icon

S manželom máme dosť veľkú krízu

katarinkaa33
20. okt 2023

Dobrý deň, chcem sa opýtať na Vás názor. S manželom máme dosť veľkú krízu. V lete minulého roka som poslala jednej osobe pár fotiek nahých pŕs. V decembri som zase s inou osobou písala, trvalo to 3 mesiace. Všetko to bolo len v rámci srandy, nič som od toho nečakala, len proste krátenie si času. Áno, nevyznie to moc ako sranda, no žial stalo sa. Muž mi na to prišiel. Od marca sa stále hádame, chvíľu bol pokoj ale potom to príde zase, momentálne sme v štádiu že rozvod je asi jediné riešenie.....jediné čo nám v Tom bráni sú deti....ale iné riešenie asi neni. Muž mi túto zradu nechce odpustiť...ale ani ja nemám silu s ním nejak riešit.....stále ma len uráža do neviem akých ku..., ale fakt že nič iné ako urážky od neho nepočúvam. On stále tvrdí, že mu klamem a vidí a počuje čo chce on.....už fakt neviem ako ďalej....z tých jeho urážok už fakt nemám chuť sa s ním rozprávať.

Strana
z5
subartic
22. okt 2023

@hugger muži aj ženy sa vyvíjajú , vplyvom okolností sa menia . To čo bolo na začiatku , nie je zvyčajne dnes . Situácie sa majú riešiť tu a teraz . Tento muž nie je jednoducho múdry , pretože ak by aj bola žena neviem aká , tak takto sa múdry muž nechová . Buď odíde alebo ak zostane lebo nevie čo ako čo , alebo zostane lebo chce zostať s tou ženou tak nebude ženu takto dlhodobo ponižovať a deptať. Toto jednoducho inteligentní muži nerobia.

grof_monte_christo
22. okt 2023

Presne tak. Šanca, že takáto hlupucka žena, ktorá v rámci srandy posiela mužom svoje prsia, ma po boku inteligentného muža, je takmer nulová.

Strana
z5