icon

Rozdielne politické názory v domácnosti

11. sep 2025

Ahojte, naozaj neviem ako sa s tým vysporiadať. Doma máme rozdielne názory na politiku. Ja som volila KDH, som taký stredný prúd, s kresťanskými hodnotami a zmyslom pre rodinu. Som pravoslávna, Vianoce oslavujeme s rodinou 6.1. Môj partner je Smerák. Aj jeho mama. Neviem sa cez to preniesť. Jednoducho volili toto, čo sa tu deje. Po ohlásení tohto konsolidačného balíčka mám chuť odísť. Už predtým som bola na nich nahnevaná , ale teraz ešte viac. Naozaj sa nedokážem pozrieť na svojho muža a na svokru. Je mi z toho zle. Ak by som mohla, zdvihnem sa a odídem. Máme deti, malé deti, hypo, ja som SZČO. Manžel odísť nechce a neplánuje. On keby mohol, tak sa presťahuje do Ruska. Je mi z toho celého zle. Ako sa cez to preniesť?

darmasiswa
13. sep 2025
@majka2

@darmasiswa neviem ale Fico bol pri koryte strašne dlho a hovno urobil

@majka2 mala by si byt viac konkretna, a mala by si aj vediet argumentovat, co lepsie by doniesol niekto iny a ako,, a bolo by vhodne zobrazit to v celom kontexte, rada sa necham presvedcit, ani ja nie som spokojna s danym stavom, ale zatial nevidim lepsiu ponuku, a kedze pre mna je najdolezitejsi mier, ziadne vojny, zbrojenie, zabijanie, tak sa radsej priklonim k niekomu, kto je proti vojne, ako k tym, ktori vytvaraju armadu ochotnych (aj ked pekne prezentovanu)

gribka1
13. sep 2025
@darmasiswa

@majka2 mala by si byt viac konkretna, a mala by si aj vediet argumentovat, co lepsie by doniesol niekto iny a ako,, a bolo by vhodne zobrazit to v celom kontexte, rada sa necham presvedcit, ani ja nie som spokojna s danym stavom, ale zatial nevidim lepsiu ponuku, a kedze pre mna je najdolezitejsi mier, ziadne vojny, zbrojenie, zabijanie, tak sa radsej priklonim k niekomu, kto je proti vojne, ako k tym, ktori vytvaraju armadu ochotnych (aj ked pekne prezentovanu)

@darmasiswa Čo vravíš na Huliakov nápad s povinnou vojenskou službou?

darmasiswa
13. sep 2025
@anonym_d9baa7

@anonym_6a7f0e presne si to napisala, ako by som to aj ja. zalezi na tom, je to vec charakteru a hodnot.

neviem si predstavit, ze mam predkov, ktori prezili holokaust a moj muz by volil republiku.
alebo podporuje rezim, ktory vrazdi ludi. pre nas je to len slovo, vojna, ale ti ludia na ukrajine to prezivaju denno denne.

tie, co hovorite, ze na tom nezalezi, zamyslite sa hlbsie.

@anonym_d9baa7 si naozaj presvedcena o tom, ze mas dostatok informacii na posudenie situacie? ty len opakujes vseobecne narativy, ale dam ruku na to, ze mas velke medzery aj v tej historii, o ktoru sa opieras

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@777januska777 autorka napisala, ze nemaju ine problemy, iba jeden, a to jeho ideologicky nazor. Preto som pisala, ze nech odstrania rozhovory o politike a nech si chrania rodinu. A ano, vyberame si ludi do svojho zivota, moj muz ma respektoval pred sobasom a respektuje moj nazor aj teraz, aj ked s nim nesuhlasi. Nebavime sa o tom. Pokusil sa ma presvedcit na ockovanie, ale potom respektoval, ze ja nechcem, bola to moja integrita, a neverila som statu, ze mu zalezi na mojom zdravi, ako mu moze zalezat na mne, ak necha zbierat vrchnaciky, aby cudzi ludia pomohli chorym, lebo stat nepomoze? Paradoxom bolo, ze manzel, aj blizke okolie skor ci neskor ochoreli a ja, ta neockovana som sa o nich starala. A mala som sa z dovodu ineho nazoru s nim rozviest? tych prikladov z poslednych mesiacov je viac ako dost. Obaja mame uplne ine nazory. Avsak nedovolujeme, aby nase nazory ohrozili nas vztah. Brala som si ho ako mna respektujuceho muza, a takym aj ostal, aj ked ma iny nazor. Aj ja ho respektujem, a to, ze sa chcel dat ockovat, bola jeho volba, a urcite sa kvoli tomu nechcem rozviest. A taky postreh, aj tak vacsina dnesnych hrdinov zastavajuca vojnu na ochranu mieru by prvi zduchli co najdalej, ak by mali narukovat. Vacsina su hrdinovia led dovtedy, kym maju pocit istoty, v tomto pripade vacsinovy nazor.

