Rodina uráža brata
Môj brat je leňoch, pracuje iba občas, využíva mama hotel, ale viac menej rodičom prispieva. V domácnosti pomáha. Čo ma naštvalo, v sobotu sme boli gratulovať krstnej k narodeninám a zvrtlo sa to na nadávky na môjho brata. Ja najlepšie viem aký brat je, ale aby ho niekto nazval k***tom, to je už silná káva. Furt sa starajú do môjho brata a už som ich ja musela poslať tam kde slnko nesvieti. Neviem čo sa starajú do našej rodiny.
@hellwant ako píšem vyššie, vôbec nepoznáme kontext celej debaty. Neschvaľujem nadávky, ale tiež nejdem robiť vedu z toho, že človek, v podstate veľmi blízka rodina, skrátka neudržal ústa a naplno povedal mladému, čo si myslí.
A keď trebárs rodičia sa sťažovali strýkovi, alebo niečo podobné, pripadne jednoducho sa to rozoberalo na oslave - nevieme, ako to bolo, tak skrátka strýkovi rupli nervy a vyjadril sa jadrne.
A hlavne, absolútne nevieme, aký bol cely obsah debaty
Keď je možno strýko "drsného razenia" nepôjde jemnostkami typu"synovcek, nebuď lajdak, nájdi robotu "ale dá to z mosta doprosta .
Z mosta doprosta "synovec, nebuď ***, a začni makať"a to ani nemusí byť nadávka, mnohí chlapi pri chlapoch tak bezne sa vyjadrujú. To nie sú krehké jemne ženy, že vsetkonzaobaluju do sladkých slov
Chlapi to dajú rovno, priamo a často aj takto vulgárne
@jaskolka Ale on to takto nepovedal. On to povedal tak hnusne, že "už má ten kkt robotu?"
Nevravím, že ty alebo brat piješ. Ale strýko už mohol mať "prihnute" keď sa oslavovalo, a tak si nedal servítku pred ústa.
Príliš to prežívaš. Nepovedal to pred 100 cudzími ľuďmi, a ako rodina ho poznáte. Určite brat teraz nemá dôvod sa "zakopat od hanby" o pár týždňov už nikto si ani nebude to pamätat.
A možno beat si konečne z toho vezme poučenie a fakt nájde stálu prácu. Lebo je hanba, ak dospelý chlap nepracuje a váľa sa doma.
a komu to vravel stryko? predstavujem si tu situaciu, stryka ako takeho ujka s bajuzom, brucho ide gombicky rozdrapit, pomenej vlasov, prostoduchy ale zabavny chlapik. ajmi je smiesne. ber to s nadhladom. brata si sa zastala ok. ak sa brat trochu hanbi, ze je lenivy cct tak opravnene 😂 inac on co na to?
mna by skor zaujimalo z coho "viac menej prispieva", ked na pracu kasle? 🙄🤔 peniaze nerastu na strome
...

@hellwant Takto som to myslela, aspoň niekto pochopil. Nech mu dohovára, ale slušne.