icon

Robia vaši muži okolo domu?

lara81
20. apr 2019

Ahojte. Poprosím o radu čo robiť. Môj muž sa stal neskutočne lenivým. Vkuse sedí na mobile a hrá hry a keď prehrá "milióny" tak potom je aj nervózny na nás. Ide o to, že on je šikovný. Všetko vie robiť. Ale nerobí nič. Na Vianoce sme sa presťahovali do bytu ktorý prerabal 4roky. Ešte nie je všetko hotové ale dá sa tu existovať. Od Vianoc ho prosím aby urobil dokončovacie práce. Áno, keď príde z práce tak ho neruším. Ale ak má voľno, chcela by som aby urobil niečo drobné (nalepiť lišty, namontovať bodovku, upratať náradie...) Ale nič. Nič sa nepohlo. Akurát dal zarubnu do kúpeľne a dvere stále nemáme. Teraz bol vyše 2tyzdnoc doma. Každý deň sme sa hádali lebo som od neho žiadala aby niečo spravil konečne. Vyvrcholilo to dnes, keď som ho požiadala aby odložil náradie zo stola, aby sme mali kde jesť keď prídeme z kostola. Ešte sa na mňa vykrical že ja nerobím nič. Pritom som od rána varila všetko na veľkú noc. Už nemám síl na to že on vkuse sedí na mobile a ja s deťmi musím všetko sama. Ani von ich nezoberie. Pol dňa som preplakala lebo som chcela urobiť deťom radosť, že budú mať svoje košíčky s vajíčkami čo maľovali. No nemala som už chuť niekam ísť keď som vedela že doma ani nebudem kde mať rozložiť košík. Náradia sa nemôžem ani dotknúť lebo potom je znova zle keď nemôže niečo nájsť.Ja už ani neviem akú radu chcem. Mali sme veľkú krízu, kedy sme skončili na súde. Ešte stále môžem požiadať o termín na rozvod. Takého muža nepotrebujem. A najviac mi vyčíta prečo som šla s deťmi autom na hotel kde zadarmo mali tvorivé dielne, maľovanie maxivajicka, maľovanie na tvár... Ani kávu som si neobjednala aby nepovedal že minam a už že benzín minam.. Sú tu nejaké žienky, ktoré takéto správanie akceptujú?

Strana
z2
galioska
21. apr 2019

To časom nedáš, poznám také sa pre totorozviedli, časom ani len na oblečenie pre deti nechceli dať lebo vraj to čo majú je ešte dobre a neva že kus krátke,,,môj nerozhadzuje ale dopraje nám, ja si zarobím aj bokom na svoje blbosti

lara81
autor
22. apr 2019

Ďakujem Vám žienky. Teraz tretí deň nerobím doma vôbec nič. Iba o deti sa starám. On už čosi upratoval a znova svoje reči že je tu bordel. Celkom ma baví pozerať sa ako on pozametal, išli sme jesť a deti natrosili koláč po celej obývačke :D aspoň vidí že upratovať pri deťoch je ako umývať si zuby pri jedení makovníka. Povedala som mu, že ak sa chce takto správať tak sa balíme a ideme preč. A on že znova ho len vydieram. Asi naozaj zajtra bude celý deň v robote tak sa zbalíme a odídeme. Nemá to cenu naťahovať. Dnes nezobral ani syna pooblievat ženy lebo je "chorý". Len neviem aké to bude potom keď mám ešte rok rodicak a syn nemôže ísť do škôlky. Ja som ešte nikde nepracovala, mám len Bc. titul. Mama mi nepomôže, nezavolala ani svojej vnučke na narodeniny pred týždňom. Dnes má narodeniny ona a nemám chuť jej volať.

evittam
22. apr 2019

@lara81 Prepac, ale musim. Na to aby si mohla pracovať a zarobiť na zivot nepotrebuješ vôbec ziadny titul. A preco nemôže ist do škôlky?
Ostatné ti tu uz bolo pekne napísané.

trnavacka
22. apr 2019

@lara81 vieš si predstaviť, že takto budete spolu najbližších 50 rokov? Vyhovárať sa na dieťa je hlúposť, trestas tým len dieťa.
V niečom podobnom sme vyrastali. Mama sa rozviedla,až keď sme mali vyše 15 rokov, a keď sme ju k tomu vlastne uprosili.