@darmasiswa este raz sa spytam co teba odradi na mužovi? Akého muža s akými vlastnosťami by si nechcela? O tom je reč, ty sa zastavíš jej muža, lebo v nom vidis seba, ale toto nie je o tom. Toto je o tom, ze maju iny pohľad na svet a je to pre ňu problem. To ako ked nejaky muz nechce dieta a zena chce, tak podľa teba to nie je problem ved v inom si rozumejú, tak nech sa zmieri s tym, ze dieta nebude? A isto mas aj ty nejaku tu svoju červenú čiaru, aku by si neprekročila aj ked vsetko ine by bolo v pohode.

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@majka2 porovnavas cierne a ciernejsie. O co by si sa mala lepsie, ak by bol niekto iny zvoleny?

@darmasiswa lepsie by sme sa mali v tom, ze by sme nevolili profesionálnych zlodejov. Fico nekradol takto ako teraz vzdy, on sa to musel naucit. Ked zvoliš mladú novú stranu, tak ta nema vybudovanú takú zakladnu na kradnutie ako tato koalícia. Takze pre mna je toto dost dolezity argument preco volit zmenu. A ako som vravela aj matovic bol zmena, bol blbec, ale slovensko na tom bolo ovela lepsie.

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@darmasiswa a dalej sa ta spýtam, ked tvrdis, ze si proti vojne, počas druhej svetovej vojny, bolo jedine Anglicko za vojnu, kedze jedine sa stale chcelo branit hitlerovi, podla teba malo neriesit vojnu a nebránit sa?

darmasiswa
13. sep 2025
@gribka1

@darmasiswa Čo vravíš na Huliakov nápad s povinnou vojenskou službou?

@gribka1 neviem, nesledujem to

darmasiswa
13. sep 2025
@777januska777

@darmasiswa este raz sa spytam co teba odradi na mužovi? Akého muža s akými vlastnosťami by si nechcela? O tom je reč, ty sa zastavíš jej muža, lebo v nom vidis seba, ale toto nie je o tom. Toto je o tom, ze maju iny pohľad na svet a je to pre ňu problem. To ako ked nejaky muz nechce dieta a zena chce, tak podľa teba to nie je problem ved v inom si rozumejú, tak nech sa zmieri s tym, ze dieta nebude? A isto mas aj ty nejaku tu svoju červenú čiaru, aku by si neprekročila aj ked vsetko ine by bolo v pohode.

@777januska777 uz som tu o tom pisala, ja sa viac zameriavam na to, co nas s muzom spaja, a a ano, nikdy by som sa nedala do kopy s niekym, kto ublizuje inym, kto je zakerny, sebecky, pokrytec, lenivec........., no to, kto ma ake ideologicke nazory plne respektujem, ak je slusny, tolerantny, a je prirodzene, ze clovek skusenostami meni nazory, ale nikdy sa nezmeni dobrak na kretena. Co sa tyka deti, tato tema patri do komunikacie este pred uzatvorenim vztahu, na co stracat cas, ak jeden chce, a druhy nie.

darmasiswa
13. sep 2025
@777januska777

@darmasiswa lepsie by sme sa mali v tom, ze by sme nevolili profesionálnych zlodejov. Fico nekradol takto ako teraz vzdy, on sa to musel naucit. Ked zvoliš mladú novú stranu, tak ta nema vybudovanú takú zakladnu na kradnutie ako tato koalícia. Takze pre mna je toto dost dolezity argument preco volit zmenu. A ako som vravela aj matovic bol zmena, bol blbec, ale slovensko na tom bolo ovela lepsie.

