Rozchod a naplánovaná dovolenka
caute, potrebujem pomoc ci poradit. po dlhšom uvažovaní nad mojim vzťahom kde ma partner viac krat sklamal a uz sa tam necitim milovaná som sa rozhodla ze to ukončím a posuniem sa dalej. problem je ten ze mame za par dni naplánovanú dovolenku. zrušiť sa to uz neda, a ani nechcem, rada pojdem na dovolenku, ale neviem, co prideme z dovolenky a rovno sa mam rozist ? ako tam mam s nim fungovat? som z neho strasne znechutená, neverim mu ani nos medzi ocami .. aj ked ho stale lubim, nechcem aby ma to nejak naspat pritiahlo k nemu, pretoze viem ze rozchod bude najlepsie riešenie a ked to nespravim budem sa zas trapit … co mam robit?
Roziď sa pred dovolenkou.neviem si predstaviť sa pretvarovať celu dovolenku či spať s niekym nasilu.Dovolenku mozete straviť v klude ako dvaja spolubyvajuci ak na to mate zrelosť .Ak nie tak ju zruš alebo skus predat inemu páru.
Roziď sa pred dovolenkou.neviem si predstaviť sa pretvarovať celu dovolenku či spať s niekym nasilu.Dovolenku mozete straviť v klude ako dvaja spolubyvajuci ak na to mate zrelosť .Ak nie tak ju zruš alebo skus predat inemu páru.
@janinah tak ja s nim nespim nasilu, ako som povedala ja ho stale lubim, ale viac krat ma sklamal a povedala som si ze dost, ze musim to ukoncit aj ked ma to boli, skor sa bojim ze ma to k nemu zas pritiahne … ako sa mam od niekoho citovo odviazať ?
Rozísť sa a neist na dovolenku. Citovo odviazať sa môžeš len tak, ze to ukončiš a úplne prerursis kontakt
dovoleniek este budes mat viac ako dost a snad menej ako blbych vztahov-takze ozeliet peniaze a neist .... alebo mozes byt ako "slavny" par jovinecko a bianka.. ist rozist sa a potom davat uplakane storky (vtip)
Podľa mňa to bude veľmi divne a v takom napätí si dovolenku nezžiješ. Alebo sa dáte naspäť do kopy, možno o to ti ide ak o tom vôbec uvažuješ. Ja by som šla na tu dovolenku s nejakou kamoskou
Isla by som na dovolenku apo navrate to ukoncila
rozist sa, ist na dovolenku s niekym inym s kamoskou, sestrou, pripadne ja by som sla na dovolenku aj sama, aspon by som mala cas vychutnat si zmenu prostredia a porozmyslat
Tiez by som isla na dovolenku, uzila by som si ten pritomny okamih, pekne dni a potom po navrate sa rozist..ono nikdy nebude vhodna doba na rozchod..ale mat pokazenu dovolenku rozchadzanim a hadanim atd....pochybujem ze by si niekoho narychlo nasla co by stebou isiel..proste aspon budes mat viac casu to v sebe spracovat, pozoruj ho, uvidis ci sa v tom rozchode v sebe utvrdis alebo nie..
?? normalne sa s nim rozid pred dovolenkou, garantujem ti ze si ju neuzijes. nechapem ze psychicku pohodu vymenis za dovolenku na ktoru mozes ist hocikedy s hocikym. ani by ma nenapadlo to riesit
hlavne tam neotehotni 🙂
😀

Chces tráviť dovolenku s ním?