icon

Riešenie záhady cudzieho rukopisu na liste

9. máj 2025

Môj bývalý je vo väzení už pol roka. Pred mesiacom mi volal že mi napíše list. Vravím si okej možno mi ma ešte čosi povedať. No a v stredu mi prišiel list respektíve mi ho dala jeho mama. No a na obálke bol iný rukopis ako obsahoval list. Môj bývalý škaredo píše takže list nemohol písať on a ani to nemohli byt jeho slová. Mňa len napadá že list písala jeho mama aby ma udržala pri ňom, aby som čakala na neho. Som už zmätená. Keby chcel zavolal by mi nie ?
Ako to podľa vás mám zistiť? Mam mu poslať ten list naspäť?

Strana
z2
pribinak
9. máj 2025

Jeho mama tá prosi….uvedomujes si, že robí všetko preto aby keď jo pištia sa vrátil k tebe a nie k nej?
Ty ho budeš mat na krku, basmana, bitkára a kriminálnika …

Niektoré ženy sú fakt sprosté

autor
10. máj 2025
@cacianka

To má v base mobil ?! Nesranduj.
Nad hocijakymi fotkami. Reálne ženy, dievčatka, herečky a modelky z časopisov, z erotických stránok, je to klasický žiadaný tovar v base.
Kde žiješ ?! Je ex, tak prečo mu posielaš fotky ? Keby ste neboli ex, alebo nie je v base, tak ma nejaké fotky zo spoločných časov..ok.
ale posielať do basy, lebo mamička chcela, lebo cudzí rukopis, debilný obsah listu, a ty pošleš. Mamenko skakava, udrie presne.

@cacianka aký mobil? Vytlačené fotky a cez poštu hehe. Som zmätená a situácia sa mi nepáči. Ide o to že ja by som ho aj počkala lenže nemám nič žiadny dôkaz že on chce a poslal mi list on

cacianka
10. máj 2025

Myslela som selfie - že si sama seba odfotila do mobilu a poslala mu..
Veď kľudne čakaj, kriminálnik je super partner na život až do smrti.
Nepoviem nejaký finančný prehrešok, autonehoda, krádež v nízkej cene , no doooobre, ale bitky ?

Strana
z2