@777januska777 prosim, povedz mi, co fico ukradol, dakujem

anonym_d9baa7
13. sep 2025
@darmasiswa

@anonym_d9baa7 si naozaj presvedcena o tom, ze mas dostatok informacii na posudenie situacie? ty len opakujes vseobecne narativy, ale dam ruku na to, ze mas velke medzery aj v tej historii, o ktoru sa opieras

@darmasiswa
mna nezaujimaju vseobecne narativy, ja sa riadim zdravym rozumom.

gribka1
13. sep 2025
@darmasiswa

@darmasiswa Fico a spol sa radšej pytaj. A ty zas povedz, čo urobil Fico dobre pre tento štát za svoju existenciu v politike.

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@777januska777 uz som tu o tom pisala, ja sa viac zameriavam na to, co nas s muzom spaja, a a ano, nikdy by som sa nedala do kopy s niekym, kto ublizuje inym, kto je zakerny, sebecky, pokrytec, lenivec........., no to, kto ma ake ideologicke nazory plne respektujem, ak je slusny, tolerantny, a je prirodzene, ze clovek skusenostami meni nazory, ale nikdy sa nezmeni dobrak na kretena. Co sa tyka deti, tato tema patri do komunikacie este pred uzatvorenim vztahu, na co stracat cas, ak jeden chce, a druhy nie.

@darmasiswa no lebo ludia sa menia, tak ako niekto si mysli, ze deti chce, casom nemusi chcieť. Ludia su ovpkyvnovani inymi ludmi okolo seba a ak napriklad trávia cas s druhými viac ako spolu, tak aj pohľad na život sa moze zmenit a uz potom ťažšie dokážu navzájom akceptovať svoje nazory.

darmasiswa
13. sep 2025
@777januska777

@darmasiswa no lebo ludia sa menia, tak ako niekto si mysli, ze deti chce, casom nemusi chcieť. Ludia su ovpkyvnovani inymi ludmi okolo seba a ak napriklad trávia cas s druhými viac ako spolu, tak aj pohľad na život sa moze zmenit a uz potom ťažšie dokážu navzájom akceptovať svoje nazory.

@777januska777 dovolim si nesuhlasit, sebavedomy clovek s nadlhladom si nepotrebuje hladkat ego presadzovanim svojho nazoru, samozrejme zalezi, aka je vyspelost partnerov, ale to uz sme zase na zaciatku, a k teme, ak sa chce autorka rozviest, nech sa rozvedie, nebude ani prva, ani posledna, jej vztah je aj tak o nicom, pevne partnerstva nerozbije politika, rozbiju sa iba tie slabe vztahy, tak radsej skor, ako nicit si vlastne zivoty

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@darmasiswa takto po poviem. Štátna kasa ma obrovské množstvo prostriedkov. Si zober, ze za teba tboj plat zamestnávateľ odvedie do statu, plus ty platíš štátu ďalšiu časť, potom platis dane v obchodoch z každého tovaru, platis z majetku, platis kompletne zo všetkého. A tak ako platis ty, platia dalsi ludia. Kde su tieto obrovské dane? Mas oficiálne štatistiky, kde si vies pozriet, ze matovicov dlh bol velky, ale mali sme aj kompenzácia, mali sme vyššie prídavky a samé rozne prispevky. Nastupil odor, dlh bez kompenzacii s pridavkami znizil. Potom nastúpil fico a dlh narástol a to znížil prispevky, kompenzácie, to zdvihol poplatky a DPH a dlh stale rastie. Ficov dlh je dnes vyšší ako matovicov. Ako je toto mozne? Ak fico nekradne, tak je bud uplne neschopný alebo mu ty daj odpoved, kde dal tie peniaze.

