Riešenie vzťahu - názor žien
Ahojte,nedavno som tu pisal prispevok ohladom mojho vztahu s priatelkou a ako sa veci naju. V skratke, posledne tyzdne neboli dobre,bola chladna,prislo odmietanie sexu atd.. Vyvrcholilo to hadkou a hlavne jej placom, ze nevie co chce,ze ma tazke obdobie.. Ja som vtedy odisiel a chcel to nechat vychladnut. Zacala sa mi ozyvat ako jej chybam,volala mi,prisli odkazy za stieracom atd.. Nakoniec po tyzdni, hlavne preto ze ju stale lubim,som sa ku nej vratil. Chcel som verit ze sa to zmeni k lepsiemu,a aj tak naoko bolo. Zrazu bola pritulna, chcela sa tulit,bozkavat,ako jej chybam a taj..
U man bol ale uz problem v dovere a viem,ze to neni dobre. Totizto nejaky cas predtym sa zacalo podozrivo hrat s mobilom,najprv som si to nevsimal ale zacalo sa to stupnovat. Tak som raz vylozil karty na stol,ci je nejaky problem,ci sa nieco deje.. A samozrejme ze povedala raznie NIE! Takze asi viete kam tym mierim. Ako som povedal,posledny tyzden zijeme zase spolu( ja 29 a ona 25), naoko bolo vsetko ,,krasne,, z jej strany. Potom som vsak urobil nieco,za co sa vlastne hanbim a nikdy som to neurobil,ale stalo sa. Isiel som do jej mobilu(bohuzial takto somnsa ponizil), a nasiel tam spravy od chlapa,az ma pot zalial.. Radsej som to ani cele necital,stacilo ked som videl obojstranne slova ako ,,zlatko,, a podobne. A navyse mu poslala aj zopar steklivych fotiek.. Hrozne,co vam poviem. Akoby ma niekto bodol dykou.. To bolo vcera v noci ked spala. Neskutocne emocie som prezival,ale povedal som si ze sa musim na to vyspat(ak sa to da tak nazvat). Dnes rano,ked odchadzala do prace,este ma pocas toho ako som lezal vyobjimala,vybozkavala.. A vo mne to vrelo. Takze asi tak. Kazdopadne,moj pohar pretiekol,ale je to hrozne pretoze ju stale lubim a to je na tom najhorsie. Koli nej som sa prestahoval do Ciech,nasiel si tu pracu a toto sa mi dostalo,super..
Preto ma zaujima Vas nazor, co by ste robili teraz Vy? Rovno jej to vyhodili na oci alebo? Nechat to tak a cakat kym sa prizna preboha? Ako mam vedla niekoho takeho spat a existovat?!
Ked jej poviem ze som bol v jej mobile,samozrejme ze to obrati oproti a ja budem ten najhorsi. Fakt je to na draka
@salfusco radšej vediet ako na tom je ako byt ,,ťahany za nos,, alebo za niečo ine... 😀 😀
@larissa113 je to tak. Aj keď mi je jasné, že ona sa osopí na neho že jej kontroloval mobil, ale to nie je pointa. Pointou je čo robila ona. Bože a že chlapi sú bezcitní. Mám pocit, že niektoré ženy sú strašné bezciťáčky!
@landsmanka presne taaaaak
@landsmanka ona ho predsa miluje najviac na svete ,nemoze byt predsa bezcitna 🙂
@sardinka336 tak urcitee,ale tak ona to možno nejako "zahra",ak je v tom dobrá a chalan odpusti,dá druhu šancu 🙂 Takych pripadov už bolo
je mi luto, ale ja som ti to pisala v predoslej teme, ze nebudes rvy ani posledny ked sa casom dozvies veci, ktore nebudes vediet pochopit aj napriek tomu ze prisahala rodicom. Zial, ked uz niekto niekoho odmieta, je na to dovod...lebo ked niekto preziva v sebe krizu, zvlada sa pretvarovat, zvladama t sex ale uz nie je on iniciatorom.....Nuz ale teraz k teme. Nevera ( aj citova) je vec jedna ale lamstvo je vec druha. A ako som napisal vtedy, ta tvoja priatelka je egoistka, nezrela a podla vsetkeho aj pokriveny charakter. nebudes s nou statsny. Ano, moze dozriet a zmenit sa, ale bude to tazke, bolave a narocne a to pre teba. Avacsinou takato polepsena polovicka i tak zakotvi s niekym inym, komu uz potom dokaze byt dobrym partnerom. Chces ist do takeho rizika? Milujes ju, to je jasne inak by si neriesil, neodpustal..ale na lasku treba dvoch a ty pre nu zial neznamenas to co ona pre teba, to je jasne i ked bolestive. Chzby robi kazdy ale otazne je, ako s knim stavia a jeje pristup je otras. manipuluje, klame a to nielen teba ale aj rodicov...........
