Riešenie problému so stávkovaním partnera
Žienky riešili by ste to keby váš chlap každý mesiac minie stovku na stávkovaní? Je to vášnivý športovec. Okrem toho nepije, nefajčí. Príjem má viac ako 2000. V domácnosti máme všetko zaplatené ale skrátka s týmto odmieta prestať. Nemyslím žeby sa stal závislí lebo takto funguje už roky. Snažili by ste sa mu to vyhovoriť?
Akože minie stovku a nikdy nič nevyhrá? Tak to by mi vadilo 😂
Ja by som mu to vyhovorila. Ak aj nie je závislý teraz, stačí jedna-dve väčšie výhry a bude.
Ani by som si s takýmto mužom nezacala
Je závislý keď s tým nevie prestať.
Už je aj rizikový klient pre banku.
Stratí prácu alebo bude na PN, ty na materskej a on pôjde vraziť peniaze na stávky.
A pamätaj že ti nehovorí celú pravdu o financiách, nemáš celkom prehľad koľko tam minie.
Aj čo vyhrá tak to dá na ďalšie stávky.
Nevyhovárala by som takéto stávkovanie, kým tie peniaze nechýbajú v rodinnom rozpočte. brala by som to ako jeho koníček
Lebo ved tutofka,ze vyhra a prehra vase aj posledne eura.Takze skor ci neskor sa zavislost prejavi,len to teraz nevidis a neriesis.
Je závislý keď s tým nevie prestať.
Už je aj rizikový klient pre banku.
Stratí prácu alebo bude na PN, ty na materskej a on pôjde vraziť peniaze na stávky.
A pamätaj že ti nehovorí celú pravdu o financiách, nemáš celkom prehľad koľko tam minie.
Aj čo vyhrá tak to dá na ďalšie stávky.
@anonym_4d69e2 na materskej už som. A účet máme spoločný preto vidím koľko tam mesačne dáva
Vášnivý športovec je ten, kto športuje a nie ten, kto vyhadzuje peniaze z okna. Nemýľ si pojmy.
V rodinnom rozpočte nič nechýba. Vždy máme vsetko poplatené. Deti majú všetko čo potrebujú. Chodíme aj na výlety a raz ročne dovolenku. Je vo mne stále to ale. Či to mám nechať tak
V rodinnom rozpočte nič nechýba. Vždy máme vsetko poplatené. Deti majú všetko čo potrebujú. Chodíme aj na výlety a raz ročne dovolenku. Je vo mne stále to ale. Či to mám nechať tak
@anonym_autor Keby tú stovku investoval do ETF pre deti, o 20 rokov majú balík. Takto majú nič. Stačí jedna väčšia výhra a je lapený.
@anonym_autor Keby tú stovku investoval do ETF pre deti, o 20 rokov majú balík. Takto majú nič. Stačí jedna väčšia výhra a je lapený.
@enmery to ti dávam za pravdu. Keď s ním chcem o tom rozprávať, tak mi povie len že ty chodíš tiež na nechty a na vlasy a nezakazujem ti to. Neviem ako mu vysvetliť, že to nie je to isté
@enmery to ti dávam za pravdu. Keď s ním chcem o tom rozprávať, tak mi povie len že ty chodíš tiež na nechty a na vlasy a nezakazujem ti to. Neviem ako mu vysvetliť, že to nie je to isté
@anonym_autor Ibaže nechty a vlasy aj vidíš, je to niečo, čo robí človek pre seba, toto je vyhadzovanie peňazí z okná za nič. A tie jeho argumenty. Zatiaľ to neohrozuje vašu rodinu, tak ok. Ibaže ako hovorím, ako investícia by to rokmi rástlo, takto z toho nemáte nič.
Áno je to riziko ale reálne koľko míňa na iné koníčky? Koľko ty? Tu je len cesta ukázať čo iné by za tie peniaze mohol mať.
Áno je to riziko ale reálne koľko míňa na iné koníčky? Koľko ty? Tu je len cesta ukázať čo iné by za tie peniaze mohol mať.
@januska12323 presne, urobiť nejakú tabuľku a zapisovať. Reálne čísla ho možno preberú.
@januska12323 máme dohodu že si tam mesačne môže poslať len stovku. Tá dohoda nám funguje už viac ako dva roky. To viem s istotou pretože to ide zo spoločného účtu ale aj napriek tomu s tým nie som úplne spokojná
Jooj zena dobre ti radim, toto ukonci kym sa da. On ti povie stovka mesacne, ale tito ludia su s prepacenim vychcani hajzlici. Zila som s takym dva roky. Boli dohody, sluby… a potom boli zmiznute sperky, notebooky a peniaze. Stavkovanie je velmi nebezpecne, proste najprv sa dari peniazky sa sypu, ale to vecne nebude. A velmi to ovplivni teba, to neni len tak zit so zadlzenym clovekom.
