S manželom nám to neklape v intímnej oblasti
Zdravím..mam dost chulostivy problem..a už neviem ako dalej..som 5 rokov vydata..mam užasneho muža, ktorý je nielen skvelým manželom, perfektným otcom ale aj dobrým človekom..nepije nefajčí, stará sa o mna aj o malého, dobre zarobí, postavil pre nás aj dom..a ja aj malý sme prenho vsetko ..lenže..v intimnej oblasti nam to vobec neklape nakolko môj manžel je velkym fanusikom drsnych hier v posteli..na ktore ja zial nemam žaludok a nechcem ich s nim praktikovat..on na to neustale nalieha..kupuje rozne pomocky: niekedy si pripadam ako vo filme 50 shades...lenže mna to vobec neláka a neviem ako mu to povedat..už som mu raz aj zo zufalstva navrhla aby si nato nasiel radsej nejaku inu zenu..ale vtedy sa na mna strasne nahneval vraj to nechce robit s inou len somnou..zo zaciatku bol nas sex normalny..s tymto prisiel az neskôr..a posledne mesiace nerobim nic ine len sa tomu snazim odolávať ako môžem..vymslam si rôzne veci a tak. skusala som sa s nim rozumne porozpravat ale neda si povedat..co by ste robili na mojom mieste vy?
@dominikav123 tak nebolo to uplne na slusnaka ale bolo to vramci normy..a to ze to ja vyskusam na nom neprichadza do uvahy..lebo to ho vraj nevzrusuje..🙂
@elisa171 no vidíš. Tak on musí akceptovať že teba nevzrusuje to iste z jeho strany, SM a tieto veci. Určite nájdete niečo čo bude vzrušujúce pre oboch.
Teraz som si uvedomila, že koľko vzťahov funguje a základe sexu, resp. sa rozpadlo. Tak neviem. No a keď sa s ním rozumne porozprávaš, že Ty to proste nechceš, tak veď Vaše manželstvo je inak pekné, tak načo ničiť čo na to povie?
A čo keby si raz skúsila, veď každý z nás sa tomu druhému prispôsobujeme v niečom. Ja uznavám, že toto je cez, ale čo neurobíš pre šťastie milovaného človeka. Možno skúsi a dá pokoj, no pochybujem trošku. Ale nie je doma troška pod papučou??????? Že by si to takto kompenzoval.........
@elisa171 Su rozne sexualne potreby,,a ak sa stane ze v partnerstve je jeden ktory ma extremne sexualne potreby a druhy ich nezdiela tak to nebude fungovat,,,pozerala som raz jeden dokument,a tam boli oary ktire praktizovali extremne sexualne hry,,no obaja v tom vztahu boli na rovnakej vlne co sa sexu tyka,,takze z tohto pohladu to bolo v poriadku,,boli spokojny obaja,,no vo vasom pripade bud sa najde kompromis alebo zial ako pisu ostatne je dost mozne ze vas zly sexualny zivot vam pokazi cely vztah ☹(( ja napriklad drahemu odmietam analny sex,,oralny moc nemusim ale viem ze ho ma rad a tak obcas mu ho urobim,,skratka nieco co nemam rada ale nieje mi to proti srsti dam a to co uz je moc tak nie...no zda sa ze tvoj muz,sa nevie uspokojit stym co si ochotna prenho urobit,,musi ale pochopit ze ked ta bude nutit a urobis to z donutenia neuzije si ten sex tak ako by si predstavoval a potom to je cele k nicomu...
@pes123456 môj nie
Ani sa tvojmi muzovi necudujem...urob mu radost a uvidis ze sa skludni..to za sa mu budes vyhybat na seba nabali dalsie komplikacie.
ja by som mu dala podmienky odkiaľ pokiaľ,pokiaľ by to nepomohlo odsťahovala by som sa zo spalne,aj v posteli maju byť určite hranice,ja by som si pripadala ako k....va,a nie ako žena ktoru miluje,ak by niečo take chcel