Riešenie vzťahu - názor žien
Ahojte,nedavno som tu pisal prispevok ohladom mojho vztahu s priatelkou a ako sa veci naju. V skratke, posledne tyzdne neboli dobre,bola chladna,prislo odmietanie sexu atd.. Vyvrcholilo to hadkou a hlavne jej placom, ze nevie co chce,ze ma tazke obdobie.. Ja som vtedy odisiel a chcel to nechat vychladnut. Zacala sa mi ozyvat ako jej chybam,volala mi,prisli odkazy za stieracom atd.. Nakoniec po tyzdni, hlavne preto ze ju stale lubim,som sa ku nej vratil. Chcel som verit ze sa to zmeni k lepsiemu,a aj tak naoko bolo. Zrazu bola pritulna, chcela sa tulit,bozkavat,ako jej chybam a taj..
U man bol ale uz problem v dovere a viem,ze to neni dobre. Totizto nejaky cas predtym sa zacalo podozrivo hrat s mobilom,najprv som si to nevsimal ale zacalo sa to stupnovat. Tak som raz vylozil karty na stol,ci je nejaky problem,ci sa nieco deje.. A samozrejme ze povedala raznie NIE! Takze asi viete kam tym mierim. Ako som povedal,posledny tyzden zijeme zase spolu( ja 29 a ona 25), naoko bolo vsetko ,,krasne,, z jej strany. Potom som vsak urobil nieco,za co sa vlastne hanbim a nikdy som to neurobil,ale stalo sa. Isiel som do jej mobilu(bohuzial takto somnsa ponizil), a nasiel tam spravy od chlapa,az ma pot zalial.. Radsej som to ani cele necital,stacilo ked som videl obojstranne slova ako ,,zlatko,, a podobne. A navyse mu poslala aj zopar steklivych fotiek.. Hrozne,co vam poviem. Akoby ma niekto bodol dykou.. To bolo vcera v noci ked spala. Neskutocne emocie som prezival,ale povedal som si ze sa musim na to vyspat(ak sa to da tak nazvat). Dnes rano,ked odchadzala do prace,este ma pocas toho ako som lezal vyobjimala,vybozkavala.. A vo mne to vrelo. Takze asi tak. Kazdopadne,moj pohar pretiekol,ale je to hrozne pretoze ju stale lubim a to je na tom najhorsie. Koli nej som sa prestahoval do Ciech,nasiel si tu pracu a toto sa mi dostalo,super..
Preto ma zaujima Vas nazor, co by ste robili teraz Vy? Rovno jej to vyhodili na oci alebo? Nechat to tak a cakat kym sa prizna preboha? Ako mam vedla niekoho takeho spat a existovat?!
Ked jej poviem ze som bol v jej mobile,samozrejme ze to obrati oproti a ja budem ten najhorsi. Fakt je to na draka
@eminem21 Mozes si gratulovat? A k comu? K tomu, ze nevies riesit problemy a spravas sa ako hulvat?- (vynadas niekomu a posles ho do certa). K tomu ze si zostal sam? K tomu, ze nemas ziadnu istotu, ze Ti dalsia nespravi presne to iste?
Ja citim skor smutok. Ludia, ja neviem, cakame ze nam stastie spadne same od seba. Ze existuje niekde ten pravy, ta prava a staci ho len najst a potom uz budeme mat uzasny vztah? Trochu iluzia, nie? A co, ked sa raz s priatelkou zosobasite a slubite si, ze sa nikdy neopustite, ani v stasti, ani v nestasti, ani v zdravi ani v chorobe a ze sa budete milovat a ctit po vsetky dni svojho zivota. Ako Ti ma Tvoja buduca zena verit, ze svoj slub myslis uprimne vazne, ked sa nenaucis riesit tazke situacie este pred manzelstvom? V prvom rade, by som Ti vsak odporucila prehodnotit kriteria, podla ktorych si vyberas svoju zivotnu partnerku. Len fyzicka krasa nestaci.
vsetci mozte mat pravdu a aj sa mylit,kedze dotycneho nepoznate.Jasne,že je to nestandardne spravanie,chlap, aj ked plače,urcite nie sposobom,ako opisuje dotycny a vacsinou tam,kde nie je na ociach druhym.Tiez mi to pripada divne,nejaky vytvor emocionalne labilneho jedinca,ktory toho vela nezazil a je tak zalubeny,že až ( alebo bol )
@lucinka511 aký jeden vzorec? ty mňa neporovnávaj s niekým tu. ja som napísala svoj názor a nikoho s nikým neporovnávala, tak to nerob ani ty a hádam svoj názor si môžem napísať.
