Riešenie konfliktu: Frajer napadol otca pri obede
Jeden den sme sa ja, moj frajer a moja rodina (mama, otec, sestra) zisli pri obede u mojich rodicov. Nalada bola dobra, az dokym sa chlapi nezacali rozpravat o politike. Hadali sa kto je vo svete lepsim atd.. proste politika. Vystupnovalo sa to az do takej miery, ze moj frajer z nervov udrel mojho otca do tvare. Moj otec padol na zem a poranil si pri tom ruku. Ked dorucil uder, nechal ho uz na pokoji. Samozrejme som ho ja a moja rodina vyhodila, ja som sa nanho nasrala a uz mu neodpisujem tyzden.. Pise mi ako ho to mrzi a vsetko.. Neviem co si o tom mam mysliet.
Neviem si predstaviť budúcnosť s mužom ktorého rozhodia iné názory natoľko že niekomu (komukoľvek) vrazí... Premna úplná červená čiara.. nech mu to ľúto je, Budiš, ale pre mňa by už bol ex..
@modravilazneba nevieš čo si máš o tom myslieť? To snáď nie....
@negymama no nema to jednoducho to sa velmi musela obetovat pre deti ale handrou by som ju nenazyvala
Nevies co si mas o tom mysliet? To ako fakt sa pytas?
@modravilazneba nie, taketo spravanie je nepripustne, je to poriadne hovado a v ziadnom pripade sa s nim uz nedavaj do kopy.
@lapersefona 😂 keby to ta firma mala na kamere, normalne dam 20cku za pozretie🤣 aj chlapi sa boja testosteronovych bulov a hento teda bol Stalone,vraj drzal tazku stolicku a mienil ju vrhnut na veduceho vyroby. Neviem, ci na jeho vybuchy malo vplyv to, ze bol najmladsi z 5 bratov...alebo zobkal nejake tie a.steroidy?
Vcera davali nejakeho podobneho💥, ten dobodal na ulici 2 babeny, pre chybu sudu (ako inak) je vonku a ovplyvnuje svedkov, student mediciny🙆
@modravilazneba posluchni rodičov a rozid sa s ním aj keď ho veľmi miluješ.
Ak ti tvoja intuícia šepká ze také správanie je úplne cez čiaru-dvojitu plnú čiaru- tak ju pocuvni. Uvidíš ze aj napriek tomu ze teraz sa ti zdá situácia nepredstaviteľné, v budúcnosti pochopíš ze to bolo výborné rozhodnutie.
@modravilazneba a ešte sa skus pozrieť na to takto, že by sa to stalo tvojej kamoške, čo by si jej poradila?
moja blizka pribuzna zazila nieco podobne vo verzii s 3-kg kulecnikovou gulou, ktora jej preficala par cm od jej hlavy. Jej muz bol dobra vazba, a oni uz smerovali k rozvodu. Ale jeho mama, jej svokra to chcela este urovnat, tak im kupila nejaky dovolenkovy pobyt. A tam sa "vazba" na nu zahnal tou gulou 😲 Rozvod doklepala do uspesneho konca...nie, nechcela mat mozog na kasu. 🤐
@ahhola inac js ny som kludne tippvala aj steroidy ked spominas ze bol jak Stalone
Hrozne nieco a dalej si studuje medicínu?

@modravilazneba Včera bol na návšteve švagor. Spoločenské posedenie. (Oslava, no bez alkoholu.) Prišli na pretras aj politické témy. On je úplne inde ako ja a manžel. Najprv som šla argumentačne. On šiel svoje nezmysly. Tak mi už stúpal tlak a ... Zahamovala som samu seba i jeho slovami: „My sa v tomto nikdy nezhodneme a hádať sa nechcem. Nechcem si kaziť deň. Buď začneme novú tému, alebo odíď." A zostal. Prešli sme na tému záhrada. Takže človek musí vedieť konať rozvážne, hoc mu niečo dvíha tlak. Tvoj priateľ to zjavne nevie. Neriskovala by som život s ním.