S priateľom je to o ničom, nespravila som skúšku, bola som na biopsii, mám epilepsiu. Preklial ma niekto?
Posledné dni neviem čo je somnou premýšľam či mňa tento rok niekto nepreklial. S priateľom to je oničom. Utorok som nespravila skúšku. Štvrtok som bola na biobsi prsníka. Plus mam epilepsiu pár rokov. Ja neviem ma niekto taketo užasne šťastie? Akože tento rok začal katastrofálne. Asi som chcela len zo seba dostať moj kratší výlev
@ninusa221 nie, iba sa ti toho nakopilo veľa naraz a to sa zvláda ťažko. Držím palce, aby si nabrala lepší kurz. ❤
tak poznám jednu,čo má od tvojho štastie ešte vačšie. Má značné zdravotné komplikácie s chbticou,nemože mat deti,neprestajné bolesti,može pracovat len na pololovičný pracovný uvazok,zatial žiadny invalidný dochodok-lekári to natahuju,ako sa dá. Zarába 300€,nemá nárok na žiadny štátny príspevok,musí žit v otrasných životných podmienkach a z toho vychádzaju i jej psychické problémi. Jediné,čo ju drží pri živote su jej psy,ked pominu . . .
možno sú to znamenia, aby si prehodnotila svoj život, určila si priority a niečo zmenila

Ehm, parkrat som nespravila skusku.. parkrat mi nevysiel vztah.. ale ze by som hned premyslala nad prekliatim? Tak som si nasla ineho partnera, lepsie sa naucila a zivot ide dalej.. ide o nastavenie mysle. Vela stastia