icon

S priateľom je to o ničom, nespravila som skúšku, bola som na biopsii, mám epilepsiu. Preklial ma niekto?

ninusa221
15. jan 2022

Posledné dni neviem čo je somnou premýšľam či mňa tento rok niekto nepreklial. S priateľom to je oničom. Utorok som nespravila skúšku. Štvrtok som bola na biobsi prsníka. Plus mam epilepsiu pár rokov. Ja neviem ma niekto taketo užasne šťastie? Akože tento rok začal katastrofálne. Asi som chcela len zo seba dostať moj kratší výlev

taga
15. jan 2022

Ehm, parkrat som nespravila skusku.. parkrat mi nevysiel vztah.. ale ze by som hned premyslala nad prekliatim? Tak som si nasla ineho partnera, lepsie sa naucila a zivot ide dalej.. ide o nastavenie mysle. Vela stastia

elizabet173
16. jan 2022

@ninusa221 nie, iba sa ti toho nakopilo veľa naraz a to sa zvláda ťažko. Držím palce, aby si nabrala lepší kurz. ❤

brembo
16. jan 2022

tak poznám jednu,čo má od tvojho štastie ešte vačšie. Má značné zdravotné komplikácie s chbticou,nemože mat deti,neprestajné bolesti,može pracovat len na pololovičný pracovný uvazok,zatial žiadny invalidný dochodok-lekári to natahuju,ako sa dá. Zarába 300€,nemá nárok na žiadny štátny príspevok,musí žit v otrasných životných podmienkach a z toho vychádzaju i jej psychické problémi. Jediné,čo ju drží pri živote su jej psy,ked pominu . . .

beata_k
Odpoveď bola odstránená
madeline1
16. jan 2022

@ninusa221 ak vztah s priatelom nie je dobry, tak sa s nim rozid, budes mat viac casu na ucenie. Zaroven budes vo vacsej vnutornej pohode, i tvoje ostatne problemy sa zmiernia.

ninusa221
autor
16. jan 2022

Ešte som zabudla že mam koronu 😀 2022 je proste asi moj rok

kailinne
16. jan 2022

možno sú to znamenia, aby si prehodnotila svoj život, určila si priority a niečo zmenila

brembo
16. jan 2022

@ninusa221 tak to ber ako bonus 😀

brembo
16. jan 2022

možno tu skušku si nespravila,že to máš s priatelom na nič.

mondolina
16. jan 2022

@ninusa221
pár krát ti tu už bolo povedané, že ten tvoj vzťah je o ničom ....
sústreď sa na veci, ktoré zmeniť môžeš- vzťah, škola
s epilepsiou sa naučiť žiť, biopsia bude ok, keď nie tak sa nasadí liečba
a covid prejde

miriam11
Odpoveď bola odstránená