darmasiswa
13. sep 2025
@777januska777

@darmasiswa takto po poviem. Štátna kasa ma obrovské množstvo prostriedkov. Si zober, ze za teba tboj plat zamestnávateľ odvedie do statu, plus ty platíš štátu ďalšiu časť, potom platis dane v obchodoch z každého tovaru, platis z majetku, platis kompletne zo všetkého. A tak ako platis ty, platia dalsi ludia. Kde su tieto obrovské dane? Mas oficiálne štatistiky, kde si vies pozriet, ze matovicov dlh bol velky, ale mali sme aj kompenzácia, mali sme vyššie prídavky a samé rozne prispevky. Nastupil odor, dlh bez kompenzacii s pridavkami znizil. Potom nastúpil fico a dlh narástol a to znížil prispevky, kompenzácie, to zdvihol poplatky a DPH a dlh stale rastie. Ficov dlh je dnes vyšší ako matovicov. Ako je toto mozne? Ak fico nekradne, tak je bud uplne neschopný alebo mu ty daj odpoved, kde dal tie peniaze.

@777januska777 to nie je odpoved, ze co fico ukradol, prosim napis konkretne, co fico ukradol

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@777januska777 dovolim si nesuhlasit, sebavedomy clovek s nadlhladom si nepotrebuje hladkat ego presadzovanim svojho nazoru, samozrejme zalezi, aka je vyspelost partnerov, ale to uz sme zase na zaciatku, a k teme, ak sa chce autorka rozviest, nech sa rozvedie, nebude ani prva, ani posledna, jej vztah je aj tak o nicom, pevne partnerstva nerozbije politika, rozbiju sa iba tie slabe vztahy, tak radsej skor, ako nicit si vlastne zivoty

@darmasiswa kazdy clovek si v niečom potrebuje dokázať svoj nazor. To je naša ludska podstata. Nik nie je tak sebavedomý, ze časom sam o sebe nepochybuje a ze nepotrebuje prijatie a pochopenie. Toto ako vravím nie je len politika môžu to byt rozne veci ake ludia riešia vo vzťahu.

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@777januska777 to nie je odpoved, ze co fico ukradol, prosim napis konkretne, co fico ukradol

@darmasiswa dobre vies, ze ako clovek, ktory realne nie je vyšetrovateľ nemozem mat konkretne dôkazy. Pozri ja som tu dala širší obraz, aj v mojom obraze môžu byt diery, ale obsahuje konkretne otázky, ktore nemam davat ja. Tie mas davat ty a nie mne. Ty ako volič vlády mas vládu kontrolovať nie obhajovať. Ty sa mas pýtať, kedy bude ta diaľnica aku sľubujú roky, ty sa mas pýtať kde su tie lacné potraviny ake sľubovali, ty sa mas pytat preco si politici zvýšili platy o 100%. Toto vsetko maju byt tvoje otázky, ty nie si ich obhajca, ty si clovek ktory ich volil s tym, ze sľúbili nieco a ked pride na skutky zas ti hovoria nieco ine a zas obviňujú inych. Ty sa mas pytat, ze preco počas covidu tak kričali ako veci zmenia a dnes maju samé výhovorky? Mna sa nepýtaj, pýtaj sa ich. Vláda je povinná ti na to odpovedať.

darmasiswa
13. sep 2025
@777januska777

@darmasiswa dobre vies, ze ako clovek, ktory realne nie je vyšetrovateľ nemozem mat konkretne dôkazy. Pozri ja som tu dala širší obraz, aj v mojom obraze môžu byt diery, ale obsahuje konkretne otázky, ktore nemam davat ja. Tie mas davat ty a nie mne. Ty ako volič vlády mas vládu kontrolovať nie obhajovať. Ty sa mas pýtať, kedy bude ta diaľnica aku sľubujú roky, ty sa mas pýtať kde su tie lacné potraviny ake sľubovali, ty sa mas pytat preco si politici zvýšili platy o 100%. Toto vsetko maju byt tvoje otázky, ty nie si ich obhajca, ty si clovek ktory ich volil s tym, ze sľúbili nieco a ked pride na skutky zas ti hovoria nieco ine a zas obviňujú inych. Ty sa mas pytat, ze preco počas covidu tak kričali ako veci zmenia a dnes maju samé výhovorky? Mna sa nepýtaj, pýtaj sa ich. Vláda je povinná ti na to odpovedať.

