S partnerom u seba neprespávame
Ahojte, mám 21 rokov, priateľ bude mať 23 a vôbec pri sebe nespavame...myslím že spať pri sebe,nie spolu (nemyslím sex)...moji rodičia s tým majú problém keď tu má prespať a ja u nich už vôbec nie...čo by ste robili? 😌
Nechvastam sa, naopak, povazujem to za normalne, nie za nieco extra, v mojom okoli to bol bezny zivot mladeho cloveka. To len v tom tvojom je to asi nezvycajne, potom chapem, ze sa ti to moze zdat ako chvastunstvo. Rozsirujeme si navzajom obzory, ale nemusis dakovat, ja som zas vdaka tebe zistila, ze su aj taki, co si myslia, ze sa neda osamostatnit v mladom veku, tak sme si fifty-fifty 🙂
@h_petra
tak ja som mala 21 keď som sa vydávala (nemusela som) a už 2 roky som mala žiadosť o nájomný byť jednoizbak ( v tom čase mnohé bytovky novostavby v meste a okolí kolaudovali) takže som sa dostala aspoň k takémuto bývaniu, hoci doma bolo miesta až až. Bola som šťastná, že som mala kam ísť. A nebolo to až tak dávno. Mam 33, a dnes už bývame s detmi vo vlastnom dome.
Neviem, vo je na tom také divne, keď sa 21 a 23 roční ľudia chcú stretávať a prespávať u seba
Joj ženy,ja som sa len nevinne opýtala na váš názor, sťahovať sa neplánujeme len som chcela vedieť,ako by ste to riešili... A vôbec som nechcela aby sa tu niekto hádal, kašlite na to. Ďakujem za rady a prajem všetko dobré, hlavne zdravíčka 🙏♥️
Nic, ak zijes u rodicov, respektuj ich pravidla. Mozes sa aj osamostatnit a mozno to je este skoro...
Popravde ja zas nerozumiem tomuto trendu. Prespávanie u rodičov jednej alebo druhej strany, alebo pomaly bývanie. Ja zas nie som taká stará ale moji frajeri prišli na návštevu , mama im urobila kávu , trošku posedeli a pálili sme niekde preč. Sex sme riešili v prírode, po chatách , v aute ale nikto z nás neobťažoval nočnou prítomnosťou jednu alebo druhú stranu .

@klip0 vobec, ale vobec nikde som nenapisala, ze je to nerealne 😆
Kasli na to, fakt...smejem sa riadne uz na tomto. Ja nikomu nic nepotrebujem dokazovat, ale co tu niektore predvadzate, to je slusna zabava. Vratane teba. Vypocet brigad, podnajmov, mne to je vazne jedno. Anonymne duse na anonymnom fore.