S čím vám pomáha muž?
Ahojte ženy. Mám menší problém. Musela som ísť pracovat popri dieťati (7m) na polovicny úväzok - pracovná doba od 8:30-14:00, nakoľko by sme to finančne neutiahli. Frajer pracuje, zarobí, lenže... na mna zostava všetko: ísť do prace, nakúpiť, navarit, starať sa o dieťa. Keď nie som s malým tak mi pomaha mamina.
Lenže tu nastáva problém... som na všetko potom sama, keďže mi skoro s ničím nepomôže. Príde z prace, troska sa povenuje malému a ide si sadnúť za počítač. Nonstop. Venovat sa mne v žiadnom prípade, pomôcť mi.... extrémny problém a neochota.ja už nevladzem, neviem kde mi hlava stojí keďže sa snažím všetko spraviť a čo najlepšie postarať o malého keď s ním som.
Baby čo eobit... ja sama neviem :(
S čím Vám pomaha muž?
máme dve deti, všetko robíme spoločne okrem varenia (varím len ja) a veľké nákupy robí len manžel. Kým som bola na MD, tak som upratovala hlavne ja, aby sme cez víkend mali voľno, odkedy pracujem, tak upratujeme vždy v sobotu spoločne a zapájame aj deti.
Osobne si myslím, že muž by mal pomáhať so všetkým, čo môže, ked ty nestíhaš. Nie je to, že "každý" by mal mať svoju vlastnú ulohu. Mala by si sa s ním porozprávať a povedať mu, nech ti pomáha lebo to nestíhaš, je to normálna vec podla mna
Och, niektorí chlapi akože dovidenia. Neviem si predstaviť, že by muž bol len na pc alebo telefóne a ja by som mala všetko robiť. By som sa zbláznila.
To neviem co by som s takym chlapom robila.
By som asi o nervy prisla, keby som bola na vsetko sama :O
Môj mi pomáha so životom.. ale ak tvoj nič nerobí, tak iné ako dôrazný, polopatisticky rozhovor nepomôže - proste si musíte nastaviť pravidlá..
Ja som odišla po matarskej do práce, keď malo dieťa 9m. Na plný úväzok a na 2 zmeny. Vtedy sa komplet staral o malú a povysaval, alebo nakúpil. Ja som robila zbytok, čiže väčšinu. Čím bola dcéra staršia, tým viac som ho zapájala.... Napísala som na papier všetky práce v domácnosti a dala mu, nech si vyberie čo bude robiť on. Tak si vybral, nevaril nikdy, ale vedel urobiť palacinky, Chlébik vo Vajci a také drobnosti deťom. Mala chodí od septembra do školy ( sme v UK), a tým že sa striedamé na zmeny, jednoducho som povedala, že doobedu keď je doma, navari, uprace, zapne prácku, susicku, co treba, porobi.Z YT sa naučíl nejaké jedla variť, 3x v týždni navari, cez víkend robíme všetko spolu. Môj názor je, že keď chlap - ženu miluje, tak pristupi na všetko 😄

@beba1994 nejako prirodzene vyplynulo, ako sme si podelili domace prace. On perie, ja zehlim. On vysava a zmyva, ja varim a uptacem kupelne.