icon

Rodinné konflikty a závisť

rabdal
Dnes o 16:48

Už som tu písala kadečo ,70 percent ,hejty ,žiadna podpora iba pár správ od žien ktoré má pochopili ,a nečakám ani teraz nejaké pochopenie ,iba sa vykecam ,všimla som si tu totiž ,že tu píšu ľudia ktorý majú ozajstné problémy a dostávajú od anonimov náklad ,od takých ktorý sa hanbia ukázať kto sú to proste hrdinovia schovaný ,zajtra sa vraciame zo Silvestra boli sme v Tatrách na wellness aj so silvestrovskú zábavu do rana ,moja švagriná odišla predčasne dnes ráno ,že vraj rodičia majú nejakú chorobu ,no ale na Vianoce som si všimla ,že nie je niečo v poriadku ,prišli iba na pet minút a odišli ,no trošku som od kamosiek ,ďaleko pred tým dostala avízo ,že mi závidí a ja neviem či im mám veriť ,ale bude to asi môj manžel ,lebo inak mi to nevychádza ,vysvetlím to takto ,povedal mi pred dvoma rokmi že začne cvičiť a chodiť do fitka ,tak mu vravím tak skús možno sa budeš cítiť lepšie ,áno veľmi pribral ,mal doslova 130 kíl ,ale mne sa páčil aj taký ,myslela som si že ho to do týždňa omrzí ,ako kadečo iné čo začínal.No ,ale jeho to začalo baviť a zhodil 30 kíl ,doteraz každý deň deň je na programe najprv fitko a potom všetko ostatné ,ja som strašne rada a som rada ,že ja vlastne mám vteraz doma neskutočného fešáka a ten Silvester ,tie ženské pohľady na neho ,je sexi strašne a myslím si že tá moja švagriná závidí ,lebo ma pupkaca doma , pozerá do telefónu a

Strana
z2
anonym_4fb9f9
Dnes o 17:56
@gribka1

@anonym_4fb9f9 Všetko si zaslúžime😂

@gribka1 no ale ked toto vyssie citam tak si ani to co mame nezasluzime 😁 a to je diskusia za diskusiou. Jeden zhana na novy rok otvorene obchody lebo nema horcicu, druha si nevie kabat kupit, dalsia ci moze tehotna jest salamu, chalan ako ma povedat ze je furry, dalsia sa ide o zem hodit lebo rodicia jej knizku pod strom nedalu atd atd. Toto nie je stat ale chranena dielna

gribka1
Dnes o 17:59
@anonym_4fb9f9

@gribka1 no ale ked toto vyssie citam tak si ani to co mame nezasluzime 😁 a to je diskusia za diskusiou. Jeden zhana na novy rok otvorene obchody lebo nema horcicu, druha si nevie kabat kupit, dalsia ci moze tehotna jest salamu, chalan ako ma povedat ze je furry, dalsia sa ide o zem hodit lebo rodicia jej knizku pod strom nedalu atd atd. Toto nie je stat ale chranena dielna

@anonym_4fb9f9 Úplný súhlas, len čakám kam sa dá ešte spadnúť, vidieť, čítať 😂.

barborab1411
Dnes o 18:00
@barborab1411

@rabdal a problém je čo vlastne?teba trápi že švagrinu trápi že má teraz sedí brata ,na ktorého pozerajú iné ženy?netrápi to náhodou teba?😉

@barborab1411 sexi som chcela napísať 😂😂😂

really8
Dnes o 18:05
@minenkaa

@rabdal Už som tu písala všeličo. Hejty, možno 70 %, žiadna podpora, iba pár správ od žien, ktoré ma pochopili. Nečakám ani teraz nejaké pochopenie, len sa potrebujem vykecať.

Všimla som si totiž, že tu píšu aj ľudia, ktorí majú naozaj vážne problémy, a dostávajú od anonymov poriadny náklad. Od takých, ktorí sa hanbia ukázať, kto sú – hrdinovia schovaní za obrazovkou.

