Rozhodla som sa správne?
Ako rozkázať srdcu prestať niekoho lubit?
Randila som s tým muzom 3 mesiace a bola som naozaj stastna.
Cítila som sa pri ňom skvele, len som sa nedokázala zmieriť s nejakými vecami z jeho minulosti. Stavkoval a prehral na tom niekoľko tisic € (viac ako 40 000€) .. všetko to už ma splatené, prišlo mu to oficiálne súdom. Dalej mal aj “problémy” s drogami (len tráva ktorú fajčil niekoľko mesiacov kazdy deň, potom prestal napr na mesiac a znovu zacal) podľa neho je to nič, mne to vadí. Kazdy sa ma pýta čo na ňom vidim alebo som teda videla, no bol a je dobrý clovek. Pre mna spriaznená dusa čo sa týka toho, aký bol vo svojom vnútri. No všetky tieto veci mi velí vadia, keďže ja mám VŠ, usporiadaný zivot, dobru pracu.. on okrem dobrej prace nemá nič a ma po 30tke,.. už davnejsie. Peniaze nie sú všetko, ja viem.. ale hladam muza ktorý je spoľahlivý a hlavne otca svojich deti. Strasne ma to mrzi, je mi to moc luto a myslim naňho 24h denne. Je to príliš sebecké čo som urobila?
jasné, že to je sebecké, mala si psi zobrať úver a z čistej lásky mu ten dlh zaplatiť. To fakt takáto téma? Potrebuješ si sto krát prečítať, že si dobre urobila?
Ja som v tomto nekompromisna a tvrdá! Jedna vec je ze sa s človekom citis stastne a travis rada svoj cas a druha vec ci je prakticky pre zivot.Poloz si tieto dve otazky.Ak sa zlucuju dokopy,chod do toho,ak nie,to je znamenie ze by ste si nerozumeli. Dôkaz su tu tie drogy a peniaze.Maju na neho velky vplyv,co by bolo keby ste mali rodinu a deti,ved teraz nezvlada svoju zavislost a aj tie peniaze.Ludia sa nemenia,mal by s tym problem aj v minulosti.Za mna nie, ak si chces pokaziť zivot,tak nech sa paci...len uz nebudes na tom takto,ale psychicky budes na tom veeelmi zle,lebo tito ludia ta stiahnu so sebou.
Mas asi spasitelsky a ochranarsky komplex kombinovany s pritazlivostou k zlemu "chlapcovi" a myslis si, ze mu pomozes. Omyl. Este si asi nikdy nebola na zivotnom dne. Tento muz by ti tam pomohol.
Skus to. O par rokov prides, ze ti prehral peniaze z uctu a neplati vyzivne na dve deti.
To nie je par tisic, to je naozaj obrovska suma penazi. Tiez som sa s takym clovekom stretavala, bol to inteligentny a sikovny chalan, poznali sme sa predtym tak letmo dost vela rokov. Lenze mal tiez dlhy, mal problemy s drogami - aj to som vedela iba o marihuane. po par mesiacoch som ho poslala k vode, aj ked som ho mala velmi rada, no ina moznost pre mna nebola, pretoze mi vyslovene prisiel ako schizofrenik a pod tym milym a inteligentnym povrchom sa skryval uplne iny clovek. Teraz je uz par rokov za mrezami, pretoze po case som sa dozvedela, ze to nebolo len uzivanie marihuany, ale aj jej pestovanie a obchod s (aj inymi) drogami. Co tym chcem povedat, je, ze taky clovek aj ked mas pocit, ze sa ti s niecim takym zdoveril, vzdy to bude len polovicna pravda. Bud naozaj rada, ze si sa takto rozhodla. Stale si len zalubena, ono to chce cas, aby to "prebolelo". Zamestnaj si hlavu, je leto, venuj sa nejakym konickom, zbehni na rande, casom sa to zlepsi a nakoniec budes stastna, no hlavne bez neho a jeho problemov.
píšeš v minulom čase, takže so stávkovaním aj fajčením prestal? ľudia robia chyby, no niektorí sa z nich dokážu aj poučiť... on ako vníma váš rozchod?
@evita_g Ano prestal s tým. Stávkovanie sekol už pár rokov dozadu. Tento rok to dosplacal všetko. S trávou prestal od kedy ma pozna. … ten rozchod zobral veľmi zle, snažil sa o mna bojovať aj to záchranit, ale..
Dobre si sa rozhodla.
Keby si mala 60 rokov a stretla ho, tak choď do toho.
Mozes pravit este jednu vec. Normalne mupovedz, ze okej budete spolu.... Ale jediny preslap a koncis...proste aby vedel, ze sa mozena teba spolahnutale musi sa toho svojho zleho ja, uplne vzdat...
Moze byt ze si jeho spriaznena dusa, kptru cely zivot hladal....
