icon

Riešenie problému so stávkovaním partnera

Včera o 16:36

Žienky riešili by ste to keby váš chlap každý mesiac minie stovku na stávkovaní? Je to vášnivý športovec. Okrem toho nepije, nefajčí. Príjem má viac ako 2000. V domácnosti máme všetko zaplatené ale skrátka s týmto odmieta prestať. Nemyslím žeby sa stal závislí lebo takto funguje už roky. Snažili by ste sa mu to vyhovoriť?

Strana
z3
anos18
Včera o 16:39

Určite by mi to vadilo. Ale ako si s tým poradiť, tak to neviem, našťastie môj nepije, nefajčí, ani nestavkuje

anonym_86eb55
Včera o 16:42

Akože minie stovku a nikdy nič nevyhrá? Tak to by mi vadilo 😂

d_ivana
Včera o 16:42

Ja by som mu to vyhovorila. Ak aj nie je závislý teraz, stačí jedna-dve väčšie výhry a bude.

anonym_b1f3aa
Včera o 16:46

Ani by som si s takýmto mužom nezacala

anonym_4d69e2
Včera o 16:48

Je závislý keď s tým nevie prestať.
Už je aj rizikový klient pre banku.
Stratí prácu alebo bude na PN, ty na materskej a on pôjde vraziť peniaze na stávky.
A pamätaj že ti nehovorí celú pravdu o financiách, nemáš celkom prehľad koľko tam minie.
Aj čo vyhrá tak to dá na ďalšie stávky.

anonym_8a4b36
Včera o 16:50

Nevyhovárala by som takéto stávkovanie, kým tie peniaze nechýbajú v rodinnom rozpočte. brala by som to ako jeho koníček

anonym_83663f
Včera o 16:51

Lebo ved tutofka,ze vyhra a prehra vase aj posledne eura.Takze skor ci neskor sa zavislost prejavi,len to teraz nevidis a neriesis.

autor
Včera o 16:51
@anonym_4d69e2

Je závislý keď s tým nevie prestať.
Už je aj rizikový klient pre banku.
Stratí prácu alebo bude na PN, ty na materskej a on pôjde vraziť peniaze na stávky.
A pamätaj že ti nehovorí celú pravdu o financiách, nemáš celkom prehľad koľko tam minie.
Aj čo vyhrá tak to dá na ďalšie stávky.

@anonym_4d69e2 na materskej už som. A účet máme spoločný preto vidím koľko tam mesačne dáva

enmery
Včera o 16:52

Vášnivý športovec je ten, kto športuje a nie ten, kto vyhadzuje peniaze z okna. Nemýľ si pojmy.

autor
Včera o 16:57

V rodinnom rozpočte nič nechýba. Vždy máme vsetko poplatené. Deti majú všetko čo potrebujú. Chodíme aj na výlety a raz ročne dovolenku. Je vo mne stále to ale. Či to mám nechať tak

enmery
Včera o 17:00
@anonym_autor

V rodinnom rozpočte nič nechýba. Vždy máme vsetko poplatené. Deti majú všetko čo potrebujú. Chodíme aj na výlety a raz ročne dovolenku. Je vo mne stále to ale. Či to mám nechať tak

@anonym_autor Keby tú stovku investoval do ETF pre deti, o 20 rokov majú balík. Takto majú nič. Stačí jedna väčšia výhra a je lapený.

autor
Včera o 17:03
@enmery

@anonym_autor Keby tú stovku investoval do ETF pre deti, o 20 rokov majú balík. Takto majú nič. Stačí jedna väčšia výhra a je lapený.

@enmery to ti dávam za pravdu. Keď s ním chcem o tom rozprávať, tak mi povie len že ty chodíš tiež na nechty a na vlasy a nezakazujem ti to. Neviem ako mu vysvetliť, že to nie je to isté

enmery
Včera o 17:07
@anonym_autor

@enmery to ti dávam za pravdu. Keď s ním chcem o tom rozprávať, tak mi povie len že ty chodíš tiež na nechty a na vlasy a nezakazujem ti to. Neviem ako mu vysvetliť, že to nie je to isté

@anonym_autor Ibaže nechty a vlasy aj vidíš, je to niečo, čo robí človek pre seba, toto je vyhadzovanie peňazí z okná za nič. A tie jeho argumenty. Zatiaľ to neohrozuje vašu rodinu, tak ok. Ibaže ako hovorím, ako investícia by to rokmi rástlo, takto z toho nemáte nič.

januska12323
Včera o 17:07

Áno je to riziko ale reálne koľko míňa na iné koníčky? Koľko ty? Tu je len cesta ukázať čo iné by za tie peniaze mohol mať.

enmery
Včera o 17:08
@januska12323

Áno je to riziko ale reálne koľko míňa na iné koníčky? Koľko ty? Tu je len cesta ukázať čo iné by za tie peniaze mohol mať.

