icon

Rozchod a súd s priateľom - som nešťastná

janynyna
12. feb 2021

Ahojte baby. Pred časom som sem písala, že chcem odísť od priateľa. Mame spolu 2,5 ročného synčeka. Tak som aj odišla. On je s robote pracuje turnusovo. Dovod odchodu bol, že na malého mal skoro stále nervy. A bodka všetkého, že mu začalo vadiť, že malý veľa papa normálne sa na mňa pohneval, keď som mu kúpila v obchode rohlik. Riešim teraz zverenie do osobnej starostlivosti s s pravnikom. Len problém nastal v tom, že jeho sestra mi teraz vypisuje, že som si určite niekoho nasla. Ako som to mohla spraviť a pod. Co nie je pravda. Ako by ste na to reagovali.

Strana
z2
kika52621
12. feb 2021

@mogaa ja úplne rozumiem co myslíš s tým jedlom my tiez keď príde maly zo škôlky a on chce čokoládu viem, že je hladný a čokoládou sa chce najesť tak tiež nedovolím a poviem, že sa musí najesť normálne a potom bude môcť čokoládu ale keby nás niekto počul tak si môže myslieť, že ho vydelujeme co vôbec nie je pravda len mu nedám jest blbosti keď viem, ze sa musí najesť normálne.... Čokoládu si dá potom. A tiež na večeru on sa normálne naje a aby nemusel ísť spať (naťahuje čas) tak chce ešte to a hento a tamto a tiež mu už nedovolíme. Ale tak nevieme ako to ma autorka a takto nám je ťažko hovoriť.

janynyna
autor
12. feb 2021

@kika52621 no keď som mu to povedala tak bol ticho. Niečo pravdy na tom asi bude.

janynyna
autor
12. feb 2021

@mogaa ale pohnevat sa za to, že som malému kúpila rohlik v obchode?

kika52621
12. feb 2021

@janynyna pohnevať sa za rohlik v obchode to nebude asi o tom, že chce čokoládu a on mu ju nechcel dovoliť lebo ide obedovať.

kassandra25
14. feb 2021

@janynyna vobec nijak. Vsetko su dokazy

Strana
z2