icon

Riešenie hygieny a správania priateľovej dcéry

sabina101010
24. mar 2025

Priateľ má 9 ročnú dcéru z predchádzajúceho manželstva.Chodi každý víkend k nám zo začiatku som s tým bola v pohode len postupom času mi to začalo vadiť keďže si po sebe neupravuje vôbec, hygiena žiadna zuby si neumyje aj týždeň keď je u nás, výmena spodného prádla, prezliekanie do čistého od piatku do nedele non-stop na telefóne,nevie si viazať šnúrky keď to poviem partnerovi čo mi vadí že by si mala po sebe upratovať,že my sme není jej sluhovia povie len dobre ešte sa mi smeje ,že mi vadilo keď nevedela povedať prosím, ďakujem už som z toho zúfalá

Strana
z9
mk22
14. apr 2025

@sabina101010 Véd to je jasne.
Ale tie pravidla ma nastaviť jej otec, a ak sa jej boji.. A nerieši to.. Tým pádom ma u prdele aj teba, tvoje pravidlá vo vašej domácnosti.
Nerieši, ci ti niečo vadí.. Nemá snahu to zmeniť. Nič sa nezmenilo od založenia témy, opisujes ze to trvá.

sabina101010
autor
14. apr 2025

@mk22 ja som sa ho pýtala či sa jej bojí len pozrel na mňa, že určite nie ,lebo aj mne to prišlo tak ,že sa jej bojí niečo povedať,alebo zakázať.raz mala na večeru toasty s kečupom prišla k nám do spálne čo sme nevedeli jedla to v našej posteli prišla do kúpeľne niečo špinavé hodila do pradloveho koša pýtame sa jej čo jej je lebo bola oduta a že nič večer si ideme ľahnúť a celá posteľ od kečupu plachta návliečky vankúše všetko ani nepovedala,že to zašpinila a priateľ ten nič ani pol slova jej nepovedal,za posteľou mala nahadzane papiere od sladkostí a veľa iných veci to je u neho asi všetko v poriadku a s tým má vytáča.ja umyjem podlahy a slečna obuta v špinavých teniskách behá po dome.veci si vyberie zo skrine hodí na zem a smeje sa tata uprace

mk22
14. apr 2025

@sabina101010 ja ta obdivujem.
Toto by som netolerovala, nie od nej, to je dieťa, ale od neho.. Načo ti je taky? Co je jediný na svete, že sa ho držíš?
Je ti to treba?

sabina101010
autor
14. apr 2025

@mk22 večer budeme mať debatu tak som zvedavá čo mi povie dúfam,že to nebudú zas len prázdne slová,lebo toto je posledná šanca na nápravu už to viac tolerovať nebudem

kittykat22
14. apr 2025

@sabina101010 nechapem co tam este robis.

Strana
z9