elian
Autor odpoveď zmazal
evittam
22. apr 2019

@elian Si si ista,ze si v správnej diskusii?😁😉

deti95060810
22. apr 2019

@lara81 no tak nebuď taká .... mame zavolaj a zablahoželaj k jej sviatku...ani mojim deťom svokra nikdy ešte nezavolala ale my jej zavoláme a vždy zablahoželáme... mojej mame už nie, zomrela...

sense
22. apr 2019

@lara81 to ze mas len bc titul je len vyhovorka..... a preco nemoze dieta do skolky?

A este jedna vec...bodaj by ti nevravel ze ho len vydieras ak to ozaj robis ..darmo mu budesvraviet ze odides krd on vie ze su to len reci

heyoka
22. apr 2019

@lara81 on sa cíti na koni lebo vie že byt je jeho..žiaľ aj toto je dnešná realita vo vzťahoch..to je len otázka času, kedy ti prasknú nervy, on sa tebe a deťom prispôsobovať nebude, zrejme vás ani nebere ako svoju rodinu podla všetkého a je si istý tým, že nemáš kam ísť s deťmi..takže opakujem..to je už len otázka času kedy ty naberieš ,,gule,,...

lara81
autor
22. apr 2019

@evittam @sense syn nemôže do škôlky lebo nemá imunitu. 4 dní v kolektíve, mesiac doma. 3 mesiace to takto bolo takže sme šli na vyšetrenia a potvrdili mu to. @heyoka neviem či to považuje za prázdne reči keď cez leto som ho vyhodila z bytu mojej mamy a dva mesiace sme spolu ani nekomunikovali a ja sama s deťmi som to zvládla a on to potom videl že sme ho nepotrebovali. Lenže to som mala aspoň rodicak tak sme sa pretlkli nejako

heyoka
22. apr 2019

@lara81 aha..no tak pánko si to potom všetko vysvetľuje veľmi svojsky..ale tadiaľ cesta nevedie, že teraz sa bude správať tak, že no tak teraz si v mojom a tu som pánom ja...týmto len urýchľuje váš koniec...

mariejenka
22. apr 2019

Och Boze,zena sa spamataj zo sna. Ten muz si ťa neváži,a momentálne ma teba a deti len ako nieco s cim funguje v jeho byte? Coze? 4 roky prerabat byt? A ma do bludu naradia,profi,ktore nepouziva...snilek,nevyzrety ani po 40-tke, pako.
Zacni si setrit na samostatny zivot, mamu si drz blizko, budes jej pomoc potrebovat,cize sa nepajed pre nezavolanie,kym ocividne mas väčšie problémy.
K skole, mam bc.titul a uplne mi to staci robim uz 10 rokov a plnohodnotne. Ide len a len o to,ako si samu seba vazis.

sense
22. apr 2019

@lara81 ale ak je dieta na tom tak zle mozes poziadat o predlzeny plus ziadat ovyzivne,... takisto hladat moznost si privyrobitto z, domu anbudova dietatu imunitu,tymze budezavrete doma si ju nevybuduje.... nevravim ze, je toto prave vas pripad ale to je taka moderna diagnoza v dnesnej dobe...kazde druhe dieta problem s imunitou...

lara81
autor
23. apr 2019

@sense no uvidíme. V máji má ísť na krv či sa mu zlepšila imunita po 3-mesacnej kúre ale ja viem že sa nezlepšilo. Odvtedy bral 3x ATB a dnes znovu sme boli pre výsledky z vyteru a znova treba ATB :( už som nešťastná z neho. My nesedime doma. Chodím s deťmi do lesa, k jazierku, k babke na dedinu ku zvieratám, minulý týždeň sme boli na kone a kozičky. Varím každý deň iba z domáceho mäsa (nie každý deň máme mäso) a v sezóne iba z domácej zeleniny, pečiem kvaskovy chlieb a pečivo, sladkosti nekupujem ale pečiem stále koláče v zdravšej verzii, neustále sa s ním mojkam tak neviem kde môže byť chyba. Každý deň s ním chodím aj na detské ihriská vonku aby predsa nebol úplne mimo kolektív . Trápi ma to pretože aj dcéra má tak hroznú alergiu že jej hrozí poškodenie sluchu. Bola už aj na operácii. Teraz čakám na papiere od poisťovne idem s ňou do kúpeľov. A asi vezmem aj syna nech má zmenu prostredia. K tomu problémy doma..

