icon

Rodinné konflikty a závisť

rabdal
1. jan 2026

Už som tu písala kadečo ,70 percent ,hejty ,žiadna podpora iba pár správ od žien ktoré má pochopili ,a nečakám ani teraz nejaké pochopenie ,iba sa vykecam ,všimla som si tu totiž ,že tu píšu ľudia ktorý majú ozajstné problémy a dostávajú od anonimov náklad ,od takých ktorý sa hanbia ukázať kto sú to proste hrdinovia schovaný ,zajtra sa vraciame zo Silvestra boli sme v Tatrách na wellness aj so silvestrovskú zábavu do rana ,moja švagriná odišla predčasne dnes ráno ,že vraj rodičia majú nejakú chorobu ,no ale na Vianoce som si všimla ,že nie je niečo v poriadku ,prišli iba na pet minút a odišli ,no trošku som od kamosiek ,ďaleko pred tým dostala avízo ,že mi závidí a ja neviem či im mám veriť ,ale bude to asi môj manžel ,lebo inak mi to nevychádza ,vysvetlím to takto ,povedal mi pred dvoma rokmi že začne cvičiť a chodiť do fitka ,tak mu vravím tak skús možno sa budeš cítiť lepšie ,áno veľmi pribral ,mal doslova 130 kíl ,ale mne sa páčil aj taký ,myslela som si že ho to do týždňa omrzí ,ako kadečo iné čo začínal.No ,ale jeho to začalo baviť a zhodil 30 kíl ,doteraz každý deň deň je na programe najprv fitko a potom všetko ostatné ,ja som strašne rada a som rada ,že ja vlastne mám vteraz doma neskutočného fešáka a ten Silvester ,tie ženské pohľady na neho ,je sexi strašne a myslím si že tá moja švagriná závidí ,lebo ma pupkaca doma , pozerá do telefónu a

Strana
z3
rabdal
autor
4. jan 2026
@enmery

@rabdal Odkedy sa tuk premieňa na svaly?😂Svalov mame okolo 600 a ich počet sa nemení, a už vôbec sa nevie tuk zmeniť na sval.
Takže si veľmi neber slovo "múdra" do úst. Ved si sa tu akurát strápnila.

@enmery si prečítaj niečo o cvičení si popletena a takejto disciplíne nerozumies

enmery
4. jan 2026
@rabdal

Si prečítaj niečo o cvičení si popletené a nič o Tom nevieš asi tak
@enmery

@rabdal Som vo fotku 4krat do týždňa a o anatomii niečo viem, mam z nej skušku😉

Neboj, my už chápeme, prečo tvoja švagriná zdrhla a kvôli tvojmu mužovi to nie je😉

Hádam raz dostane rozum aj muž a zdrhne natrvalo aj on.

rabdal
autor
4. jan 2026
@letfenixa

@rabdal a tie čiarky sa píšu za slovo a až potom medzera, nie naopak.

Ja tu citam kadejaké témy a bodka a čiarka že tam nie je mi nevadí ,veď pomaly to čítam a viem sa dovtipit ,niekto tu píše v rýchlosti a ja to chápem ,chudera

rabdal
autor
4. jan 2026
@enmery

@rabdal Som vo fotku 4krat do týždňa a o anatomii niečo viem, mam z nej skušku😉

Neboj, my už chápeme, prečo tvoja švagriná zdrhla a kvôli tvojmu mužovi to nie je😉

Hádam raz dostane rozum aj muž a zdrhne natrvalo aj on.

No daj sem foto ako vyzeráš ,keď si štyri dni vo fitku hrdinka potešíme sa modrokonicania určite že?

aurora33
4. jan 2026
@rabdal

Ty chuderka nechutná to bola minulosť ukáž sa nám fajn fotku zhodnotíme Ťa, tu Ty ,možno si asi dobrá knedľa frustrovaná ja so stihla ako prútik a beriem prítomnosť a nie minulosť ty nevieš o Tom nič Ty zufalka nešťastná ,ja mám život šťastný na rozdiel od teba

@rabdal 😀😀😀😆😆😆 ty daj foto svojho 130kg pupkaca. A aj seba nech vieme na koho ta tvoja švagriná žiarli. Isto nežiarli len nechcela tráviť čas s kravou ako si ty.

enmery
4. jan 2026
@rabdal

No daj sem foto ako vyzeráš ,keď si štyri dni vo fitku hrdinka potešíme sa modrokonicania určite že?