@enmery uz len ETF / XTB je zaruka, podvod ako BMG😎
@enmery uz len ETF / XTB je zaruka, podvod ako BMG😎
@wiliam3royal 🤣🤣🤣🤣 Perečo tu spomínaš XTB? To asi hovorí veľa o tom, čo nič o investovaní vieš. Strkaj doma do ponožky. Neotravuj.
@anonym_autor nemyslíš, že by sa stal závislým, lebo takto funguje už roky? A čo je závislosť? Nie náhodou to, že má nutkanie takto každý mesiac niečo staviť a nie je ochotný s tým prestať? Závislosť neznamená, že tam posiela celú výplatu. Závislosť je práve tá pravidelnosť a neochota prestať.
100ka ide z uctu, daco prehra daco vyhra, keby si videla vypis zo stqvkoveho uctu kolko realne napodaval uz balis tasku
radsej nech tu stovku investuje do ETF, takto to len vyhadzuje z okna
Normálne je závislý, nechápem čo ho obraňuješ úplne zbytočne
Koľko vyhráva?
@anonym_autor Je to závislosť , taká ako alkohol,drogy, automaty...A nikdy si to nedá vyhovoriť.Mal by sa začať liečiť.Teraz Vám nič nechýba, ale čo bude neskôr?
@anonym_autor randila som s jedným chalanom. Bol tak dobrý, milý, fakt krásny muž. Vysoký, modré oči, vyšportovaný, dobre zarábal, mal skvelých rodičov, sestru.... zo slušnej dobrej rodiny. Bol by mi zniesol aj modre z neba. Lenže jedného dňa si odskočil do stávkovej kancelárie. Definitívne som to ukončila. Tiež hovoril že roky tak stávkuje a že vyhral už velkom pekne peniaze. Nie, nemohla som sa cez to preniesť. Podľa mna je to závislosť a vadilo by mi to. Naozaj škoda takého dobrého chlapca. Veľká škoda!
Pokial by ta 100 bola bap4iklad z 5000 prijmu tak by mi to nevadilo...ale ak je z rozpoctu 2000, tak tam to clovek vidi inac.
Ja tiez obcas zastavkujem ale nie pravidelne a nie vysoke sumy...a zas na druhej strane, kto nehra ten nevyhra...aj ked sanca je zial 1:140 milion...
Stávkoval roky. Mesačne smiešne sumy, ešte o dosť menej ako tú 100. Až raz jeden mesiac sa zišlo viacero životných okolností a mozog hráča (lebo holt, ten kto stávkuje pravidelne JE "hráč", gamblér. Je to to isté ako keď si dá niekto každý deň malé množstvo alkoholu - bez ohľadu na množstvo je to alkoholizmus) sa prejavil a v ten jeden mesiac prehral v stávkovaní sumu v tisíckach eur. Príbeh zo života... Môže a nemusí to skončiť v prípade tvojho muža rovnako, príp. horšie.
@anonym_autor budem na druhej strane a asi jediná, ale mne takéto veci nevadia. Príde mi to to isté, ako keby mužovi vadilo, že žena nechá u kaderníka peniaze, alebo chodí na nechty, na kozmetiku. Veď to tiež stojí peniaze, ktoré idú z rodinného rozpočtu. Je to jeho spôsob záľuby.
ises:Nemyslím žeby sa stal závislí lebo takto funguje už roky.
WTF??? 😂😂 Ty citas, co pises? Ved si sama odporujes.
@anonym_9e0e03 nie je to iste ako kadernik. Uz si videla zenu zavislu od kadernika? Ze ho musi navstevovat za kazdu cenu a nevie si pomoct? Kolko zien zavislych od kadernika si videla v liecebni ako zavislu? Alebo by dala vsetky zivotne uspory kadernikovi a zadlzila rodinu?
@anonym_autor budem na druhej strane a asi jediná, ale mne takéto veci nevadia. Príde mi to to isté, ako keby mužovi vadilo, že žena nechá u kaderníka peniaze, alebo chodí na nechty, na kozmetiku. Veď to tiež stojí peniaze, ktoré idú z rodinného rozpočtu. Je to jeho spôsob záľuby.
Pises:Nemyslím žeby sa stal závislí lebo takto funguje už roky.
WTF??? 😂😂 Ty citas, co pises? Ved si sama odporujes.
@anonym_9e0e03 nie je to iste ako kadernik. Uz si videla zenu zavislu od kadernika? Ze ho musi navstevovat za kazdu cenu a nevie si pomoct? Kolko zien zavislych od kadernika si videla v liecebni ako zavislu? Alebo by dala vsetky zivotne uspory kadernikovi a zadlzila rodinu?

Určite by mi to vadilo. Ale ako si s tým poradiť, tak to neviem, našťastie môj nepije, nefajčí, ani nestavkuje