icon

Rozchod a naplánovaná dovolenka

2. jún 2025

caute, potrebujem pomoc ci poradit. po dlhšom uvažovaní nad mojim vzťahom kde ma partner viac krat sklamal a uz sa tam necitim milovaná som sa rozhodla ze to ukončím a posuniem sa dalej. problem je ten ze mame za par dni naplánovanú dovolenku. zrušiť sa to uz neda, a ani nechcem, rada pojdem na dovolenku, ale neviem, co prideme z dovolenky a rovno sa mam rozist ? ako tam mam s nim fungovat? som z neho strasne znechutená, neverim mu ani nos medzi ocami .. aj ked ho stale lubim, nechcem aby ma to nejak naspat pritiahlo k nemu, pretoze viem ze rozchod bude najlepsie riešenie a ked to nespravim budem sa zas trapit … co mam robit?

zmrzlinka2021
2. jún 2025

Chces tráviť dovolenku s ním?

janinah
2. jún 2025

Roziď sa pred dovolenkou.neviem si predstaviť sa pretvarovať celu dovolenku či spať s niekym nasilu.Dovolenku mozete straviť v klude ako dvaja spolubyvajuci ak na to mate zrelosť .Ak nie tak ju zruš alebo skus predat inemu páru.

autor
2. jún 2025
@janinah

Roziď sa pred dovolenkou.neviem si predstaviť sa pretvarovať celu dovolenku či spať s niekym nasilu.Dovolenku mozete straviť v klude ako dvaja spolubyvajuci ak na to mate zrelosť .Ak nie tak ju zruš alebo skus predat inemu páru.

@janinah tak ja s nim nespim nasilu, ako som povedala ja ho stale lubim, ale viac krat ma sklamal a povedala som si ze dost, ze musim to ukoncit aj ked ma to boli, skor sa bojim ze ma to k nemu zas pritiahne … ako sa mam od niekoho citovo odviazať ?

ruxandra
2. jún 2025

Rozísť sa a neist na dovolenku. Citovo odviazať sa môžeš len tak, ze to ukončiš a úplne prerursis kontakt

ukgirls
2. jún 2025

dovoleniek este budes mat viac ako dost a snad menej ako blbych vztahov-takze ozeliet peniaze a neist .... alebo mozes byt ako "slavny" par jovinecko a bianka.. ist rozist sa a potom davat uplakane storky (vtip)

lenuska9999
2. jún 2025

Podľa mňa to bude veľmi divne a v takom napätí si dovolenku nezžiješ. Alebo sa dáte naspäť do kopy, možno o to ti ide ak o tom vôbec uvažuješ. Ja by som šla na tu dovolenku s nejakou kamoskou

zabka79
2. jún 2025

Isla by som na dovolenku apo navrate to ukoncila

cacianka
2. jún 2025
@zabka79

Isla by som na dovolenku apo navrate to ukoncila

@zabka79 tiež za, ešte si v kľude v inom prostredí roztriedit myšlienky, nestranne pozorovať jeho správanie nastaviť sa na rozchod, proces odpútania a plány čo ďalej, aby ma zase nenamotal.

klementinka58
2. jún 2025

rozist sa, ist na dovolenku s niekym inym s kamoskou, sestrou, pripadne ja by som sla na dovolenku aj sama, aspon by som mala cas vychutnat si zmenu prostredia a porozmyslat

martina21
2. jún 2025

Tiez by som isla na dovolenku, uzila by som si ten pritomny okamih, pekne dni a potom po navrate sa rozist..ono nikdy nebude vhodna doba na rozchod..ale mat pokazenu dovolenku rozchadzanim a hadanim atd....pochybujem ze by si niekoho narychlo nasla co by stebou isiel..proste aspon budes mat viac casu to v sebe spracovat, pozoruj ho, uvidis ci sa v tom rozchode v sebe utvrdis alebo nie..

bg92
2. jún 2025

?? normalne sa s nim rozid pred dovolenkou, garantujem ti ze si ju neuzijes. nechapem ze psychicku pohodu vymenis za dovolenku na ktoru mozes ist hocikedy s hocikym. ani by ma nenapadlo to riesit

jaska25
2. jún 2025

hlavne tam neotehotni 🙂

karolinakr
2. jún 2025

😀