icon

Riešenie rodinných hádok z dôvodu neporiadku doma

1. máj 2025

Ahojte. Akože prídem domov z práce,tady svokra s deťmi a neskutočné ale neskutočné smetisko. To ste nevideli čo všetko bolo po zemi,po stole voda povylievaná,riady meter do výšky no druhá,,šichta,, ma čakala
Áno vybuchla som som nahlas povedala to čo je ! Aký strašný neporiadok a ja som teraz prišla do druhej šichty? A ešte deti vychystať do postele......🫣
Samozrejme sa svokra urazila odišla a už je to veľa čo sa neozvala a ani neprišla až dnes mi povedal manžel že sa mu sťažovala na mňa čo som to hovorila pred ňou a ešte je na mňa manžel za to ofučaný. Hovorím mu a tebe by sa to páčilo prísť uťahaný večer z práce a nájdeš taký neporiadok? Celá domácnosť je na mne tak si to pán dokonalý nevie predstaviť. Teraz máme dusno ale čo on jej na to povedal s tým sa nepochválil. Ešte sa ide na mňa odúvať? No čo by ste mu akože povedali😡

Strana
z5
colsami
1. máj 2025

Preco je cela domacnost len na tebe? Pan dokonaly, manzel robi v dvoch pracach?

autor
1. máj 2025
@colsami

Preco je cela domacnost len na tebe? Pan dokonaly, manzel robi v dvoch pracach?

@colsami pretože robí okolo domu tak nebude ešte riady umývať a podľa neho to máme podelené 😡

janinah
1. máj 2025

Tie riady a neporiadok u vas narobila svokra? Ja som nepochopila na koho presne si adresovala svoj hnev.
Btw umyvacky riadu vymysleli načo?

autor
1. máj 2025
@janinah

Tie riady a neporiadok u vas narobila svokra? Ja som nepochopila na koho presne si adresovala svoj hnev.
Btw umyvacky riadu vymysleli načo?

@janinah tak nenarobila to ona ale sakra tak keď jej manžel nechal deti varovať tak na ne dohliadnem nie?
Mám sa jej ísť ospravedlniť?

janage
1. máj 2025

Koľko rokov majú deti?

veronikah96
1. máj 2025

Tak v prvom rade nie je problém len táto situácia a svokra, ale to,že manžel vôbec nepomáha s všetko robíš ty... a očividne si na to zvykol a ani ho nenapadne pomôcť, lebo vie,že všetko urobíš ty aj keď máš na to nervy. Tak by to asi bolo či by u vás svokra bola alebo nie... a to,že robí okolo domu neznamená,že doma nemá ani pohnúť prstom, ty si jeho manželka, nie mama a upratovačka...

kavasmliekom
1. máj 2025

Manžel bol doma? Ci svokra ti strážila deti?

autor
1. máj 2025
@janage

Koľko rokov majú deti?

@janage 3,5,8

autor
1. máj 2025
@kavasmliekom

Manžel bol doma? Ci svokra ti strážila deti?

@kavasmliekom manžel prišiel domov chvíľku po mne cca 20min

kikush182329
1. máj 2025

Ty teda vybuchla na svokru, ze riady neumyla???

autor
1. máj 2025
@kikush182329

Ty teda vybuchla na svokru, ze riady neumyla???

@kikush182329 nie na ňu konkrétne, ale povedala som to nahlas že TO ČO JE TU

kavasmliekom
1. máj 2025

Čiže nebol doma, svokra vám strážila deti, venovala sa im, a ty si čakala, že ti ešte aj poriadi domácnosť? Prepáč, ale mala by si byt rada, že si mala kde nechat vôbec deti.

kikush182329
1. máj 2025

Ale manzel tam nebol. Iba svokra???

lucia13022023
1. máj 2025

Ja by som sa svokre ospravedlnila - ten bordel neurobila ona, ale deti. A teda ustriehnut tri deti a ešte upratovať...chceš podľa mňa veľa.
A druha vec je manžel. Si nervózna lebo je všetko na tebe. Daj reč s nim aby začal upratovať aj on a aj deti. 8r a 5r to už zvládnu.

autor
1. máj 2025
@kavasmliekom

Čiže nebol doma, svokra vám strážila deti, venovala sa im, a ty si čakala, že ti ešte aj poriadi domácnosť? Prepáč, ale mala by si byt rada, že si mala kde nechat vôbec deti.

@kavasmliekom nie je to úplne tak. Deti mali byť s manželom,ja som netušila, že si vybaví mamu

lenkasarka
1. máj 2025

Svokra je operka a ma byt aj upratovačka? By som ťa poslala na jej mieste do zadku

autor
1. máj 2025
@lucia13022023

Ja by som sa svokre ospravedlnila - ten bordel neurobila ona, ale deti. A teda ustriehnut tri deti a ešte upratovať...chceš podľa mňa veľa.
A druha vec je manžel. Si nervózna lebo je všetko na tebe. Daj reč s nim aby začal upratovať aj on a aj deti. 8r a 5r to už zvládnu.

