Rodičia po 70-tke: Prečo sa stále hádajú?
Ahojte. Rodičia majú po 70tke. Manželia celé veky, ako majú sa radi, ale niekedy si lezú aj na nervy. Poslednú dobu sa hádajú, fakt kvôli každej kravine.
Mám ale pocit, že sa hádajú hlavne pred nami - ako keby ich to publikum k tomu nejako povzbudzovalo. Buď že chytíme stranu jednému a každý si myslí, že jemu, alebo ja neviem prečo. Už tam ani nemám chuť chodiť, stále nejaké teátro, kvôli utierke, tanieru, kobercu ....
Je to vekom? Nechápem, namiesto toho, aby sa tešili, že tam sme, tak si vyhadzujú na oči každú kravinu.
@anonym_autor moji rodicia to iste. Ja vzdy prehodim temu a ich hadku preckam s mlcanim. Predtym ked som povedala nehadajte sa, tak sa zacali obhajovat a bolo to nekonecne.
Oni toto robia odkedy su na dochodku, ale vyvolava to mama.
Ponorka. Svokrovci to mali posledne roky tiez. Ako male deti. Niekedy sa to fakt nedalo pocuvat. Potom svokor umrel, takze uz nie je s kym sa hadat.
Aj moji rodicia a oni to zaklincuju zdutim sa na niekolko dni. Akoze fakt sa hadaju za kazdu somarinu a nechapem,ze po tolkych rokoch ich to bavi. U nas hlavne mama vyvolava hadky,vsetko jej vadi.

@anonym_autor je to vekom, su z vas nervozni lebo vasa pritomnost im narusuje zabehanu rutinu ktoru stari ludia preferuju a citia v nej istotu.