čítaj ďalšie komentáre jeho, daj si dokopy, to je ako z červenej knižnice.
aby matka prišla orodovať za dcéru, to kde je? sci fi?
@salfusco pohľad chlapa.
museli by sme poznať aj druhú stranu. lebo toto je len pohľad z jednej strany - čiže dotyčného čo opísal svoj vzťah k tej slečne.
každá minca má dve strany.
@eminem21 ahoj ona nevie co chce ma to tazke ?? Preboha myslis ze ta lubi tak ako ty ju? ale okrem toho ma niekoho ineho co ho ma teiz rada ? ako keby ti povedala ze mala s niekym sex a skoncilo to .... ale ked si stale pisu oslovuju sa zlatko a neviem co... bude s tebou tocit ako s babikou. Tento vztah skonci zacne dalsi... Rovno sa jej spztaj ci ma niekoho.Ak povie nie ,tak nech ti ukaze spravy ,ved ak tvorite par nema co skryvat a kludne ti ho ukaze.Len ak bude zatlkat ze nie neda ti mobil a bla bla.otoc sa a odid. Drz sa 🙂
@mariannastancelova sorry, ale opakujes sa, niekedy je fajn si najskor precitat vsetky predchadzajuce prispevky, lebo to, co mu radis je uz pase.
@mima.k :D ok.ale komentar patril jemu nie tebe :D pekny den :D
@mariannastancelova v pohode nic sa nedeje 🙂
@lalinko2010 ty asi nemas vela skusenosti s ludmi ze? 🙂 Poznam X chlapov ktori sa chovaju presne rovnako ako eminem a oni su ti ktori viac vo vztahu trpia a nedokazu urobit razny koniec (btw ved ho prave urobil, pretoze az teraz mal jasny dokaz) Neznanema predsa ze ty ked poznas iba chlapov čávov drsnakov, tak vsetci su taki.
Ty mas v sebe nejaky vzorec spravania a akonahle sa niekto tomu vymyka, je to vymyslene :DD bravooo
@joannita čávo drsňák? výborne, takých nepoznám.
poznám takých čo konajú rázne alebo sa uzavrú do seba ale takého aký píše sem, nepoznám.
pretože ak by nejakých chlap začal po mne vrieskať, tak nesedím ticho, aj keď má argument aký má, ale poviem si svoje, chlapec si myslí že teraz z tohto vyšiel ako víťaz, isto.
@lalinko2010 ved ok, ale to su oni a toto si ty 🙂 Fakt si myslis ze sa musia vsetci spravat identicky rovnako a kazdy clovek reaguje ako ty? :D
@joannita prečo mňa porovnávaš s niekým? koho ja s kým porovnávaj.
je to môj názor z okolia a nie to ako ja reagujem.
@lalinko2010 ja porovnavam? :DDDDDDDDD Ved ty tu cely cas porovnavas :D
mrem z teba
@joannita Nie, nie je to ok, co jej nasiel v mobile, ale nie je to len jej problem, je to problem ich oboch a preto by to mali riesit spolocne. Je tazke hasit velky poziar, lepsie je naucit sa mu predchadzat a hasit hned male ohniky. Vyzera to, ze ani jeden z nich zatial nie je charakterovo vyspela osobnost. So ziadostou o pomoc prisiel on, tak som mu napisala, co sa da robit z jeho strany. Neviem, ci je tu niekto, kto mi rozumie.
@joannita ty mi chceš povedať že keby začal po tebe chlpa vrieskať, tak ty tiež sedíš a čakáš nech sa vyvrieska a si ticho ako to riešila tá kočka?
ja som písala že ako by som reagovala ja, keby niekto po mne vrieskal.
ja som napíala svoj názor, že toto čo písal dotyčný je blud!
nepoznáme druhú stranu problému, pohľad tej kočky a on tu môže vypisovať čo chce a niekde v pozadí sa dobre rehoce....
