icon

S priateľom sa nevieme dohodnúť na bývaní

alexandra1995
1. máj 2019

Ahojte, nechcem sa tu do detailov rozpisovať ale rada by som počula aj nazor inych a nezainteresovaných ľudí. V skratke napíšem, že s priateľom sa nevieme dohodnúť kde budeme my traja ako rodina žiť a bývať. Bývame od seba 120km. Samozrejme ja chcem ostať u seba a priateľ rovnako. Cca 40km od mojho rodiska mám k dispozícii byt v ktorom by sme mohli aspon na nejaky čas fungovať. Nemusime platiť nájom len energie a vodu (čo mi príde pre mladú rodinku velmi výhodné). Priatel s tym taktiez nesúhlasí. A tak som sa zamyslela a povedala, ze aby to bolo fer pre oboch a aby sme mali rovnako k rodinam obaja pojdeme bývať niekam na stred. Ani s tym nesúhlasí. Ze on si nevie predstaviť žiť inde ako u neho v meste. Mrzi ma ze ja som ochotná pre nase spoločné státie ísť od rodiny a nájsť nejaky kompromis ale on absolutne nie. Nepovedal mi ani jeden jediny logicky dovod okrem toho vyssie uvedeného, ze preco neodíde. Ešte doplním ze zo strany jeho rodiny nemôžem nikdy očakávať nijakú pomoc a pekne slovo a to ma tiež odrádza od toho aby som odišla tak ďaleko.. Ako by ste tuto situáciu riešili ? Ja som uz bezradná. Ďakujem za kazdy názor.

Strana
z3
ivik111
8. máj 2019

Len narychlo som prebehla diskusiu k tvojmu prispevku a len takto poradim-zostan tam,kde su tvoje istoty....kde su ludia,na ktorych sa mozes spolahnut,tam kde citite s dcerkou lasku❤️

mamcotka
10. máj 2019

Ani by som neuvažovala že by som sa za ním presťahovala.. jemu to evidentne vyhovuje takto. Tam by si bola tak či tak bez neho lebo by robil to co robí teraz bez teba. Vôbec nie je zrelý ani zodpovedný za vás.. nemá podľa mňa záujem sa starať. Muž ktorý chce, urobí všetko pre to aby bol s rodinou.. skôr by som ti poradila sa zamerať na seba a dieťa a proste s ním prestať rátať do budúcna. Aj by som mu to oznámila.

sadkoni
10. máj 2019

@mamcotka keby chcel tak urobí všetko pre to. To áno. Tiež som kedysi mala priateľa, ktorý nemohol, nedalo sa. Ale časom som prišla na to, že mohol, že všetko by sa dalo, len by proste musel chcieť!

elenita
13. nov 2020

@alexandra1995 Ahoj, ja by som sa Ta chcela spytat, ako sa Vam s dcerkou dari teraz, s odstupom casu 🙂

Strana
z3