Riešenie problémov v manželovej rodine
Ahojte, prosím vás o radu úplne môj manžel je úplne super všetko horšie sú na tom jeho súrodenci. Proste neviem jedného dňa jeho brata manželka si vymyslela namna že som ich ohovarala všetkých súrodencov manžela. Tak sa povadili moj manžel s jeho bratom úplne sa nebavíme jeho sestra do nedávna držala s nami úplne zastávala si nás a naraz zistila som že sa navštevujú spolu. Neviem úplne čo mam robiť ? Dnes manželova mama vraví nápis tomu bratovi veď nemôžte mat taký vzťah. Chcela som zakročiť ale ticho som bola úplne má to hnevá že som nič nepovedala. Mame 2 detičky nenapíšu ako sa mame či jeho mama vôbec záujem to má mrzí dosť 😒 a brat sa ešte urazil na to keď sme tam chceli ísť bývať a moj manžel si poprerabal vrh a chcel volať znalcu.Prestať sa navštevovať ? Ja už sama neviem. Ďakujem
Nie. Prestat sa urazat a riesit zabomysie vojny. A snazit sa urovnat konflikty. A nerozduchavaj zbytocne hadky medzi surodencami. Vsetci ste zvlastni - aj Tvoj pristup a vyjadrovanie su divne.
Nie ste v škôlke, aby keď sa Fero nebaví s Mišom, tak ani Jožo sa nemôže baviť s Mišom, lebo je Ferov kamoš... mrzí ťa, že nemajú záujem, ale ani z teba nevyžaruje, že by si mala záujem o dobré vzťahy v rodine... nechaj súrodencov, nech si to medzi sebou vyriešia... ja osobne by som navrhla mužovi, nech skúsi spraviť prvýkrok, od začiatku si myslím, že sa to dalo riešiť inak ako totálnym rozhádaním sa
tak autorka to vzdala a zrusila si ucet ..asi sa jej nepacilo,ze s nou nik nesuhlasi 😂
@natdomi joj, to mi pripadá ako hádka 12 ročných školáčok, že Jožko sa nerozpráva s Katkou, lebo Katka sa rozpráva s Vierou...Ste dospelý ľudia, sadnite si, dajte si ☕🍰 a v kľude to preberte. Nie je nič horšie, ako sú rozvadené rodiny. A čo bude v budúcnosti, keď budete dediť? To už asi aj facky budú lietať však? Veľmi roztrzito píšeš, úplne ťa to rozladilo. Ukľudní sa, preber to s manželom a dajte spoločne stretko všetci.

no ak sa vyjadrujes tak ako pises -zmetene-tak sa ani necudujem,ze ti nik nerozumie a vzniklo mozno nedorozumenie o ohovarani ... ich mama je stale mama pre vsetkych a nechce aby sa surodenci hadali-tak isto by si to nechcela ani ty u svojich deti.. a to ze ty si na noze s rodinou neznamena,ze sa jeho sestra nemoze bavit s kazdym .. sa prestan zduvat a zahod ego