@lucia13022023 áno bola som nervózna lebo bolo aj dosť hodín a deti bolo potrebné vychystať do postelí ani neboli ešte po večeri
Ja som prišla bolo po pol 8 a to ma čakalo

janinah
1. máj 2025

Ty brďo...deťom sa niečo stalo? Poranili sa.boli počurane .hladne či niečo podobnê? Vieš si predstaviť ake naročne je strazit deti a cudzie o to viac,ze sa o ne bojis.len aby preboha da nic nestalo...popritom ešte upratovat a riady umyvať? Sa uvedom a nabuduce si zaplať opatrovatelku a upratovacku a svokra nech si doma oddychne.Byť ja na jej mieste tak som s tebou skoncila ak sa neospravedlniš.Mala strazit a ona zrejme uz nie mladica si dovolila popri tom neupratať.
Si OTRASNÁ

kikush182329
1. máj 2025

Ty si teda zacala teatralny prichod, lebo si cakala, ze tam je manzel. Ale vlastne svokra pocula ako bezne komunikujes s jej synom. Uprac si to doma s manzelom.

autor
1. máj 2025
@lenkasarka

Svokra je operka a ma byt aj upratovačka? By som ťa poslala na jej mieste do zadku

@lenkasarka tie riady tam boli ešte z rána a keď som prišla tak tam ešte boli. Potom prišiel manžel a dom mu aj pred ňou povedala prečo nemohol aspoň riady umyť

lucia13022023
1. máj 2025

Ja rozumiem autorka, že si bola nahnevaná. Ale ozaj si nemusela na svokru vybuchnúť, ja by som sa ti tiež vykaslala na stráženie detí keby namiesto ďakujem ma nevesta zdrbe. Problém je tvoj muž a to, že toho máš veľa. Rozdeľte si prácu v domácnosti.

kavasmliekom
1. máj 2025

No ale tak urazila si svokru. Co tak sa jej ospravedlniť, a nahučať na muža?? On zrejme len zarába a po robote si škrabká na gauči 🥚🥚 keď si nahnevaná. Mal by byť súčasťou aj domácnosti, neodpadnu mu ruky, ak sem tam sa vystriedate pri upratovaní.

dskjhfdlkdjhl
1. máj 2025

Mala si si vyliat zlost na manzelovi, nie na svokre. Ste obaja s manzelom divni a svokra je tam mozno jedina normalna.

autor
1. máj 2025
@lucia13022023

Ja rozumiem autorka, že si bola nahnevaná. Ale ozaj si nemusela na svokru vybuchnúť, ja by som sa ti tiež vykaslala na stráženie detí keby namiesto ďakujem ma nevesta zdrbe. Problém je tvoj muž a to, že toho máš veľa. Rozdeľte si prácu v domácnosti.

@lucia13022023 ja som nevybuchla konkrétne na ňu ale na tú situáciu do ktorej som sa dostala. Ja neviem ako môjho manžela vidla v domácnosti ale manžel ozaj nič neurobí keď je doma

pribinak
1. máj 2025

Vybila si si únavu z prace na svokre. Chápem že si unavená ale v poriadku to nebolo.

autor
1. máj 2025
@pribinak

Vybila si si únavu z prace na svokre. Chápem že si unavená ale v poriadku to nebolo.

@pribinak určite sa ospravedlním ale manžel je na mňa za to ofučaný a vôbec nechápe pointu

kavasmliekom
1. máj 2025

To ako ho viedla ona, je jedna vec, to, ako mate fungovať u vás doma, je už o vás, nie o jej výchove.

autor
1. máj 2025
@kavasmliekom

To ako ho viedla ona, je jedna vec, to, ako mate fungovať u vás doma, je už o vás, nie o jej výchove.

@kavasmliekom neurobí nič,len tŕpnem keď idem z práce domov do práce. Poviem poprosím umyješ to potom ja nestíham už. Prídem a tam ešte väčšia kopa

lucia13022023
1. máj 2025

Svokre sa určite ospravedlň a kľudne jej povedz ako to cítiš - Prepáčte, no som na všetko sama, chodím do roboty, starám sa o deti a ešte je na mne aj celá domácnosť..
A s mužom vážny rozhovor, že nie si slúžka.

autor
1. máj 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom manžel absolútne nerozumie prečo má robiť niečo v domácnosti,ani len chlieb na desiatu nenachystá synovi. Chystám len ja. Keď robí okolo domu tak prečo má vysávať? A prečo som ja nenavarila na dva dni keď nestíham?

Strana
z5