lara81
autor
23. apr 2019

A okrem toho mu stále musím niečo dávať. Raz ATB, potom D-čko (zastavil sa mu rast), teraz už aj železo lebo má nízke .. Doma máme hotovú lekáreň. Vždy keď mal kašeľ som mu robila cibuľový sirup, ktorý mu ešte ani raz nepomohol. Dávam deťom každý deň lyžičku medu na imunitu. Na sople len morskú vodu, vyťahujem s vysávačom, kontrolujem vlhkosť vzduchu aby nebolo sucho ani príliš vlhko, dávam mu do vaničky morskú soľ a nič nepomáha. Kúpila som už eukalyptovy olej ale ako som prečítala že je dosť nebezpečný tak mu ho ani nedávam do lampy. Teraz má zas streptokoka. Len min.mesiac sme ho preliecili ATB , dva týždne bol pokoj ani raz nemal soplik a znova husté zelené, potvrdené vyterom.

derdia
23. apr 2019

@lara81 ja ti dam jednu radu, ja by som určite toto netolerovala...môj dráhy je taký,že neobsedí na zadku...všetko čo treba spravi...a napr.o čo ho požiadam tiež,lebo ma má rád a chce aby som sa tešila😁ale tak ja nežiadal veľa....snáď😁ale keby bol môj muž ako tvoj pobalila by som sa na pár dní niekam akože na prázdniny ,nech si skusi,sám nakúpiť,upratať,navariť,umyť riad,vyprať,vyžehliť a zbadal by....prečo sa mu doprosujes....nechcem to tak sprosto povedať,ale jedno je isté...muz si dovolí k tebe len to,čo mu ty dovolis...takže si daj hranice a nebude ako sliepka...buď sa bude správať milo alebo môže ísť....

sense
23. apr 2019

@lara81 vit d davam bezne aj mojej 6r v zimr ,rovnako aj sebe celkovo viac ako polovica populacia ma problem s vit d, zelezo skus doolnat nie tabketkami ale kup melasu (je to prirodne) s vit c ... Von za kazdehi pocasia a nepriehrievst ho oblecenim.... Takusto hladat pricinu ochoreni a nielen pchat do decka atb ....potom he telo voci nim odolne...a zaradit aj pribiotika...

lija22
23. apr 2019

boze moj ihned idem mojho muza volat na sex. som fakt stastna, ze nemam taketo tela neschopne doma

lara81
autor
23. apr 2019

@sense príčinu ochorení má takú, že nemá imunoglobuliny. Mal by mať aspoň 60 a on nemá ani 10. Ale skúsim tú melasu. Nevedela som že je dobrá na železo. Ja varím stále cviklu, špenát, hovädzie na to železo ale nestačí. Aj ja aj deti máme málo železa .

sense
23. apr 2019

@lara81 ja som mala velke problemy so zelezom 2x mi davali infuziu.. lieky nezaberali...potom som skusila tu melasu s, citronovoi stavou rano na lacno...pted ranajkami a po case sa to zlepsilo....

dopolbokaodrata
23. apr 2019

@lara81 veľa chorôb má tiež príčinu v psychike. Keď dieťa vyrastá v takom "láskyplnom" prostredí, tak sa to môže prejavovať rôzne. Nevravím ze je to zrovna vás prípad, len na zamyslenie..

heyoka
24. apr 2019

@lija22 to nie je neschopnosť..on jej to robí úmyselne..v tom je zásadný rozdiel..

lara81
autor
24. apr 2019

@dopolbokaodrata práveže si myslím, že tieto naše zdravotné problémy sú prevažne z domácej "pohody". Dcéra veľmi všetko prežíva.

heyoka
24. apr 2019

@lara81 chýbajúca imunia je rozložená psychika..takže áno..dieťa si to vždy zlízne najviac..

grandzero9
24. apr 2019

@lara81 je dobre, ze si to uvedomujes. No treba s tym nieco robit. Lebo to moze byt casom len horsie a horsie.

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2