@777januska777 prepac, ale ty si povedala, ze fico kradne, to patri na policiu, dokonca je to tvoja povinnost, to co popisujes, to nie kradez

momo00
13. sep 2025

Podľa mňy to niektorí ľudia až preháňajú s politickými názormi. Aj v tejto diskusii sa to ukazuje (aj v iných politických aj nepolitických). Jeden volí to a iný ono. Každého osobná vec. Pri voľbách nikto nevie predvídať ako bude daná strana viesť naše Slovensko. Nemyslím si, že všetci čo volili tú konkrétnu stranu súhlasia zo všetkým čo spravia. Tu ale každý útočí či volič, nevolič tej či inej strany na ostatných. Fanatizmus presadzovania a presviedčania ostatných vedie len k nenávisti. Ako niekto môže za to čo konkrétny ľudia vo vláde robia a koho navštevujú na zahraničných cestách? Veď ak tam je psychicky narušený človek a nie je zákona aby mohli legálne robiť psychologické posudky aj na vládnych činiteľov , tak sa nič nezmení. Každý kto vstupuje na čelo našej krajiny by mal mať povinné psychologické vyšetrenia ( pravidelné ). No tu iba čítam ako všetkých voličov hádžete do jedného vreca. Vy došlo ne poniektoré tu prezentujete, že ľudia sú hlúpi, proruský... ale nie je to tak. Vy siyslíte, že vy ste tie vzdelanejšie od tých čo volili poniektorú z týchto vládnucích strán. V čom ste lepšie? V ničom. Chováte sa presne tak isto. Len váš názor je ten správny. Fanatizmus v každej strane nie je dobrý. Nie všetci ľudia sú hlúpi. Veď sa pozrite na to koľko ich členov je mladých. A tak isto v opozícii. Nie je potrebné súhlasiť so všetkým čo strana robí. Budú ďaľšie voľby, tak sa ukážte ako pôjdete všetci k voľbám. A ak vyhrajte strana, ktorej ste dali svoj hlas či sa vám bude všetko čo spravia a podniknú páčiť do bodky po celé volebné obdobie.
A ak by ste ma chceli hejtovať, že som volila terajšiu vládu, tak vás sklamem. Nie ani som k voľbám nešla. A viete prečo? Boli predčasné voľby a žiadna z tých strán, ktorá tam bola má nepresvedčila k tomu aby som jej dala z čistým svedomím svoj hlas. Ako začala vojna na Ukrajine a k tomu ešte aj ten hlúpi covid 19 som musela prestať pozerať správy. Bolo to len a len strašenie ľudí. Počas vody sme nemohli chodiť za rodičmi a potom vojna blízko nás. A v správach iba smrť a strašenie. Vládne strany to isté. Chodiť sa testovať ako opice. Potom očkovanie na vlastné riziko, pretože výrobcovia za to nechceli niesť zodpovednosť. Môj manžel je tri krát očkovaný, ja nie a dcéra nebola dospelá tak tiež nie. Ja som sa rozhodla sama podľa toho čo som počula od kolegíň. Vedľajšie účinky, ktoré nikoho nezaujímali. Predstavte si covid som nemala ani raz. Nepodľahla som hoaxom. Takže už dlhú dobu nepozerám správy, občas niečo prečítam, niečo tu od vás. No mám dosť. Ako také... Ani vás nebudem urážať. A v rodine sa hádať pre to, že niekto volí toho alebo onoho je🤔. Nezastávam si fanatikov ani na jednej strane. Ak ste volili, tak ste boli 100% presvedčené o všetkom čo mali v programe alebo každý z vás volil iba menšie zlo? Ale každý v inej strane.

gribka1
13. sep 2025
@777januska777

@777januska777 No lebo Matovič, atď 😂. Tak málo stačí. Ale nie, som zvedavá, či dostaneš odpoveď, múdro sa pýtaš.

