Rozprávajú sa s vami muži?
Rozprávajú sa s vami muž? Po práci. Pripadne keď ma voľno. Ja už som na prášky. Bud spí alebo je na mobile. Sém tam aby sa nepovedalo do mesiaca navarí a uprace riad. Ale ja už mám dosť domácnosť ,deti. Kde mam nájsť vzpruhu. Takto žiť nechcem. To ma 35r
Niekedy sme taki unaveni, ze sa len zvalime na gauc a sme ticho. Inokedy mi porozprava co bolo v robote aj za cely tyzden 😀 a ja jemu tiez porozpravam o kazdom "prde" nasich deti. Ukazem mu fotky, videa ..a rozpravame sa o tom vsetkom
Áno, rozpráva. Veľa. Stále.
Len teraz neviem, čo je lepšie.
Ani my sme sa nerozprávali. Vzdy mi odpovedal holou vetou. Komunikovať chcel, jedine, keď mal vypite...a to som zasa odmietala ja. No, nevyhovovalo mi to..ale my sme boli dosť nekompatibilní.
Ano, prehodime par slov. Ale nic svetoborne. Moj muz na rozhovory nie je 😀 detom a domacnosti sa ale venuje na maximum. Ani na mobile netrávi vela casu
Ten tvoj bol vzdy taky?
my kvákame neustále 😀 jednak je to tým, že spolu máme aj nejaké pracovné aktivity a jednak tým, že vždy je čo preberať, a nielen o našich troch deťoch. Stále sme niekde v lufte, máme kopu známych, neustále niečo plánujeme, riešime...
Rozprávame sa, ale teda je fakt, že je to väčšinou na môj podnet, môjmu sa najviac chce rozprávať, keď nie je doma. Vtedy mi volá a len by debatoval a teda veľakrát sa mne nedá alebo niečo a teším sa, že doma si povieme a príde domov a je ticho :D
Ano. My sa a mužom rozprávame veľa a o všeličom. Pracuje v zahraničí a keď nie je doma,tak si každý deň telefonujeme cca 1 hodinu.

Voláme si aj keď je v práci a keď príde domov, tak väčšinou 2-3 hodinky strávi vo svojej dielni a keď príde dnu, tak sa mu ústa nezavrú. Občas mi pride vtipné, keď mi povie, že "dobre, ticho, pozerám TV" a pritom on je ten, čo vkuse kecá 😅