@mima.k chapem ako to myslis, a kazdy inteligentny ked sa zamysli, tak kazdy problem sa da vyriesit,ale musi sa chciet. A tam bol ten problem,to velke ALE. Ona nemala zaujem a ked som sa uz par tyzdnov spravala ,,podozrivo,, chladne..a pytal sa jej co je za problem,preco je taka a onaka, tak sa mi dostalo odpovede, ze co riesim, ze co mi na nej furt vadi atd.. A takto sa to kumulovala vo mne, az to skoncilo ako skoncilo. Ale ako hovoris, vsetko sa da, len musia chciet obaja a tam bol pes zakopany. Je najjednoduchsie zavriet dvere a odist zo vztahu,to dokaze kazdy. Hlavne pri prvom velkom probleme.
@lalinko2010 bolo by uplne super, keby si zavitala na inu diskusiu, lebo tu robis len zlu krv a vyryvas. Ahh musis to mat tazke ked sa musis takto ventilovat. Ale beriem,kazdy sme nejaky a mas pravo ako kazdy tu pisat
@lalinko2010 a ty nemyslis ze keby mala padne argumenty, s ktorymi by sa mohla branit, tak ze by ich nepouzila? Zrejme ich nemala ked ostala ticho. Ono to tak byva ked ta niekto nachyta pri klamstve face to face, tak sa nezmozes na slovo, pretoze niesi schopna si narychlo vymysliet dalsie klamstvo.
@eminem21 prečo sa rozčuľuješ? len preto že niekto napísal svoj názor?
to že tvoja ex pri tebe sedela ako puťka keď si na ňu ziapal? to je charakter.
ešteže si s ňou nevyrazil dvere.
dobre si sa vyventilovať keď si na ňu naziapal.
začni sa správať ako chlap, lebo keď takto budeš riešiť všetky svoje vzťahy, tak nebudeš mať žiadny.
@lalinko2010 kliiiidek zienka.Je mozne ze nakoniec ho mala plne zuby a jednoducho si vybrala takyto scenar. Vsak nech si pokrici...pohulaka a potom dovi-dopo. Ved ma druhy objekt.
Ale chcelo by to poznat aj druhu stranu akoby opisala tohto alfa samca jeho priatelka....v jeho byte 🙂
@joannita nezmôžem na slovo? pri klamstve? pri akom klamstve?
mala mu povedať pravdu, áno je tam niekto iný, s ktorým si píšem a nie sedieť ticho a nechať po sebe vrieskať.
@lubkavargova1 presne, druhú stranu ale tú nepoznáme, takže ktovie kde je pravda.
lebo každý má svoju pravdu.
len tu vidno že ak nejdeš s davom, tam ideš proti nemu, prečo niekto neberie aj iný pohľad, názor ale hneď útočenie, porovnávanie a podobne.
@lalinko2010 tak si vypytaj od Eminema na nu cislo, zavolaj jej a daj jej instrukcie ako by sa mala spravat :D
@joannita Eminem potreboval ištrukcie ako sa má zachovať aby sa zbavil ženy a a využil na to MK.
Niekto kto sa nevie sám rozhodnúť potrebuje radu od druhých aby mu koordinovali život, lebo nenapísal na MK tak ešte stále je s ňou a hrabe sa jej v mobile.
@lalinko2010 si protirecis, pretoze predtym si pisala, ze eminem si cely tento pribeh vymyslel. A zrazu chcel naozaj poradit a je to teda pravdivy pribeh?
Nerozumiem naozaj, na zaciatku ked pisal svoj pribeh tak niektore mu radili ze nebud posera, spravaj sa ako chlap, povedz jej svoje, odid od nej. Ked to spravil, tak zrazu je posera prave preto ze to urobil sa nezachoval ako chlap :D
A teraz si vyber Eminem :D
Preco? Cez - ma ze chce poznat nazory zien. A tie mozu byt vselijake...aj dobre aj zle...ci rataju sa len pritakavajuce nazory? Vtom pripade fajn, suuuper si spravil. Len skoda ze si jej doprial cas aby ti vybielila bejvak 🙂

@lalinko2010 mas sto ludi a sto spravani .za to ze ty poznas jejden vzorec.neznamena to.ze on sa bude podla toho spravat. su aj horsi.kt inak doliezaju..tybsa tuez nespravas tak isto ako tvoja suseda.ci?