icon

Riešenie konfliktu: Frajer napadol otca pri obede

modravilazneba
8. mar 2024

Jeden den sme sa ja, moj frajer a moja rodina (mama, otec, sestra) zisli pri obede u mojich rodicov. Nalada bola dobra, az dokym sa chlapi nezacali rozpravat o politike. Hadali sa kto je vo svete lepsim atd.. proste politika. Vystupnovalo sa to az do takej miery, ze moj frajer z nervov udrel mojho otca do tvare. Moj otec padol na zem a poranil si pri tom ruku. Ked dorucil uder, nechal ho uz na pokoji. Samozrejme som ho ja a moja rodina vyhodila, ja som sa nanho nasrala a uz mu neodpisujem tyzden.. Pise mi ako ho to mrzi a vsetko.. Neviem co si o tom mam mysliet.

Strana
z4
heni79
8. mar 2024

@modravilazneba Včera bol na návšteve švagor. Spoločenské posedenie. (Oslava, no bez alkoholu.) Prišli na pretras aj politické témy. On je úplne inde ako ja a manžel. Najprv som šla argumentačne. On šiel svoje nezmysly. Tak mi už stúpal tlak a ... Zahamovala som samu seba i jeho slovami: „My sa v tomto nikdy nezhodneme a hádať sa nechcem. Nechcem si kaziť deň. Buď začneme novú tému, alebo odíď." A zostal. Prešli sme na tému záhrada. Takže človek musí vedieť konať rozvážne, hoc mu niečo dvíha tlak. Tvoj priateľ to zjavne nevie. Neriskovala by som život s ním.

jana_eyre_2
8. mar 2024

Neviem si predstaviť budúcnosť s mužom ktorého rozhodia iné názory natoľko že niekomu (komukoľvek) vrazí... Premna úplná červená čiara.. nech mu to ľúto je, Budiš, ale pre mňa by už bol ex..

hopsas
8. mar 2024

@modravilazneba nevieš čo si máš o tom myslieť? To snáď nie....

lapersefona
8. mar 2024

@negymama no nema to jednoducho to sa velmi musela obetovat pre deti ale handrou by som ju nenazyvala

lavender273
9. mar 2024

Nevies co si mas o tom mysliet? To ako fakt sa pytas?

domkakvet
9. mar 2024

@modravilazneba nie, taketo spravanie je nepripustne, je to poriadne hovado a v ziadnom pripade sa s nim uz nedavaj do kopy.

ahhola
9. mar 2024

@lapersefona 😂 keby to ta firma mala na kamere, normalne dam 20cku za pozretie🤣 aj chlapi sa boja testosteronovych bulov a hento teda bol Stalone,vraj drzal tazku stolicku a mienil ju vrhnut na veduceho vyroby. Neviem, ci na jeho vybuchy malo vplyv to, ze bol najmladsi z 5 bratov...alebo zobkal nejake tie a.steroidy?
Vcera davali nejakeho podobneho💥, ten dobodal na ulici 2 babeny, pre chybu sudu (ako inak) je vonku a ovplyvnuje svedkov, student mediciny🙆

natalka81
10. mar 2024

@modravilazneba posluchni rodičov a rozid sa s ním aj keď ho veľmi miluješ.
Ak ti tvoja intuícia šepká ze také správanie je úplne cez čiaru-dvojitu plnú čiaru- tak ju pocuvni. Uvidíš ze aj napriek tomu ze teraz sa ti zdá situácia nepredstaviteľné, v budúcnosti pochopíš ze to bolo výborné rozhodnutie.

natalka81
10. mar 2024

@modravilazneba a ešte sa skus pozrieť na to takto, že by sa to stalo tvojej kamoške, čo by si jej poradila?

negymama
10. mar 2024

moja blizka pribuzna zazila nieco podobne vo verzii s 3-kg kulecnikovou gulou, ktora jej preficala par cm od jej hlavy. Jej muz bol dobra vazba, a oni uz smerovali k rozvodu. Ale jeho mama, jej svokra to chcela este urovnat, tak im kupila nejaky dovolenkovy pobyt. A tam sa "vazba" na nu zahnal tou gulou 😲 Rozvod doklepala do uspesneho konca...nie, nechcela mat mozog na kasu. 🤐

lapersefona
10. mar 2024

@ahhola inac js ny som kludne tippvala aj steroidy ked spominas ze bol jak Stalone
Hrozne nieco a dalej si studuje medicínu?

Strana
z4