icon

Rozmýšľam nad rozvodom

eugennia
18. nov 2016

Baby rada by som pozidala o radu,sme manzelia 6rokov,samozrejme na zaciatku velka laska,o chvilu prislo dieta,prve roky boli stastne aj ked syn mal zdravotne problemy.Vzdy sme drzali pri sebe a vsetko zvladali,velakrat nam Rodina nepriala a miesali sa do vztahu…potom sme vsak zacali mat financne problem,o ktorych som netusila,ze su aj take velke.manzel mal na starosti financie,ved on zarabal,ja som bola na materskej a behala so synom po lekaroch.peniaze boli posledne co ma zujima,potom sa prevalili dlhy,manzel nas nevedel zabezpecit,hanbil sa priznat ze nemame dost,a poziciaval,bez mojho vedomia,to sme si vysvetlili,nasiel si lepsie platenu pracu,ja som sa tiez zamestnala,na vsetko sme si vybavili splatky a dufala som,ze sa z toho dostaneme,nemame ani svoj byt,a kvoli dlzobam nam hypo nedaju asi nikdy,boli sme na tom tak zle,ze 2x nam chceli vziat auto,neplatil leasing,v poslednej chvili pomohla Rodina a pozicali nam.muz mal aj exekuciu,nastastie uz vyplatena.proste nas zivot je tazky a zly,uvedomujem si ze mame po 30tke,vlastny majetok ziadny,samozrejme kvoli peniazom same hadky,neverim mu,vsetko musim kontrolovat,mam na starosti financie ja,ale stale ich nie je dostac na vsetko jeho splacanie,v poslednej dobe uz z nasho vztahu vyprchala aj ucta,kricime po sebe,hadame sa stale viac,mali to casto pocuva,nevidim uz ziadnu svetlu buducnost.lubim ho stale,brala som si ho v kostole,aj v dobrom aj v zlom a myslela som to vazne ze do konca spolu.ale takymto stylom ja neviem,co robit,casto je na mna zly,krici,uraza ma,robi si zo mna srandu,pritom by mal byt ticho a suchat nohami,po tom co vyviedol,jedine co mu neodopriem,ze otec je skvely,velakrat mi vykrikoval aj rozvod.ja neviem takto zit.to chcem tak vela?normalne chodit do prace,mat staly prijem,platit ucty nacas,starat sa o dieta?bez toho aby som sa triasla o kazdu korunu,ci cent,bala sa co zase ztajil,vyviedol….strasne mi ublizil,jeho klamstvami,casto rozmyslam ze odidem od neho,len nemam kam,nic nasetrene,neviem si predstavit ako by sme fungovali so synom,striedat si ho…nikdy som sa nechcela rozviest.neviem ako dalej,nezvladam to uz.mate niekto podobnu situaciu?ako to riesit?mam byt stale nestastna…..??

Strana
z2
eugennia
autor
22. nov 2016

od zaciatku byvame v podnajme,vlastne byvanie nie je,a ano auto sme museli brat na leasing lebo plnu sumu sme nemali,a nemame drahe auto,bezne.preberali sme to s muzom snad xy krat,tiez som ho upodozrievala z herne a staviek,ale nebude to tak,on okrem prace nikam nechodi,a nie je ani extra pocitacovo zrucny,nema ani fb,tazko by gembloval cez net,vrecka aj auto aj vsetko som prehladala,prave vtedy som nasal upomienky,dlzoby,potom sa priznal.vysvetlil mi vsetko ,ako bolo,ako to vzniklo,pozical si prve peniaze,potom dalsie na vyplatenie prvej dlzoby,potom nieco od rodicov,zase ti nahanali s vratenim tak pozical od ineho atd.dokopy to bolo asi 10tisic eur.asi polovica je vyplatena uz.ale co sa tyka penazi mu neverim,vsetko musim mat pod kontrolou,ucet a kartu mam len ja,on nie.nebavi ma vsak takyto zivot,cakat kedy kde co sa zase objavi,nove dlhy nie su,len stare.ale pretrvavaju a riesia sa.stale chodia nejake obalky,stale sa nieco riesi,obvolava,proste na porazenie 🤐 nikomu to neprajem,zit v takejto neistote,s chlapom,ktory sa nevie postarat o rodinu, a to by sme chceli dalsie dieta,ale ja si ho do tejto situacie neviem predstavit

saslavka73
21. okt 2018

@eugennia ako to vyzerá dnes? Predsa len ubehol nejaký čas.

Strana
z2