Rodina na MK
Naznačili by ste niekomu z reálneho života, že viete, že o vás zakladá témy na MK?
Ak by som mala istotu tak by som nič nenaznačovala, rovno by som toho niekoho konfrontovala. A tak trošku by som sa zamyslela nad tým, či v tých témach nie je niečo, čo by som si mohla zobrať k srdcu…
No kym to nie je, ako ked tu jedna autorka zalozila temu s celym svojim menom, ze jej muz je impotentny ... Chudak. Robilo si z neho dalsie roky srandu asi cele mesto.
Tiež kedy som si na isto iste ista ze je to o mne,hed tam dam koment,ze sa možme aj osobne porozprávať 😃...
Ak by som to vedela nac100% tak áno.. A ta dotyčná osoba vie tvoj nik na MK?
Mne sa takej cti nedostalo,nepoznám ľudí z MK,sú úplne virtuálni pre mňa nikdy som ich nestretla a dúfam,že ani nestretnem.Sem tam si občas dakto hodí fotku.ale také,že ľudia riešia na základe mena niekoho impotenciu - tak to už vôbec nie...Občas by ma zaujímalo ako kto vyzerá na druhej strane počítača,napríklad taká cacianka ...A dotkla sa ťa ťa diskusia? Ste tu viacerí známi a bolo ti naložené v jej mene? Je to trochu trapas Toto je výhoda,keď tu nikoho nepoznaš
@cacianka 🤣jaka si, že hneď rozbiť hubu. Za mna máš dobré nazory,a nevidela som nikde,ze by bola drza,abo co😃 ja foto mam,aj kde bývam,kto ma chce navštíviť môže prísť, kavu zalievanu?abo Tassimo?😇😇
Záležalo by, čoho sa tie témy týkajú. A kto to je...ci je to niekto z rodiny alebo len nejaká suseda. Ako sa poznám, mňa by celkom bavilo sledovať to, čo tam píše a by som sa možno aj zapojila. 😀 Aspoň tú osobu dokonale spoznáš a zistíš, čo si o Tebe v skutočnosti myslí. Ale zase, ak by ma to štvalo, tak isto by som to tej osobe povedala. Nemáš ale aj tak záruku, že to prestane robiť, možno si len zmení nick. Ľahšie sa prepiera špinavé prádlo druhých ako to svoje.
Ak by to bola téma nepríjemná, kde má rodina ociernuje a vykladá omne nespravodlivé nepravdy, tak áno..
@mariejenka diky,
Ja som humorista, tak som chcela zľahčiť tému.
No, občas som aj drsnejšia a ironická, hlavne v začiatkoch, keď som videla debilné príspevky .
Netuším kde žiješ, kávu pijem malo, skôr čaj, som už stará kofola tak by si bola možno sklamaná .
Ale rada - dáme stretko baby z koňa
No určite by som reagovala a poslala do súkromnej správy spoločnú foto z pozdravom ahoj.
No, aj take tu uz bolo. Ze sa v diskusii ozvala protistrana.
Ze svagrina spoznala svagrinu. Ze svokra dostala echo od niekoho, kto mal konto na MK, ze ju tu rozobera nevesta (a naopak). Ze muz nasiel zene diskusiu (najskor v historii prehliadaca, alebo sa neodhlasila, alebo jej lustroval pocitac/mobil,…), tak si zalozil konto a zacal jej v diskusii verejne oponovat (a naopak).
Takze deje sa to tu, ludia si davaju vediet, ze sa tu rozobera ich zivot.
A ci by som ja dala niekomu v realite vediet, ze viem, kto je a ze viem, ze ma tu rozobera?
Nie. Co si? Zabit taky nevycerpatelny zdroj zakulisnych info, ktore mi nikto len tak neda? 🙂
Naopak. Zalozila by som si nove konto, zamiesala sa do diskusie a podla moznosti nenapadne hladila autorku ohovarania po srsti, aby som si ziskala jej sympatie. Bola by to zabava. Tahat z nej nazory a informacie a zistit tak (spoznat, lebo mena by nedavala, ale zas to clovek spozna, o ktorych ludoch z mojho okolia hovori), kto co v mojom okoli mi predstiera a co mi hovori za chrbtom. Niet nad to mat prehlad o realnych pohnutkach ludi. A nasledne by som si uzila to, ze ich prekvapim, ked na nieco (akoze nahodne, vymyslim si dovod) zmenim nazor, ci zareagujem v rozpore s tym, co cakali (a k comu ma teoreticky manipulovali sladkymi recami).
Popripade v realite obratila nazor ludi proti autorke, ked by som konala nenapadne opacne, ako ona verejne ohovara.
Vies ako sa hovori: priatelov si drz blizko, nepriatelov este blizsie. 🙂

Aké témy? Práve si jednu založila o rodine 😃