icon

Sesternica predstiera tehotenstvo

5. máj 2022

Dobrý večer všetci si myslíme že sesternica predstiera tehotenstvo je v 9 týždni a hovorí že gynekológ jej povedal pohlavie dieťaťa ale fotky od ultrazvuku nám neukazuje a neviem jak u vás ale dobre vieme že gynekológ pohlavie dieťaťa hovorí až v 4 alebo v 5 mess.. hovorila že si zaplatila 55€ aby jej povedal a mi ukázala sms od doktora mne neide do hlavy to že jak gynekológ jej môže napísať do správy pohlavie dieťaťa a o výsledkoch atď to hovorí keď idete u neho čo si myslíte môže povedať gynekológ už pohlavie v 9tt ?

Strana
z2
dori2
5. máj 2022

nemoze. dokonca aj z krvnych testov posielaju vysledky az v 12tt pre eticke hladisko…

dasaa
5. máj 2022

Blbosť to je .V 9 TT nemôže vedieť ani gynekológ pohlavie. Pohlavie sa dat zistiť v 20tt ale aj skôr napríklad v 15tt ale určite v 9tt nie .To aj sam gynekológ ktorý robí dlhé roky povie že sa to nedá tak skoro zistiť.

kris_tin257
5. máj 2022

Pohlavie vieš zistiť najskôr v 10tt a aj to iba keď si zaplatíš genetické testy za cca 400€, s tým že gynekológ by to nemal do 12tt povedať.

luccija
5. máj 2022

Čo bolo v tej SMS?
Aky by to malo dôvod vymyslieť si tehotenstvo?

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
ailiba
5. máj 2022

V 9.tt jej akurat potvrdi gynekolog tehu, ani ultrazvuk jej nemusi dat (fotku). Pohlavie v ziadnom pripade lekar nemoze vidiet. Najskor v 12.tt, ale to tiez casto este nieje vidiet. A este sa ani vtedy nepise do knižky, lebo to nie je na 100%.
Mimochodom v 9.tt vela lekarov ani este nedava tehu knizku. Asi to bude cele hlupost.

deti95060810
5. máj 2022

kto vie kto jej sms ku poslal...je ona normálna? prepáč ale takúto blbosť asi normálny človek nevymyslí...

autor
Autor odpoveď zmazal
ada309
5. máj 2022

Pohlavie sa dozvieš najskôr v 12tt..
Bud nevie /klame, v ktorom týždni je, lebo je rozdiel týždeň podľa poslednej menštruácie a gestacny týždeň(týždeň od oplodnenia).. Ale ani to by ešte nestačilo na určenie pohlavia, keďže by to bol stále ešte len 11tt.

A ta sms ma toľko gramatických chýb, ze to iste žiadny lekár nenapísal.. To mohol napísať len človek, ktorý to ma v hlave pomýlené...

floren
5. máj 2022

Mne Dr povedal v 12.tt a aj tak bolo,síce vedieť som nechcela. A môj lekár komunikuje sms, ale výsledky výlučne osobne

diaszoky
5. máj 2022

Krv zobrali??😀🤦🏼

dori2
5. máj 2022

:D boze

annamalaga
5. máj 2022

A nech predstiera. Jej život , jej vec. Čo to teba trápi.

elanor
5. máj 2022

nooo, keby bola na IVF, a dala si spravit platene testy, vedia jej pri vklade povedat pohlavie, ktore jej davaju. Samozrejme tie testy sa robia z ineho dovodu nez len zistenia pohlavia, a nie preto, aby si nadejni rodicia vybrali pohlavie. Cize v porovnani s beznym casom otehotnenia na bezny cyklus, je to cca 3-4tt

autor
5. máj 2022

@diaszoky ja sama nechápem 😂🤦🏻a neviem či jej mám veriť

thereisabear
5. máj 2022

Keby aspoň gramaticky správne, mohla sa viac posnažiť.

diaszoky
5. máj 2022

Nie nevwr

autor
Autor odpoveď zmazal
andrea2022
5. máj 2022

Toto nepôsobí ako lekárska terminológia

dzulli1980
5. máj 2022

Tá sms určite nie je od doktora ... a ona určite nie je psychicky v pohode, keď sa potrebuje takto "zviditeľňovať" ... k psychiatrovi ju treba nasmerovať.

thoughtfulweirdo
5. máj 2022

Hodila som si to v rýchlosti do Googlu a najskoršie krvné testy na zistenie pohlavia robí Babygen v 10.tt, takže ak je naozaj v 9tt, tak si to vymyslela 😄

jaskolka
5. máj 2022

A aký dôvod by mala, predstierať tehotenstvo? A potom potrat? Veď to je psycho čisté....
A nie, v 9 tt sa nedá pohlavie určiť.Celý styk tej správy je zvláštny, nevyzerá to solídnu spraví od doktora, už len tá formulácia, že "krv, ktorú sme od vás zobrali"

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
diamond007
5. máj 2022

@evamarek77 presne

autor
Autor odpoveď zmazal
81anina
5. máj 2022

ste od SNV ? chudak dr. Lichvar 😕 ten by taku sms nikdy nevypotil 😨

trojnasobnamama
5. máj 2022

To zaváňa psychickou chorobou.Mala som kamosku ktora si take veci vymyslala a asi tomu aj verila.Doteraz neviem co jej je ,ale lieci sa vraj a vidno ,ze je psychicky chora.

tncka
5. máj 2022

No dobre,teraz tvrdi ze je tehotna. Ale co potom,postupom casu? Bude si vypchavat tricko vankusom a nakoniec slohne niekomu dieta akoze porodila?? To je fakt divne toto🙊Ako prehnala som to,to je jasne ja si len neviem predstavit dalsi scenar🤨

autor
5. máj 2022

Ja som sa len opýtala či môže doktor povedať v takom týždni nič viac ďakujem vám za odpovede prosím už neriešte nič ďalej je to v jej hlave ja tiež nemám už čo riešiť ďakujem za.pochopenie

ailiba
5. máj 2022

Nie, nemoze vediet... Pokial teda si nerobila ten test z internetu, kde sa urcuje pohlavie dietata... Ale to je tak 50:50.od lekara to urcite nevie.

Strana
z2