Rodičia ma kontrolujú v 23. rokoch
Ahojte. Mám 23 rokov o pol roka budem mat 24. Bývam s rodičmi. Neustále sa mi starajú do života. Začala som fajčiť. A oni mi nadávajú a dohovaraju. Ja viem ze to nie je dobré. Ale ja mam 23 rokov už som dospelá a môžem si robiť čo chcem. Samozrejme im prispievam na domácnosť. Pomáham v domácnosti. Upratujem. Mám 43 kíl. Rodicia ma kontrolujú ci jem a prikazuje mi aby som sa šla najesť. Viem ze som chudá ale nie je to tým ze by som mala anorexiu. Veľa pracujem. Mam fyzicky náročnú prácu. A mam dobré spaľovanie takže sa mi nedarí pribrať. Ale aj tak. Je tu niekto koho rodicia takto kontrolujú? Ja už nevládzem z nich.
Ja mám 28 žijeme dočasne vo veľkom dome u našich aj s manželom a dcérou. Tiež sa občas radi zastarajú až sa mi nad tým rozum zastavuje ale tak nemyslia to zle. A nieje to len teraz,keď sme bývali v zahraničí tak sa starali aj po telefóne 😄🙊niekedy si hovorím nech už máme konečne hotový dom a odsťahujeme sa ale viem že mi to staranie sa bude chýbať . Aj keď to niekedy preháňajú ale robia to z lásky .Ja byť na tvojom mieste tak si najdem nejakú garzónku alebo idem bývať s kamoškou..
Prosimta ved to robia takmer všetci rodicia ktorý majú dospelé dieťa doma.
Sa odsťahuj a nevyhovaraj sa na to ze nemáš frajera. Izbu na prenajom v zdielanom byte zoženieš v každom meste, v každom európskom state. Pozri si spinkaj.sk alebo bazos ci fb marketplace zbal sa a dvihni kotvy.