Rodina má o nás mylné predstavy
Je tu niekto, kto sa citi rovnako ako ja? Uz som si kvoli tomu dnes aj poplakala. Cely zivot sa snazime postavit na vlastne nohy, nestazujeme sa, pracujeme od rana do vecera, svoje strachy skryvame vo vnutri...... a nasa rodina si mysli, ako nam je fajn, ako nam nic netreba, ako si my vsetko mozeme dovolit narozdiel od nich, pricom opak je pravdou 😥 pomahaju nasim surodencom a ich detom....a na nas sa kasle, pritom pre obe rodiny sme my ti najpomocnejsi, ked nieco chcu...... pomahame kazdemu jednemu a asi preto maju dojem, ako nam je skvelo. Nemozem ani nikomu nic pozicat, lebo si to na drzovku nechaju zadarmo 😓 pritom som aktualne bez prijmu, cakame babatko, predavam aj veci po sebe, len aby som mala.....a ked vidim, ze svagrina dostane od mojej svokry celu vybavu, cestovnu postielku, detske kresielko, mechy oblecenia.... a nam nedali nic... (pritom my sme si dom kupili, vsetko sme si odmakali, nezdedili sme ho ako svagrovci), nie zeby som zavidela....ale co, mam zacat zobrat aj ja? Ju kazdy poklada za zgrlosku, takze jej kupuju osozne velke dary, aby mali... u nas sa rata s tym, ze to vsetko vzdy zvladneme a ak chcu nieco od nas, vsetko dostanu zdarma.....

Ahoj 🙂 upravilo sa to trošku?