icon

S partnerom u seba neprespávame

13. jún 2021

Ahojte, mám 21 rokov, priateľ bude mať 23 a vôbec pri sebe nespavame...myslím že spať pri sebe,nie spolu (nemyslím sex)...moji rodičia s tým majú problém keď tu má prespať a ja u nich už vôbec nie...čo by ste robili? 😌

Strana
z5
h_petra
14. jún 2021

@klip0 vobec, ale vobec nikde som nenapisala, ze je to nerealne 😆
Kasli na to, fakt...smejem sa riadne uz na tomto. Ja nikomu nic nepotrebujem dokazovat, ale co tu niektore predvadzate, to je slusna zabava. Vratane teba. Vypocet brigad, podnajmov, mne to je vazne jedno. Anonymne duse na anonymnom fore.

klip0
14. jún 2021

@h_petra dobre ty neanonymna odborníčka na všetko 🙂 nech aj naďalej teda všetko vieš s takou istotou a si taká rozhladena 🙂

esterba
14. jún 2021

Nechvastam sa, naopak, povazujem to za normalne, nie za nieco extra, v mojom okoli to bol bezny zivot mladeho cloveka. To len v tom tvojom je to asi nezvycajne, potom chapem, ze sa ti to moze zdat ako chvastunstvo. Rozsirujeme si navzajom obzory, ale nemusis dakovat, ja som zas vdaka tebe zistila, ze su aj taki, co si myslia, ze sa neda osamostatnit v mladom veku, tak sme si fifty-fifty 🙂
@h_petra

h_petra
14. jún 2021

@letfenixa 😉 ak čakáš, ze ti zacnem vyratavat podnajmy v ČR, roky štúdia a zamestnavateľov, len aby som ťa presvedčila, že sa nevyhováram, tak sa nedočkáš 😉.
Ale keď už sa tu tak chvastáme, mám aj štátnu skúšku z českého jazyka 🤪

h_petra
14. jún 2021

@klip0 úplne anonymná ako vy všetci 😉

h_petra
14. jún 2021

@hsara99 gratulujem 😁

zafir01
14. jún 2021

tak ja som mala 21 keď som sa vydávala (nemusela som) a už 2 roky som mala žiadosť o nájomný byť jednoizbak ( v tom čase mnohé bytovky novostavby v meste a okolí kolaudovali) takže som sa dostala aspoň k takémuto bývaniu, hoci doma bolo miesta až až. Bola som šťastná, že som mala kam ísť. A nebolo to až tak dávno. Mam 33, a dnes už bývame s detmi vo vlastnom dome.
Neviem, vo je na tom také divne, keď sa 21 a 23 roční ľudia chcú stretávať a prespávať u seba

letfenixa
14. jún 2021

@h_petra vyrátavaj čo chces, rob si štátnice z čoho chces, tvrdku si spravila v slovenčine

ajka0207
14. jún 2021

@h_petra prečo úlet mať v 19 prácu na dobu neurčitú? Švagor má trojrocku, počas nej dva roky brigádoval v jednej firme, čiže od 16 do 18. V 18 dostal výučný list a firma ho zamestnala na neurčito.

h_petra
14. jún 2021

@ajka0207 toto nemám dôvod spochybňovat 😉 aj som to niekde vyššie dokonca písala 😉

autor
14. jún 2021

Joj ženy,ja som sa len nevinne opýtala na váš názor, sťahovať sa neplánujeme len som chcela vedieť,ako by ste to riešili... A vôbec som nechcela aby sa tu niekto hádal, kašlite na to. Ďakujem za rady a prajem všetko dobré, hlavne zdravíčka 🙏♥️

bennn
Odpoveď bola odstránená
madeline1
15. jún 2021

Nic, ak zijes u rodicov, respektuj ich pravidla. Mozes sa aj osamostatnit a mozno to je este skoro...

21oktober
15. jún 2021

Popravde ja zas nerozumiem tomuto trendu. Prespávanie u rodičov jednej alebo druhej strany, alebo pomaly bývanie. Ja zas nie som taká stará ale moji frajeri prišli na návštevu , mama im urobila kávu , trošku posedeli a pálili sme niekde preč. Sex sme riešili v prírode, po chatách , v aute ale nikto z nás neobťažoval nočnou prítomnosťou jednu alebo druhú stranu .

Strana
z5