Rozhodnúť sa medzi bytom a presťahovaním k rodine?
Dobrý den,
Planujem odist od manzela,
Kedze sa nemam moc komu zdoverit tak sa opytam tu vas. Ako by ste sa rozhodli?
Vybrali by ste si 1izbovy byt(podnajom)cca 500e ale v meste kde dcera navstevuje skolku a ja mam polovicny uvazok , mame v okoli dobre aktivity ako plavanie, kruzky pre deti, terapie atd...
(dcera ma zdr. Problemy)
Alebo by som sa mala prestahovat k rodine, ktora je momentalne takmer 200km odomna a tam fakt nic nieje ,ani detske ihrisko, ani nejake volnocasove aktivity pre deti az cca 70-80km , nova skolka, nove prostredie, ale rodina by mi pomohla s dietatom a tiez by to nebolo financne len tak tak ako prva moznost.
Pracu by som si nasla kdekolvek(robim v obchode).
Dakujem
@margotka17 áno už som sa rozhodla, že ostanem v meste.. takéto veci vôbec neviem keby aj pečiem potrebujem k tomu veci aj čas aj na nejaké ručné práce to ani neviem hackovat ani to nebudem mať kde skladovať.. skôr porozmýšľam nad nejakým upratovaním ak by mala bola na celý deň u ex..ale s tým moc nepočítam

Myslím si, že kvôli tebe a dieťaťu by ti viac vyhovovalo ostať v meste. Zvolis si nejaký systém, ktory bude obom vyhovovať. Možno aj nejakú brigádu si nájdeš na privyrobenie. Ak si zručná, môžeš niečo piecť, šiť, hackovat....Casom ak zistíš, že to nezvládas finančne, môžeš ísť niekam ďaleko k rodine.