Zajtra sa vraciame zo Silvestra. Boli sme v Tatrách, wellness, silvestrovská zábava až do rána. Moja švagriná však odišla predčasne, už dnes ráno. Tvrdila, že jej rodičia majú nejakú chorobu. Lenže už na Vianoce som si všimla, že niečo nie je v poriadku – prišli len na päť minút a odišli.

Ešte dávno predtým som od kamarátok dostala avízo, že mi závidí. Neviem, či im mám veriť, ale nejako mi to začína dávať zmysel. Myslím si, že ide o môjho manžela – inak mi to nevychádza.

Vysvetlím to. Pred dvoma rokmi mi povedal, že začne cvičiť a chodiť do fitka. Povedala som mu, nech to skúsi, že sa možno bude cítiť lepšie. Mal vtedy asi 130 kíl, dosť pribral, ale mne sa páčil aj taký. Myslela som si, že ho to do týždňa omrzí, ako veľa iných vecí, ktoré začal.

Lenže ho to chytilo. Schudol 30 kíl a dodnes má každý deň program: najprv fitko, potom všetko ostatné. Som z toho úprimne šťastná. Dnes mám doma neskutočného fešáka.

A ten Silvester… tie ženské pohľady na neho. Je fakt sexi. A mám pocit, že práve to moju švagrinú trápi. Ona má doma pupkáča, ktorý len sedí a pozerá do telefónu, a možno práve preto závidí.

@minenkaa klobuk dole

minenkaa
Dnes o 18:05
@really8

@minenkaa klobuk dole

anonym_462635
Dnes o 18:14

Čerstvo zaregistrovaný troll 😄aj tebe pekný Nový rok a všetko dobré do nového roku 😍

ivik4
Dnes o 18:20

No nechcem byt zla ale mnohe mame pritazlivych muzom. Akurat ze si treba vytiahnut prst zo zadk.. s prepacenim pretoze nie , ozaj sa nemusi kazda z pekneho chlapa pokakat. Clovek sa len tak pozrie hoc aj nevedomky na niekoho ( to k cudzim ludom) . Netreba si hned namyslat.
A ona Ti urcite nezavidi 😃

anonym_951f4d
Dnes o 18:31

Radsej napis 5 ako pet😅

jaroe
Dnes o 20:03
@rabdal

@rabdal keď tu budem písať ,dlzne ,mäkčene ,bodky ,tak to budem písať do rána ,veď pomaly si to prečítaj ,ja tu tiež hocičo čítam a je mi nezrozumiteľné ,ale viem sa dovtipit pointu

@rabdal mäkčene a dĺžne nemusíš, stačia čiarky a bodky. To ti zaberie oveľa menej času, ako zaberie nám rozlúštiť význam tvojho textu.

aurora33
Dnes o 20:11

@rabdal takže tvoj muž mal 130kg tak nebol pupkac? Vtedy bol rozkosny macko? 😀

motylik2559
Dnes o 20:26

@rabdal Ahoj, ja mam dve otazky- kebyze zavidi, co sa tym zmeni a ako s tym nalozis? Kebyze nezavidi, co sa tym zmeni a ako s tym nalozis?
Autorka, my sme neboli s vami na pobyte, aby sme to vedeli urcit. Ty ju poznas lepsie ako my, skor si daj odpovede na tie dve otazky a mas po probleme🙂 Vsetko dobre do Noveho roku🥂

lukbe
Dnes o 20:35

Toto nemá ani hlavy ani päty, niečo s rodičmi, švagriná odíde a muž chudne a o dĺžke vety ani nehovorím. Ak sa chce niekto takto zabávať, aspoň po slovensky to mal napísať 🤦‍♀️.

anonym_a982e1
Dnes o 20:52

@rabdal tak toto je chujov.na na entu co pises. Nechela by som mať tvoje problemy a mozog.

marca12
Dnes o 21:30

A co riesis. Mas sexi muza doma,nech ta dobre pretiahne a na kamosky aj svagrinu kasli.

Strana
z2