Moze to byt neviem aky dobry clovek vlastnosťami, no btw po trave je kazdy super🤣🤣🤣som odbocila... ale mohol by ta priviesť do velmi vaznych problemov.bud rada ze nie si s nim.
možno by som teoreticky ocenila, že s tým dokázal prestať. Ale v praxi by som sa asi nezbavila podozrievania, asi pri každej malej nezrovnalosti, probléme... a to nie je základ pre dobrý vzťah
Úprimne, nie, s trávou neprestal teda nie úplne, verte mi. Bývalý sa mi dusoval ako ju už nefajčí... Noo chvíľku mu to vydržalo, ale úprimne... Legenda hovorí, že ju fajčí dodnes... (on sa jej nikdy nevzdá a ten váš nuž.... Do čerta s takými chlapmi čo hulia... Čo už len s nimi v živote?) plus dlhy, aj ked splatené. Ešteže ste sa ho zbavili, už toho stihol dosť na raz tak nech si nájde tiež takú "mampi*istku" 😑... Spriaznené duše? Už len týmto nie, ostatné je pretvárka... 2 roky som pozorovala podobného exota... Nekomplikujte si život....
Akože nehnevaj sa ale za tri mesiace zaľúbená??? Za tri mesiace nikoho dokonale nepoznáš. Bola si len ošialená. A nehnevaj sa na mňa ale ok Peniaze nie sú všetko? Chcela by som ťa vidieť s dvomi deťmi mužom gamblerom a s tým že namáč čo dať deťom do úst. Asi by si inak rozprávala.
Veď ho sleduj z diaľky a uvidíš časom, či si sa rozhodla správne. Ak by mal byť ten pravý, tak bude ten pravý aj povedzme o rok... A aspoň uvidíš, ako reaguje v krízovej situácii, či zas do toho nespadne...? Lebo krízy prídu a lepšie zistiť takto, ako s dvomi deťmi a hypotékou na krku. Osobne si myslím, že 3 mesiace je príliš krátka doba na to, aby som dávala chalanovi nejaké rozsudky. Skús s ním byť rok dva (bez toho, že otehotnieš, či si ho vezmeš a podobne 🙏) a potom budeš vedieť, či si spravila správne. Aj to, či skončil so všetkým naozaj, alebo keď ho prejde najväčší ošiaľ zaľúbenia, tak sa potichučky k svojim nerestiam vráti. Môže to byť aj tak aj tak. Ľudia sa vedia pre lásku svojho života zmeniť o 180st. Na druhú stranu ale, závislí ľudia vedia aj sakra dobre klamať a spraviť čokoľvek kvôli svojej droge. Ťažko povedať, do ktorej kategórie patrí ten tvoj 🤷🤷🤷.
Urobila si dobre. Je to rizikový partner. Aj keď teraz možno nestavkuje a možno ani nehuli trávu, ale nikdy nevieš, či mu to vydrží. Príde nejaká ťažká situácia a možno znovu začne. Čo potom? Aby si sa celé roky stresovala, či náhodou nezačal? Nie, ďakujem.
Urobila si dobre, neustale by si zila v strachu, ci nahodou nezacal zase stavkovat, ci sa budes moct spolahnut na neho a teda s takym clovekom by som zit osobne nechcela.
Panebože, randili ste 3 mesiace a ty to opisujes, akoby ste prežili minimálne 10 rokov...to ani nebol vzťah, možno prvotný ošiaľ, pobláznenie, ale určite nie láska ako taká.
A súhlasím s vyššie písaným, takého človeka ti v živote netreba. To, že "momentálne negembluje a nefajčí trávu" by ma veľmi nepresvedčilo.
To nie je ze si zahral raz ruletu v mobile, za takú cenu by bol pred par rokmi aj menší byt.
Tetaz máš skôr nostalgicke pocity a maľujes si, aká by si bola s ním šťastná a ako by ste sa ľúbili..
Reálne bud šťastná, že ste od seba a nehľadaj si takého rizikového partnera, ak skutočne chces normálny život, vzťah, rodinu.
A nie, nebolo to sebecké, bol to zdravý rozum, ktorý ťa našťastie nepustil ďalej s nim.
Lebo v takých prípadoch je nevyhnutný aj rozum, nie len srdce.
Ja asi poviem iné ako ostatné. Však ste spolu len chodili a ak by som išla do manželstva s takýmto človek, určite by som si pred manželstvom vysvetlila právne skrz bsm, čo a ako bude, aby som o nič neprišla. Veľa ľudí sa chce zmeniť, ale ak nedostanú šancu.... A čo sa týka trávy, no ja mam pocit, že každý druhý na nej fičí, ale v žiadnom prípade to neospravedlňujem
Tak ja by som si s takým ani nezačala.
Nepíšeš ty o mojom susedovi? Dáko veľmi ten opis naňho sedí 🧐

Toto by bol najhorší otec tvojich detí ver mi.