@januska12323 presne, urobiť nejakú tabuľku a zapisovať. Reálne čísla ho možno preberú.

autor
Včera o 17:17
@januska12323

@januska12323 máme dohodu že si tam mesačne môže poslať len stovku. Tá dohoda nám funguje už viac ako dva roky. To viem s istotou pretože to ide zo spoločného účtu ale aj napriek tomu s tým nie som úplne spokojná

anonym_34053d
Včera o 17:55

Jooj zena dobre ti radim, toto ukonci kym sa da. On ti povie stovka mesacne, ale tito ludia su s prepacenim vychcani hajzlici. Zila som s takym dva roky. Boli dohody, sluby… a potom boli zmiznute sperky, notebooky a peniaze. Stavkovanie je velmi nebezpecne, proste najprv sa dari peniazky sa sypu, ale to vecne nebude. A velmi to ovplivni teba, to neni len tak zit so zadlzenym clovekom.

wiliam3royal
Včera o 18:01
@enmery

@enmery uz len ETF / XTB je zaruka, podvod ako BMG😎

enmery
Včera o 18:04
@wiliam3royal

@enmery uz len ETF / XTB je zaruka, podvod ako BMG😎

@wiliam3royal 🤣🤣🤣🤣 Perečo tu spomínaš XTB? To asi hovorí veľa o tom, čo nič o investovaní vieš. Strkaj doma do ponožky. Neotravuj.

gab1sol
Včera o 18:13

@anonym_autor nemyslíš, že by sa stal závislým, lebo takto funguje už roky? A čo je závislosť? Nie náhodou to, že má nutkanie takto každý mesiac niečo staviť a nie je ochotný s tým prestať? Závislosť neznamená, že tam posiela celú výplatu. Závislosť je práve tá pravidelnosť a neochota prestať.

eeffka
Včera o 18:15

100ka ide z uctu, daco prehra daco vyhra, keby si videla vypis zo stqvkoveho uctu kolko realne napodaval uz balis tasku

anonym_e25471
Včera o 18:19

radsej nech tu stovku investuje do ETF, takto to len vyhadzuje z okna

zuzubb007
Včera o 18:27

Normálne je závislý, nechápem čo ho obraňuješ úplne zbytočne

sisska96
Včera o 18:55

Koľko vyhráva?

anonym_d9b0fc
Včera o 19:01
@anonym_autor

@anonym_autor Je to závislosť , taká ako alkohol,drogy, automaty...A nikdy si to nedá vyhovoriť.Mal by sa začať liečiť.Teraz Vám nič nechýba, ale čo bude neskôr?

simona20201309
Včera o 19:03

@anonym_autor randila som s jedným chalanom. Bol tak dobrý, milý, fakt krásny muž. Vysoký, modré oči, vyšportovaný, dobre zarábal, mal skvelých rodičov, sestru.... zo slušnej dobrej rodiny. Bol by mi zniesol aj modre z neba. Lenže jedného dňa si odskočil do stávkovej kancelárie. Definitívne som to ukončila. Tiež hovoril že roky tak stávkuje a že vyhral už velkom pekne peniaze. Nie, nemohla som sa cez to preniesť. Podľa mna je to závislosť a vadilo by mi to. Naozaj škoda takého dobrého chlapca. Veľká škoda!

vilma7
Včera o 19:55

Pokial by ta 100 bola bap4iklad z 5000 prijmu tak by mi to nevadilo...ale ak je z rozpoctu 2000, tak tam to clovek vidi inac.
Ja tiez obcas zastavkujem ale nie pravidelne a nie vysoke sumy...a zas na druhej strane, kto nehra ten nevyhra...aj ked sanca je zial 1:140 milion...

wolf_
Včera o 20:10

Stávkoval roky. Mesačne smiešne sumy, ešte o dosť menej ako tú 100. Až raz jeden mesiac sa zišlo viacero životných okolností a mozog hráča (lebo holt, ten kto stávkuje pravidelne JE "hráč", gamblér. Je to to isté ako keď si dá niekto každý deň malé množstvo alkoholu - bez ohľadu na množstvo je to alkoholizmus) sa prejavil a v ten jeden mesiac prehral v stávkovaní sumu v tisíckach eur. Príbeh zo života... Môže a nemusí to skončiť v prípade tvojho muža rovnako, príp. horšie.

anonym_9e0e03
Dnes o 05:49

@anonym_autor budem na druhej strane a asi jediná, ale mne takéto veci nevadia. Príde mi to to isté, ako keby mužovi vadilo, že žena nechá u kaderníka peniaze, alebo chodí na nechty, na kozmetiku. Veď to tiež stojí peniaze, ktoré idú z rodinného rozpočtu. Je to jeho spôsob záľuby.

katkazatka
Dnes o 06:05

ises:Nemyslím žeby sa stal závislí lebo takto funguje už roky.
WTF??? 😂😂 Ty citas, co pises? Ved si sama odporujes.

@anonym_9e0e03 nie je to iste ako kadernik. Uz si videla zenu zavislu od kadernika? Ze ho musi navstevovat za kazdu cenu a nevie si pomoct? Kolko zien zavislych od kadernika si videla v liecebni ako zavislu? Alebo by dala vsetky zivotne uspory kadernikovi a zadlzila rodinu?

katkazatka
Dnes o 06:05
@anonym_9e0e03

@anonym_autor budem na druhej strane a asi jediná, ale mne takéto veci nevadia. Príde mi to to isté, ako keby mužovi vadilo, že žena nechá u kaderníka peniaze, alebo chodí na nechty, na kozmetiku. Veď to tiež stojí peniaze, ktoré idú z rodinného rozpočtu. Je to jeho spôsob záľuby.

Pises:Nemyslím žeby sa stal závislí lebo takto funguje už roky.
WTF??? 😂😂 Ty citas, co pises? Ved si sama odporujes.

@anonym_9e0e03 nie je to iste ako kadernik. Uz si videla zenu zavislu od kadernika? Ze ho musi navstevovat za kazdu cenu a nevie si pomoct? Kolko zien zavislych od kadernika si videla v liecebni ako zavislu? Alebo by dala vsetky zivotne uspory kadernikovi a zadlzila rodinu?

Strana
z3