icon

Rozvod v tehotenstve. Čo mám robiť?

lili28
16. jan 2010

Dobry den, neviem ci je tu uz taka tema, ale chcem a potrebujem od Vas radu....s manzelom cakame svoje prve dieta,ktore bolo planovane...
Neviem co sa stalo, ale manzel sa velmi zmenil, mam pocit ,ze na dieta sa vobec netesi,ale co je najhorsie, vobec nchce financne prispiet na jeho vybavicku,stale sa vyhovara,ze nema z coh, pritom ma 2 x vacsi plat ako ja...stale sa kvoli tomu hadame a ja uz takto dalej nevladzem,hlavne psychycky....on sa zacal tahat s kamaratmi po nociach a ked niekam idem ja cez den,vacsinou do prace alebo k doktorovy tak ma obvinuje,ze chodim za svojim frajerom 😅 ....je toho vela,vazne uz psych.som na tom zle a nevladzem takto zit...chcela by som od neho odist,kedze uz teraz viem, ze peniaze mi nebude davat ani na MD....a bude mi vykrikovat aj krajec chleba,krory zjem....
Neviem ci ma niketo s tymto skusenost, co by to vsetko obnasalo,keby som teraz podala ziadost o rozvod.....dakujem za Vase nazory a rady....L.

Strana
z2
robin30
28. nov 2015

@lili28 ty mozes poziadat aj na seba vyzivne aj na na dieta takze ak ti nedava ani cent po rozvide ti bude musiet platit na teba aj dieta

hena6
28. nov 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

rozvod vtehotenstve.. nic horsie asi chlap nemoze ani urobit :(

macamac
28. nov 2015

@lusiandela to mi je veľmi ľúto 😔
na toto niet žiadnej útechy pre matku....
bol chorý? 😔

romanovic
29. nov 2015

@lusiandela je mi to velmi luto. Vsetky slova su tu zbytocne. Prajem Ti vela sily, Tvoja dcera Ta potrebuje.

lusiandela
30. nov 2015

...narodil sa zdravý... jeden bozk a herpes vírus v mozgu...a už to šlo...odchádzal mi pred očami...
nič horšie sa mi už nemôže stať...pán Božko mi doprial tehotenstvo s mužom ktorý milujem mńa aj moju dceru...ktorý stál pri mne počas celej choroby môjho syna,ktorý chcel byť s nami aj keď vedel,že môj syn ak to prežije bude celý život na posteli...nevyčítal ...miloval a miluje
Teraz viem ,že žiť sa dá aj v spokojnom vzťahu v kľude ,úcte láske a rešpektovaní sa...
Každý/každá máme možnosť výberu...nech je to akokoľvek ťažké.
Ďakujem s pomocou lásky blízkych sa snažím kôli dcére a druhej nenarodenej fungovať...
Aj keď mi veľmi chýba,veeeľmi..

Strana
z2