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@777januska777 prepac, ale ty si povedala, ze fico kradne, to patri na policiu, dokonca je to tvoja povinnost, to co popisujes, to nie kradez

@darmasiswa ano ja vidim, ze kradne. Ja nepotrebujem konkretne dôkazy, ja nemam potrebu sa čokolvek pytat fica a jeho bandy. Ja potrebujem aby nekradol a aby Slovensko riadil nejaky iny clovek, co neklame a nekradne.
Ale ty potrebuješ dôkazy, tie dôkazy ale nie je moja povinnost ti dat. Ja som ti dala otázky, z ktorých dôkazy od politikov vies získať. Moja povinnosť ohlásiť trestný čin je iba vtedy ak mám dokaz alebo som priamo svedok. Ja ale dokaz mat nemusím, ja si viem spočítať koľko kde vlada investuje a koľko ma peňazí k dispozícii. To su nepriame dôkazy, ktore vytvárajú otázky a tie sa nemáš pytat mna, ale vlády.
A este sa ta spytam preco obhajuješ niekoho, kto si o tebe sam myslí, ze si hlupak? Tu mas video zakladatela Smeru (Flašíka) a ako vytvorili stranu, video ma cca 7 rokov, takze to nie je ani ai.

https://www.youtube.com/watch?v=NNvRVHsaksA
darmasiswa
13. sep 2025

zaver? kosiky mame zatial plne, takze mozeme byt hrdinami, mozeme sa rozvadzat z dovodu ineho nazoru, mozeme sa tvarit, aki sme dokonali, mozeme podporovat zbrojnosov v duchu chceme mier- podme zabijat rukami inych a modlit sa, aby sme sa nedozili, ze naozaj nieco vypukne, nieco sa vyprovokuje a nebude cesty späť

darmasiswa
13. sep 2025
@777januska777

@darmasiswa ano ja vidim, ze kradne. Ja nepotrebujem konkretne dôkazy, ja nemam potrebu sa čokolvek pytat fica a jeho bandy. Ja potrebujem aby nekradol a aby Slovensko riadil nejaky iny clovek, co neklame a nekradne.
Ale ty potrebuješ dôkazy, tie dôkazy ale nie je moja povinnost ti dat. Ja som ti dala otázky, z ktorých dôkazy od politikov vies získať. Moja povinnosť ohlásiť trestný čin je iba vtedy ak mám dokaz alebo som priamo svedok. Ja ale dokaz mat nemusím, ja si viem spočítať koľko kde vlada investuje a koľko ma peňazí k dispozícii. To su nepriame dôkazy, ktore vytvárajú otázky a tie sa nemáš pytat mna, ale vlády.
A este sa ta spytam preco obhajuješ niekoho, kto si o tebe sam myslí, ze si hlupak? Tu mas video zakladatela Smeru (Flašíka) a ako vytvorili stranu, video ma cca 7 rokov, takze to nie je ani ai.

@777januska777 kohokolvek by si nazvala zlodejom, moja prva otazka by bola, co ukradol. To nie je obhajoba, ale otazka

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

zaver? kosiky mame zatial plne, takze mozeme byt hrdinami, mozeme sa rozvadzat z dovodu ineho nazoru, mozeme sa tvarit, aki sme dokonali, mozeme podporovat zbrojnosov v duchu chceme mier- podme zabijat rukami inych a modlit sa, aby sme sa nedozili, ze naozaj nieco vypukne, nieco sa vyprovokuje a nebude cesty späť

@darmasiswa pozri este stale si neodpovedala. Aj Anglicko podla teba podporovalo vojnu? Ked sa bránilo hitlerovi?

