icon

Rozvod "za dverami"

natalka331
22. apr 2013

Ahojte žienky, mamičky a kamarátky. Chcem sa svami podeliť so svojím trápením. Už ani neviem čo mám robiť :( Som psychicky na dne a neustále plačem.

S manželom sme brali po veľmi krátkej dobe. A bolo to viac menej na tlak rodiny, pretože som otehotnela. Ale bola pritom nesutočne rada, že budeme rodinka. Milovala som "pána K" pretože ma robil šťastnou, vždy ma vedel rozosmiať, mal prácu, snažil sa a robil všetko preto aby sme sa čím skôr osamostatneli a mohli ísť bývať do spoločného. Po narodený synčeka to bolo ešte krajšie, Boli sme taká malá-veľká rodina 🙂 Najkrajšie obdobie môjho života.

Ale potom to prišlo - manžela prepustili. Našiel si inú prácu - u kamaráta. Všetko šlo uplne dole vodou. Nočné záťahy, pijatky u kamoša v pivnici. a potom si zničoho nič kúpil auto a potajme nabral úvery, ktoré nesplácal. Klamstvo s úvermi trvalo pol roka - teda kým neprišla upomienka a snou veľmi vysoké "penále" za neplatenie. Po celý ten čas čo mi to tajil bol nervozny, nadával mi škaredo ma urážal. a ked som mu prišla na to že má úvery tak mi povedal, že on mi to nepovedal lebo sa ma bál. A peniaze ?? fuč! uplne v nenávratne. Jeho auto? totálny šrot do kotrého smevrazili za opravy už 2000 EUR!!! Ked som už všetko nemohla vydržať poslala som ho z domu preč (bývame u našich). Tak on nie že by sa mi ospravedlnil že "prepáč Natali, urobil som chybu" ale ešte mi aj nadával. Neskôr po mesiaci sa vrátil, ale to ho jeho rodičia museli podstrčiť aby prišiel. osparedlnil sa.....
Teraz je situácia podobná. Ani si nepamätám deň, kedy ma nepočastoval nejakým zvieracim menom - krava al. ovca. Ze sa nestarám o syna, nič celé dni nerobím. Že som hlupaňa a že kde som bola ked rozum rozdávali, že som klamarka a žalobaba. To že som žalobaba mi vraví často a to len preto, že všetko zlé čo mi spraví rieišim s mojimi rodičmi a oni sa potom pýtajú že prečo to povedal, že si nepravjú aby sa v dome takto rozprávalo. ale sa len zavre do izby ale ide preč a viac sa nestará :( Včera sme sa tak hrozne pohádali, že sme rozhodli rozviesť. On hned volal svojej mamke, a tá samozrejme stojí na jeho strane a povedala "že si musí poplakať akú príšernú má nevestu". "pán K" sa ide odsťahovať a dať žiadosť o rozvod....
Mne je to ale neskutočne všetko ľúto a až ma trasie ako toto všetko dopadne. Je mi zle zo všetkého. Bojím sa rozvodu. Nechcem byť sama na dieťa. Prečo sa tak musel zemniť. Muž do ktorého som sa zaľúbila mi už do očí vtisol toľko slz......oooch.
pomožte mi ako sa stým popasovať

Strana
z2
aristka
27. apr 2013

čo tak navštíviť manželskú poradňu aj sama...možno tam na niečo prídete alebo ti lepšie poraďia čo ďalej...

trish31
28. apr 2013

@aamina ale Ja som nenapísala ze nevera je jediný dovod,kedy by som ukončila vzťah.Ja som napísala ze neveru netolerujem

natalka331
autor
28. apr 2013

@aristka ja nemám peniaze na manželskú poradnu - bohužial. Ja som za udržanie manželstva, to je uplne jasné a ešte teraz ked s manželom čakáme druhé dieťatko. možno je to znamenie od boha aby sme urobili hrubú čiaru za všetkým a šli spoločne dalej a cestou ku šťastiu a nie opačným smerom. ale na to aby som to vedela ani nepotrebujem manželskú poradňu.........zajtra idem manželovi oznámiť že čakám bábo. uvidím jeho reakciu....táto situácia je pre mňa veľmi ťažká,. anivo sne by ma nenapadlo že toto až takto vyvrcholí. keby som nebola tehotná rišila by som to možno inak. MOŽNO....sama neviem. ale teraz je to také je....nech sa pán"K" postaví zoči voči sitácií. ved on nie je človek uplne bez emoci a charakteru.... dufam, že sa k tomu zachová ako chlap ( ked tak doteraz neurobil) - teraz je tá najvhodnejšia chvíľa!

trish31
28. apr 2013

@natalka331 ja mam pocit,ze tato tema je vymyslena....

natalka331
autor
28. apr 2013

@trish31 na čo by som sa tu zdôverovala?? čo??

moischaaa
28. apr 2013

@trish31 preco by mala byt?

@natalka331 ahoj drzim palce nech ti to vyjde , uvidis co prinesie cas a podla toho sa vsetko ukaze ... aj ked muzi sa ze vraj nemenia ale tak nikdy nevies ... mozno prave toto vas posunie dalej a fakt spravite hrubu ciaru za vsetkym a zacnete "odznova"

aristka
28. apr 2013

@natalka331 držím všetky prsty ,nech to dobre dopadne 🙂

krasneleto
28. apr 2013

@natalka331 no neporadim ti co, myslim ze dietatko vas vztah nezachrani... ale mozno sa pan K spamata touto informaciou

lucia26r
29. apr 2013

chuda deti!

jana497
15. máj 2013

Ak ti anzel nadava to kadejakych tak si ta nevazi,a za neaku dobu to bude este horsie,to chces zit s takym chrapunom a privezt druhe dieta do takychto pomerov ta obdivujem,ze ty si sa takto rozhodla zii-s ochlastom,ktori ti nadava,to je tvoja volba ale priviezt dieta do rodony alkoholika ktori si nevazi svoju zen,neviem neviem,nezabudni deti to vnimaju a pozeraju sa na to...a je mi luto co ich caka

saxana123
15. máj 2013

tiež si neviem predstaviť roztiahnuť nohy takému manželovi čo by mi permanentne do oviec nadával 😖 a prečo preboha sa nechránila? druhé dieťa bude len trpieť a aby raz nezostalo nakoniec ono "na vine" že od neho neodišla skôr. ☹

Strana
z2