@eminem21 ty si taky romantik.ze?
ja odpadnem tu z tých komentárov asi :D:D v srdci štetka to je :D:D ja umieram...
hrošie slzy vyroníte :D:D:D
ľudia,akože tu čo dávate :DDDDDDDDDDDDDDD
a ty to už porieš raz a navždy preboha :D ideš to poriešiť, už to s nou riešiš tolké časy :DD ja umieram..strašne ma to pobavilo,
ty nemáš istotne 30 že ?....rátam ti tak 18 rokov..max.
@marina24 no a nie? najprv ona revala...potom on reval...nakoniec obaja revali...a vlastne sa mylim...lebo on hodil rec akoze s jej maninou a tam tiez revali...na toto nestaci ani cely balik vreckoviek a vysmoklia vsetko...cize vlastne cele prerevali, kazdy s kazdym reval... 🙄
@lubkavargova1 este mi chyba,že ona s maminou...ci to nabuduce?
@eminem21 ja by som sa teda nepriznavala ze liezol som ti do mobilu, ponizis sa. Zapoj kreativitu, vymysli si nieco ako si sa to mohol akoze dozvediet ze niekoho ma/mala. Niekto ich videl, niekto ti to povedal, proste si sa dozvedel. Podla cisla dotycneho by si sa mohol dozvediet napr. Aspon jeho meno a vybalit to na nu. Ked jej priamo povies...dopocul som sa ze mas nieco s jankom mrkvickom, neviem ci ti bude este klamat.
A apropo, toto som zazila aj ja a takto podobne som prisla byvalemu na neveru a presne takto sa mi priznal.
Ked ta podvadzala neni o com, uz nikdy jej nebudes verit, stale budes kontrolovat mobil.
No, uz to vo vasom vztahu nikdy dobre nebude.Chvilu ta rozchod bude boliet, ale ked si najdes inu, zabudnes,Radcej niekolko mesacna bolest, ako cely zivot,ja by som jej uz neverila.Z je j strany je to podle.Ale mne sa zda, ze mozno pod inym nickom tu uz taky chalan pisal,nieco podobne, nebol si to @eminen ty?
a mozno tu pise aj ta jeho frajerka...len z jej pohladu..pribeh diametralne odlišny 🙂
Tak je po vsetkom. Ale poviem Vam, uplne sa mi ulavilo,taky adrenalin som citil v sebe.. Takze stretli sme sa doma po praci,dali sme si pusu,chvilu pokecali ako bolo v praci a potom som to vybalil.. Pytam sa jej, a co mas este noveho? Ona ze nic. Ja na to,hej urcite nic? Ona ticho.. A ja na to, a Ondrej sa ma ako? Aj dnes boli fotecky? Ona cela ocervenela,este taky priblbly uskrn hodila. A zacal som do nej hustit a dost kricat.. Co si ty za cloveka? Ziadna ucta,respekt,svedomie.. Je mi z teba zle..ako si takto si dolazala cely cas robit debila zo mna..do oci mi cely cas klamat..cely cas mi hovorit ako ma lubis,planujes so mnou,vsetky tie odkazy,spravy ako sa trapi a chybam jej..a vykrical som jej dalsich milion veci,to by som tu dlho pisal,ale doslova som sa vyburil na nej a vsetko opadlo zo mna.
Na nic sa nezmohla,uplne bola zaskocena,ze vsetko viem. Nedokazala sa mi do oci pozerat. Skoncilo to tak,ze som jej povedal nech vypadne z toho bytu( pretoze je pisany len na mna),,ze v pondelok ju tu nechcem vidiet smrdiet a vlastne jej dal cas sa vystahovat. Pobalil som si posledne veci,cele to trvalo 5min a odisiel na Slovensko(dnes mam dovolenku). Potom mi samozrejme vyvolalava ale nereagoval som a vypol mobil.
