icon

Rozísť sa, alebo pokračovať vo vzťahu po hádke?

26. nov 2023

Toto mi vykričal partner pri hádke. Nemáme deti, nebývame spolu, vzťah 2 roky a 4 mesiace. Rozišli by ste sa?

Strana
z2
bambieblue
27. nov 2023

No presne ako som ti písala, no nevšímaj si ho lebo on je si tebou istý, vie ze sa k nemu vrátiš, bere ta ako samozrejmosť

river_song
27. nov 2023

33 nieje vôbec vysoký vek na najdenie si normálneho partnera do života..

alickapusinka
27. nov 2023

daj mu zbohom nemá to vyznam.

simca06022011
27. nov 2023

inak by ma zaujimalo, kedy chce skusat spolocne byvanie.. po 5rokoch? 10tich? a to mas kolko cakat ci pridu zasnnuby.. potom dalsich kolko rokov? :D ja som sa ako 20r po roku chodenia stahovala do spolocneho s chlapom.. v dospelosti randit ako deti dlhe roky mi pride.. zbytocne... to je tak pre studentov ;)

karolinakr
27. nov 2023

V 33 nikto o teba bicykel neoprie? sa nečudujem, že o tebe ma taku mienku, ked sa takto zhadzuješ, no chcel ti povedať, že nie si preňho žiadna vyhra a asi ani oňho nikto bicykel neoprie tiež, ked to s tebou stale ťahá..tak mi to pripadá

zuzki1
27. nov 2023

Nebude ten pravý , … ukončila by som to hneď , možno sa potom spamätá ,a keď nie , dobre pre Teba

autor
27. nov 2023

@karolinakr Áno. Bola som 10 rokov sama, lebo aj ked som niekoho spoznala, on nechcel. Potom prišiel môj terajší priateľ a bol prvý, kto chcel so mnou vzťah. Ja nechcem zniva tú samotu 😔

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
0kristina0
27. nov 2023

Preco to nenapises od slova do slova co si mu povedala? Urcite si mu nic lichotive nepovedala kedze odpoved bola aka bola. Prestrelili ste obaja, neni ste si nic dlzny.

timing
27. nov 2023

Ber to ako znamenie,ze ste sa takto mali pohadat,mal Ti povedat,to co aj povedal,aby si uz otvorila oci a dala mu zbohol,lebo niekde Ta caka to prave,ale ty stagnujes v neperspektivnom vztahu.
V 33 nie si stara, zivot sa nekonci. O 2 roky uz mozes mas prsten,ci byt tehotna.

mk1111111111
27. nov 2023

Faktvsi sama seba nevazis, radsej sama, ako s chlapom, co sa k Tebe takto sprava a uz po 2 rokoch. Co bude po 20-tich?

oranzovyvevericnik
27. nov 2023

Stara? to nemyslis vazne. Tvoj problem je tvoja zufalost, aj keby si mlada, tak by ti to nepomohlo. Sama si napisala, ze si bola dlho sama aj ked si bola mladsia. Zapracuj na svojom sebavedomi, zasluzis si viac.
Keby chcel ten tvoj, tak uz davno spolu byvate. V 33 som spoznala svojho terajsieho a po 2 mesiacoch sme spolu zacali byvat. Chlap ked chce, tak ide, nevyhovara sa.

retatka
27. nov 2023

Si zakomplexovaná ,on to cíti ,preto sa s tebou zahráva .Tak krátko spolu a už takéto reči ?Nemá o Teba skutočný zaujem ,čím skôr to pochopíš ,tým lepšie pre Teba .Ostáva zatiaľ s tebou ,pokiaľ sa neobjaví nejaká lepšia od Teba ..Radšej sama ako s človekom ktorý neplánuje s tebou budúcnosť a si len prestupná stanica .Nemá význam nútiť človeka do spoločného bývania a ďalších záväzkov keď to tak sám necíti .Nestrácaj zbytočne čas .

cacianka
27. nov 2023

Čoooooo ?! 33 a stará?!
Mala som 40+ keď som sa spoznala s partnerom, a to som naozaj nehľadala. Po 4 mesiacoch sme už spolu bývali,
Takže zbav sa jackpotovej gule na nohe a začni žiť. Hlavu hore, ako sebavedomá mladá žena, na úrovni, keď to budeš cakat najmenej, stretneš svoj jackpot.

katkami123
28. nov 2023

Hovorí, že to tak nemyslí, ale jeho činy hovoria jasnou rečou. Pri chlapoch nedávaj na reči, tí toho natrepu, čo som sa ja už za svoj život napočúvala…. V zlosti z neho už vyletela pravda, čo si naozaj myslí aj kvôli čomu váš vzťah asi nikdy zásnubami a svadbou neskončí, berie ťa ako prechodnú stanicu, kým nenájde ten jackpot. Žiaľ, keď to tak po vyše 2 rokoch necíti, neurobíš nič, takéto veci sa vynútiť nedajú. Kľudne to môže byť tiež len samoľúby hajzel. Nestrať pri ňom ďalšie roky života a nakoniec ti ostane a budeš mu trpieť jeho avantúry, ako končia mnohé zeny tu, ktoré sa aj 10,20 rokov krútia v nezmyselných vzťahoch a nedokážu už z nich vystúpiť. Poplačeš si, bude ti ľúto, ale za pol roka od rozchodu budeš už fit a možno s niekym normálnym. Len nechoď pod cenu iba kvôli tomu, že tento egocentrik ju nevidí. Daj sa na zoznamky a nájdeš určite niečo poriadne, moja kamoška si tak našla na zoznamke manžela.

karolinakr
28. nov 2023

Prečo sa berieš 33 ako stara?
Nikto o teba bicykel neoprie
Nie si jackpot
Vy ste podarena rodinka, asi suťažite, kto ťa dá viac dole
Keby mi nejaky chlap povedal, ze nikto oňho ani bicykel neoprie, tak potom by som si povedalA, prečo ja mam s nim chodit? Čo som horšia ako ostatní? Mne sa ujde to najhoršie? Nene
Ty sa musiš tvariť, že si najlepšia preňho

katkami123
28. nov 2023

To, že si 10 rokov nemala vzťah je podmienené hlavne tvojim nízkym sebavedomím, aj krasne ženy sú samé, ono je to spôsobené hlavne nevhodným výberom partnerov, arogantných, namyslených gerojov. Neurob chybu, že pri ňom zabiješ ďalšie roky života a nakoniec ťa on pred 40-tkou niekam pošle kvôli inej a ty už nestihneš ani deti.

cacianka
28. nov 2023

@katkami123 ... a s tou inou o polrok svadba a do roka dieťa

katkami123
28. nov 2023

@cacianka hlavne nezabiť čas s takým namyslený blbom. On tiež nebude jackpot.

katkajaromer
28. nov 2023

@deti95060810 Takovýmu týpkovi bych ten prsten hodila do ksichtu a odešla.

tykat
29. nov 2023

Tak asi na ten jackpot este len caka a medzitym ma teba. Co viac k tomu dodat.

Strana
z2