Rozchod kvôli deťom
Chcem sa spýtať, ci ste sa niektorá rozisla partnerom prave kvoli deťom... kvôli odlisnemu nazoru na výchovu, kvoli neustalim hadkam na tému deti, co by mali robiť,co by nemali robiť, akoby sa mali a nemali spravat.... proste chlap ma len plne ústa teórie,ale zaujem žiadny.... nerozprava sa s nimi, nehrá sa s nimi, neuci sa s nimi...nema prehlad o ich živote...len praca...robota okolo domu , poriadok v garáži....ked treba tak peniaze da na co treba, aj uvari... ale záujem, laska,starostlivoat a podobne vôbec. , len mudrovat čo je zle a neustale kritizovanie Mam dost.
Mal by sa poučiť z zničenej výchovy už z predchádzajúceho vztahu, lenže očividne je to typ človeka, ktorý si neprizná chybu aj keď on sám vnútorne tuší, ze robí zle. Toto sú tie najhoršie povahy na svete, ktorí si chybu nepriznajú. Takí by si nemali zakladať vôbec partnerské vzťahy a už vôbec nie rodinu, lebo iba okolie trpí. A ešte všetci sú divní, iba oni sú lietadla. Ja by som odišla. Žiť v strachu a budovať si autoritu na zastrasovani deti... nie! Moja mama tak žila a psychicky ju to zničilo. Nepomôže, keď iba jeden rodič je dobrý. Od takého odísť. Len tieto povahy su strašne pomstychtlive a radi robia napriek. Keď vie, ze tvoja slabina sú deti, aby ti nehral na nervy a nemal zrazu o ne veľký záujem.
Ja keď počujem že rozchod kvôli deťom tak sa mi zdvíha žalúdok... Akoby tie deti za to mohli -_- ste im dali život vy tak ste sa mali na to pripravovať nejako...
A keď je anti rodinný typ prečo do toho šiel? Teraz lwn hrozí ďalšie detstvo pre tie deti plné hádok a frustrácie z rodičov čo im môže priniesť podobné zvyky ako má otec... Radšej nebudú mať deti lebo sa boja že budú ako on.. V každom prípade to nie je dobré rozhodnutie stať sa nasilu rodičom
Ono by to tak malo byt,ze otec je prisny a mama laskava. Ale ak ste v krci a strachu,co bude,ak pride domov otec,to nie je dobre. Neskusal si ho zapajat do cinnosti s detmi? Zavedte aspon prechadzky. Inak nechapem naco taky chlap ma dalsie deti,ked ho uz tie prve otravovali. Mal ti narovinu povedat,ze nie je rodinny typ
@andyh20 ved nezasahuje prave kvoli tym rozdielom v nazoroch, lebo nechce este prilievat oleja.. a ked vies vsetko lepsie, tak naco by sa staral...
A inak mas ty vlastne stastie v nestasti, lebo ked vsetci otcovia pochopia, ze ich zeny maju len neustale naroky a ocakavania, aby sebe odlahcili, ale po vyhrazani sa rozvodom a odmietani "manzelskeho spoluzitia" pristupia aj oni na "deklarovany rozvod", a zena sa zrazu spamata, ze jej dobre viac nebude, a nebude zabezpecovana, a ze deti by kludne mohli pripadnut aj otcovi len preto, ze sa s nimi hrava a venuje im cas a starostlivost, tak by sa spamatala,...
Bohuzial, napriek boju feministiek o rovnocennost, skripe to velmi a ked si uz raz ten vztah pokazite, spoji sa cely vesmir, aby "vinnika" stiahol do role znefunkcnovaca rodiny... Takze, ak si myslis, ze rozvod je riesenie na vase problemy, len do toho..
ale vedz, ze sa oplati vychova v tichosti, kedy zena nema velke ocakavania a zivi svoje predstavy o vychove, niekto zo socialky (aj ich deti) totiz pride, a zbura ti ich..

V prvom rade to stále nevnimam ako rozvod koli deťom, dávaj si pozor nato ako veci vyjadrujes ak by to nedajbože počuli deti, veľmi by sa ich to dotklo a mohlo v nich vyvolať veľmi smutné pocity viny.... Lebo to nieje koli deťom, je to koli vašim rozdielnym názorom na výchovu... A k tomu, nuž treba sadnúť a porozprávať sa. Keď pozná teóriu nech tak mu povedz nech začne ukazovať v praxi ako to zvládne, že si rada necháš poradiť. Ono viem ze to je problém ked nemáte rovnaký pohlad na výchovu, ale ako píšeš on chodí len z a do roboty, robota okolo domu, aj navarí, aj po finančnej stránke sa vás o stará... Aby ti po rozvode práve taký chlap ešte nechýbal... Ty vieš koho si si brala, mala by si vedieť ako bol natom po citovej stránke, tiež je divne ze si vedela ze ma deti a nema s nimi pekný vzťah a urobila si si s nim aj ty a teda jedno ešte by som pochopila ale nie nie viac, keby som po prvom spolocnom dieťati videla že výchova je veľmi rozdielna.. Ono je to možno smutné ale vyvediem ta z omylu ak si myslíš že každý chlap pride z roboty, navarí, uprace a az do večera sa venuje deťom a hlavne to určite nieje denno denne. Riešila by som to vo vašom prípade poradňou, ak to medzi vami je až v takom štádiu, že ho koli tomu zvažuješ opustiť. A teda on by mal o tom samozrejme vedieť od teba, ako to celé vnímaš..