Robí priateľ správne?
V skratke. Priateľ pracuje 5-6 dní do týždňa a ten 1/2 dni voľna ide stráviť k rodičom. Chodí tam každý týždeň vyše 50km. Nech na plánujem čokoľvek on ide tam. Zakaždým. Dnes išiel tiež a rodičia mu navrhli aby tam ostal spat. Navrhli mu to aj xkrat predtým ale neostal no prišiel až v noci. Dnes sa rozhodol ostať. Je tam každý týždeň keď ma voľno a mam pocit ze ho nejak nenapadne odo mňa odtahuju. Už to vidím ze nepride hneď ráno minimálne do obeda bude vylúhovať a príde na obed ak nie až poobede. Vas názor?
ahoj, nie teraz, ale niekedy inokedy, keď tak zostane u rodičov aj na noc, tak by som len tak bez dohody s ním, docestovala za ním, napr. s týmto vysvetlením "Drahý, keď si sa teraz rozhodol zostať u vašich a nešiel si hneď domov, tak som prišla za tebou ja, veľmi si mi chýbal 🙂" a potom by som s ním spolu išla domov vtedy kedy aj on ide. A postupne by si došla na to, ako to vlastne s ním je.

Choré na hlavu. Buď chce robiť rodiča a mať svoju rodinu alebo chce zostať pri rodičoch a byť deckom.
Čím ďalej od rodičov tým lepšie. Asi tých 50km bude málo čo som rátal ako takú minimálnu vzdialenosť...treba ísť do 70-100km kategórie.