777januska777
13. sep 2025
@darmasiswa

@777januska777 kohokolvek by si nazvala zlodejom, moja prva otazka by bola, co ukradol. To nie je obhajoba, ale otazka

@darmasiswa nie, ked nazvem obyčajného človeka zlodejom je to uplne ina vec ako ked tak nazveš politika. Lebo pri politikovi ako bezny clovek mas uplne ine kompetencie. A politik ma byt transparentný na verejnosti, lebo jeho platime my. Ale dobre dám ti jeden dokaz. Preco kalinak zamčal v daňovom priznaní vilu? V skutočnej realite by si za takýto skutok bola ty ako obyčajný človek súdena za podvod a garantujem ti, ze uz sedíš vo väzení. Takze vážne veríš v právny štát ak si tu moze politik toto dovoliť?

anonym_65cd2d
13. sep 2025
@anonym_autor

@vladuska20 vsetko to suvisi s politikou a jeho nastavenim. My ine problemy vo vztahu nemame, len tieto veci a je ich uz dost vela. Pisem random veci ako ma napadnu: Rusko/Cina/Iran/Korea, nenavist voci vsetkym utecencom a imigrantom, konspiracne teorie, sledovanie webov s tymto nastavenim, Fico a jeho velebenie, nenavist voci vsetkym inym stranam a vsetkych co su proti Ficovi hadze do PS, sledovanie vyrobkov s etiketou zaby kde nam vraj melu nejaky hmyz, banky nas chcu zotrocit, namiesto normalnych filmov sleduje stale nejake divne dokumenty. Vsetkych nas chcu vyhubit, zacipovat, zotrocit, vcera prisiel s tym, ze nam nainstaluju appky, ktore nas budu sledovat a kazde slovo, co napiseme a povieme. Svetu vladnu zidia, Soros a Izrael spolu s Ukrajinou su najvacsie zlo sveta. Chvilu mal obsesiu Trumpom, kym sa nestal prezidentom a nezacal robit kroky, s ktorymi on nesuhlasil. Pocas covidu toho bolo neskutocne vela, uz som to nedavala. Tam sme isli na hranu.

@anonym_autor 👽si trafena ty, ci tvoj stary🤣

autor
13. sep 2025
@darmasiswa

@darmasiswa kauza Slavkov, vojenské vysielačky, mýtny tender, kauza SPP, PPP, kauza Penta/Dôvera, clo na čínskom tovare, čínska práčka, karuselový podvod, emisie Interblue, licencie pre slnečné elektrárne, kompa cez Dunaj, stimul MH 2016, tunel v eurofondoch 2017, kauza Mýtnik, kauza Pompeje, Bratislavská teplárenská, gastrolístky z roku 2015, Informačný systém výstavby z roku 2016 a mnohé iné. Ak podľa jeho najbližších spolupracovníkov sú jeho minimálne provízie 0.5%, jedná sa o cca. 35 mil.

gribka1
13. sep 2025
@darmasiswa

@darmasiswa To si písala o sebe, či?

anonym_79c495
16. sep 2025

Je mi nevoľno, keď tu čítam názory, že sa o politike nemáte baviť. Že sa máte tváriť, že váš muž nie je internetovo zraniteľný občan, ktorý bohužiaľ padol na poli hybridnej vojny. Politika sa týka všetkého a všetkých, aj tých, čo strkajú hlavu do piesku.
Dezinformácie, rusofilstvo je spôsob, ako tí barbari ničia našu spoločnosť a krajinu.
Osobne by som si nevedel predstaviť žiť v domácnosti, ak by moja partnerka bola voličom fica a rusofil. Červená čiara, nie je možná náprava ani cesty späť. Ani nejde tak o politiku. Viac o morálku, charakter a hodnoty. fico sa klania masovému vrahovi. S fanúšikom takých zlobrov vychovávať rodinu a deti? Neexistuje.
Nechápem, prečo tu niektorí majú problém, že sa o tom hovorí a zlo pomenuje.
fico je šéf mafie a iba kradnú. Vily, haciendy a za 15 rokov ani diaľnica a pozrite čo spravil so spoločnosťou. Nonstop šíri nenávisť.

anonym_79c495
16. sep 2025

@darmasiswa https://www.haciendy.sk/ či Vila na azurovom pobrezi, byvaly pokladnik smeru Stromcek
https://www.vg.no/spesial/2024/telefonsalgfirma... Umožnil také podhubie, že snáď každý smerák má vilu pri mori. Aj pamRezident, za 700 tisíc

Ten zoznam čo všetko pokradli (emisie, CTčka, predražené tendre) sú 100vky príkladov. Vám ukradnú nedeľný obed a na vine bude Šimečkov pes