Rozmýšľajú tí ľudia?
dnes nevychadzam z udivu. Som chorá, s respiratorom cakam v plnej čakárni chorých ľudí. A tu mladi par, chalan cosi potrebuje od sestricky, babu ma ako doprovod.Evidentne je zdrava ani rusko nic, len tu sedi. Dalsi chlap ktory ide k lekarovi a za nim docvala cela jeho rodina zena a 2 male deti 👏🏻. Ludia Vam to fakt uz nemysli???
Ludia blbnu....
pred troma rokmi by si takýto príspevok nenapísala. Vtedy respirátor nikto nenosil a nebol to žiadny problém. Ty nos, chrániš seba, ostatných nerieš.
@andrea_82 hej napisala si predstav.
je to kazdeho vec, ci nosi, ci nenosi, ci ide ako doprovod ci nejde, ja napriklad s mamkou som chodila vsade, ked bola chora a teda neriesila som, netrapila som sa nejako tym, ci ja ochoriem alebo neochoriem, priorita bola pre mna mamka, takze vtedy som nad tyym ozaj nerozmyslala
Trápiš sa nad "blbosťami" ty máš, ostatných nerieš, tam je na to doktorka, sestrička, keď má s tým problém, nech ich vylúči z čakárne. Ale ináč, ešte stále je povinne mať v nemocnici a u lekárov respirator. To by som a ozvala. Kvôli celej famílii ako doprovodu, to je ich vec.
v čakárni čušíš a tu sa rozhorčuješ, buď hrdinka, rob poriadky v čakárni...
Ludia Vam to fakt uz nemysli??? prečo si to nedala najavo tám a pýtaš sa nás to tu, čo s tým nič nemáme?
ruku na srdce kto pred koronou nosil rúško k dr?
ja som teda sa svoj život nevidela nikoho...
S týmto som sa aj stretla už viackrát a ano, ani mne to zdravý rozum neberie. Ale nezmeníme to.
@0silvia0 tí dementí su uz preč. Asi ste sa tu väčšina našli ked útočite 👏🏻ani jeden z tych muzov doprovod nepotreboval. Nepoviem keby som videla akutny stav, stareho človeka ktoremu treba pomôcť. Ale toto?
kto útočí? Si smiešna, u nás na poliklinike nosia rúško všetci, je tam povinné. My netušíme u akého lekára a v akom meste si sedkáš a ani s tým nič neurobíme. Urobiť si s tým mohla ty, mohla si upozorniť, neurobila si nič, napísala si na koňa, tak si môžeš zatlieskať sama sebe.
pred koronou bol lekar pre chorych a vsetci boli chori. NIk nemal respirator. Sama pises, ze si chora, tak co vlastne chces?? SI ozaj chora, ci presne ten typ, co ma nadchu a uteka k lekarovi?
Niekto potrebuje psychicku podporu u lekara, nerob z toho drámu
nechápem, čo si taká nabrúsená. Čím tebe konkrétne tí ľudia tak prekážali? Že ti zavadzali? Alebo ťa mohli niečím nakaziť? Toto určite nie je vec, kvôli ktorej by som sa takto rozčulovala.
Mam pocit, ze tebe vadili ludia, co tam boli "naviac", viacej ako ruska. 😂😂 Mat tak tvoje problemy.
@0silvia0 hej presne aby sa prihlasili presne taketo typy ako aj ty! Neuvedomele neohladupne zenusky cakajuce na svojich muzikov, ktorí si isli dat nieco vypisat alebo prisli len pre vysledky a aj tak vzhľadom na situaciu tu musia cakat s chorými! Co som sa tu mala hadat? Vsak hadam ma každý rozum a vie co je normalne a co nie je normálne.
daj si magnézium a daj sa do kludu🙄 ja sa medzi žiadne ženušky čakajúce na mužíkov neradím
Cim ti ti ludia ublizili? Ohrozili ta na zivote? Max tak ohrozili seba, ale tak to je ich rozhodnutie. Si predstav, ze ludia uz maju toho naozaj dost. A je to ok. Nadych, vydych. Su aj horsie veci.
A co sa ti neuslo miesto na sedenie?alebo co konkretne ti vadilo na tych ludoch?mali ostat stat vonku?
A to nevies ze odjakziva si babky chodia do cakarne k doktorovi pokecat?to sme dopadli aby sa clovek bal cloveka za to ze je s nim v jednej miestnosti..
@0silvia0 veeeela magnezia a teply kupel na ukludnenie 😄😄
@0silvia0 ja som uplne v pohode, nie som vytocena ja sa na hluposti smejem. Len skoda ze trpia pri hlúpych aj ostatní
Ty si nejako trpela tym, ze tam oni boli?
Dúfam, že sedis u psychológa lebo podľa reakcií presne tam patris. Čo si čakala?
Máš Rusko tak si ho nos aj do postele keď chces, chránis sa tak načo riešis druhých ľudí?
@limoncino ľudská blbost nema hranic
Áno súhlasím, dokázala si nam to svojim príspevkom
@zahrajzlato kam sme sa to dopracovali, ked uz ľuďom vadi doprovod pacienta🤦♀️
zaujímavé, že pred coronou toto nikto neriešil, teraz sa ideš zblázniť lebo nemali rúška a ľudia mali doprovod? Veď ty si rúško mala tak prečo sa rozčuľuješ? myslím, že tu nerozmýšľa iná skupina ľudí....
@zahrajzlato cim ti ublizuje doprovod cudzieho cloveka v cakarni??