@rabdal Nechcem ti spôsobiť komplexy, už ich aj tak máš z pravopisu a z muža. Kto vie, možno v tom fitku aj nejakú stretne, ktorá vie, že tuk sa na sval nepremení a bude mať aj niečo v hlave.

A možno prestaneš každej žene na tejto stránke nadávať.

minenkaa
4. jan 2026
@rabdal

@rabdal boze baba ,ty si určite barbie

vilma7
5. jan 2026
@rabdal

No tak ty si úplne mimo ,veď keď niekto cvičí každodenné ,veď tuk sa premieňa na svaly áno aj schudne ,ale do určitého bodu a viem teraz sa vážil má 107 kíl a je štíhi vymakany muž ktorý asi pet rokov si každý deň nakladá ,takého ty určite nemáš a rozumieš tomu maximálne nič ,daj tvojho muža ak máš. Čo dokázal ty múdra modrokonicka

@rabdal tak moj mal maximálne 80 kg, lebo si udržuje štíhlu postavu. Takze kľudne by mu 5 kg plus aj prospelo...ale svaly sa naberajú ťažšie ako tuky.
A tuky sa v živote nepremenia na sval, jedine ak by si mala čarovný prútik. Tak super ako sa do toho rozumieš ty, si veru zabodovala ;)

rabdal
autor
6. jan 2026
@vilma7

@rabdal tak moj mal maximálne 80 kg, lebo si udržuje štíhlu postavu. Takze kľudne by mu 5 kg plus aj prospelo...ale svaly sa naberajú ťažšie ako tuky.
A tuky sa v živote nepremenia na sval, jedine ak by si mala čarovný prútik. Tak super ako sa do toho rozumieš ty, si veru zabodovala ;)

No veru pravdu nemáš ,keď cvičil samozrejme stratil aj tuky ,ale pri cvičení sa nejaké premieňajú na svaly ,veď môjho muža si nevidela ,má silné nohy ,je svalnatý a vôbec nemá brucho ako to tu niektorý tvrdia ,a pri cvičení veľmi pomaly klesá váha ,ale pás sa pritom zužuje a ver mi ma 105 kg a vyzerá úžasne proste je chlap asi tak chcela by si takého mať doma a mne sa páči ,že cvičenie ho baví a ja mám doma veľmi sexi muža

aurora33
Odpoveď bola odstránená
vilma7
6. jan 2026
@rabdal

No veru pravdu nemáš ,keď cvičil samozrejme stratil aj tuky ,ale pri cvičení sa nejaké premieňajú na svaly ,veď môjho muža si nevidela ,má silné nohy ,je svalnatý a vôbec nemá brucho ako to tu niektorý tvrdia ,a pri cvičení veľmi pomaly klesá váha ,ale pás sa pritom zužuje a ver mi ma 105 kg a vyzerá úžasne proste je chlap asi tak chcela by si takého mať doma a mne sa páči ,že cvičenie ho baví a ja mám doma veľmi sexi muža

@rabdal nastuduj si prosím ta niečo o tých svaloch a tukoch ;) tukové bunky sú a ostanú tukové bunky, svalové su svalové a ostanú svalové;)

rabdal
autor
Odpoveď bola odstránená
tatiana288
6. jan 2026
@rabdal
Odpoveď bola zmazaná

@rabdal Úprimne sa tvojmu mužovi ani nečudujem, že chodí za inou.

aurora33
6. jan 2026
@rabdal
Odpoveď bola zmazaná

@rabdal 😅😅😂😂😅😅

anonym_71d8e4
28. feb 2026

Veď ju zavolaj na návštevu a očekuj si jej správanie. Vytvoris si svoj názor. My ju nepoznáme, ani tvojho muža.

Strana
z3