Takze asi tak v skratke, ako hovorite asi bude nejaky cas blbo ale to prejde, a vlastne si mozem gratulovat ako sa hovori
@eminem21 gratulujem ;) a vsetko naj ti zelam do noveho zaciatku 🙂
@lucinka511 tazko povedat, ale tak ked mam niekoho rad a zalezi mi na nej,tak samozrejme ze dam najavo naklonnost..sympatie..potom aj lasku. Podla mna kazdy ma v sebe nieco zo vsetkeho,niekto je viac to a niekto zase ine
@eminem21 hnev často dá potrebnú energiu k aktivite, v Tvojom prípade rozchodu. Ale ten adrenalín opadne a prídu rôzne pocity. A je na Tebe ako to ustojíš. Akýkoľvek kontakt s ňou a si tam kde si bol. Rozchod nie je prechádzka ružovou záhradou 😉 Až keď Ti bude úplne ľahostajná si z toho von.
A to ako si zistil ze je to Ondrej??? Ona podvedie teba a ty odides z bytu co je pisany na teba? Waaaau...vyhodit sam-seba to nedokaze len hocikto 🙂 🙂 a este sa dotrepes na SK??? Vsak naj ona sa mala caky-paky heeeet. 🙂 🙂
@lubkavargova1 lebo som nasiel v mobile predsa jeho meno pod spravou. Hm,mozno to znie blbo,ale vacsina veci-tv,nejaky nabytok..boli jej a vlastne som jej dal cas vypadnut. Ja som tam nechcel byt,vidiet ju a podobne. Mozno divne ale tak som bol rozhodnuty. A co sa tyka predosleho prispevku, ano adrenalin uz opadol a prichadza ,,vytriezvenie,,. Uvedomovat si co sa stalo,prehravacky v hlave atd.. Ale to je prirodzene. Kazdopadne,samozrejme ze ziadny kontakt,takeho cloveka ja v zivote nepotrebujem a nechcem. Rozum vravi jasne,len sa mi to musi ulezat v hlave asi, ved kazdy ste si tym presli
@lubkavargova1 inak ty vies byt riadne neprijemna,aspon takto cez net. Viem povies,ze kazdy si povie svoj nazor ale z tvojho ,,tonu,, pisania sa mi jezia chlpy ;)
@lubkavargova1 ty mu davaš riadne kapky :D este ked zo 2-3 take frajerky najde, zmeni postoj
@lubkavargova1
co je na tom, ze odisiel na vikend domov na Slovensko medzi svojich, lepsie ako depkovat v prazdnom byte.
Vsak on sa tam vrati ked ona odide.
No a nie? Ona moze kludne ostat a lovestory pokracuje dalej 🙂
My chcete povedat ze je fajn ze ona z neho spravy chuja a este sa mu vysmeje do ksichtu. Ma dost casu aby vymyslela dalej sikovnu vyhovorku.
@lubkavargova1 aj tak neverím tomu čo napísal.
najprv aký je zamilovaný, plačú a podobné kraviny a zrazu BUM plný adrenalínu.
Isto, isto.
Dobre si doňho hustila.
Podľa mňa je to celé vymyslené.
@lalinko2010 moze byt kludne pravda...umna dalsia babovka na ktoru sa budu lepit len take zeny. Pokial nieco nezmeni. Tiez som bola taka naivna-zalaskovana...lenze moj dostal 24 hod dovi-dopo pocas adrenalinu. A vies co? Vobec to nelutujem. Moj zivot sa odvtedy zmenil k lepsiemu...a taky co maju niwco za usami vacsinou sklapnu a stiahnu chvostik a usi...
@lalinko2010 baby vy mate co za paranoje s tymi vymyslenymi temami? to ozaj sa musi kazdy len nudit a stiehnut co nove na MK a ak nic tak jupi vymyslam temy? ako sorry ale taku fantaziu ako vy uz ozaj nik nema.
@lucinka511 takto sa chlap nechová.
chlap urobí rázny koniec a hotovo a baba ktorá dokázala na začiatku plakať, prosiť je zrazu ticho? prosím ťa! jasné stratíš reč ale ak niekto na teba ziapa tak začneš aj ty a nie si ticho a táto kočka.
toto bude mať pokračovanie, že príde mamička v pondelok a všetcia budú žiť na kôpke a plakať.

@landsmanka ale mas pravdu !! nesrat sa s nou ved ani ona s ním sa nesrala