icon

Sestra je LR fanatik už jej to zničilo manželstvo

14. sep 2021

Ahojte ženy chcem poradiť ohľadom sestry. Počas materskej s druhým dieťaťom ju kamarátka nabalachala na predaj LR kozmetiky že si niečo privyrobi popri dieťati spozná nových ľudí ..tak sa do toho dala ale tak že teraz je doslova fanatička..už nič iné ako LR produkt neexistuje aj keď dieťa ochorie netreba lieky ani atb len pchať doňho kolostrum a neviem čo ešte otravuje s tým celú rodinku kamarátky..už v podstate kamaratky ani nemá lebo zakaždým keď sa znovu stretnú vie basnit len o Tom ukazuje katalóg už nám všetkým príde že jej z toho hrablo a najnovšie sa už aj jej muž odsťahoval zo spoločnej domácnosti nakoľko vraj sa s nou už nedá neustále len motivačné citáty o Tom ako to dokázala ako išla za svojím cieľom aké je úžasné vyjsť z komfortnej zóny a otvoriť sa novým možnostiam..a potom nezarobí s tým pomaly ani na slanú vodu teraz jej končí materská a odmietal hľadať novú prácu že ona sa ide živiť LR. Snažíme s akej všetci trochu dohovoriť že takto sa nedá žiť ona už ani lekárov nepočúva lebo všetko sa dá vyliečiť s aloe Vera..máte skúsenosť s ničím takýmto..treba psychiatra už?

Strana
z2
beata_k
Odpoveď bola odstránená
sasitimi17
14. sep 2021

Ja si odtiaľ tiež objednávam zopár produktov ale iba pre seba čo ja sama používam… no ale toto je už jak sekta tie ich motivačné sračky a blbosti 🙈
Nechaj sestru nech sa popáli, vidíš že nikoho nepočúva

autor
14. sep 2021

Ja to nechápem ..veď keď si chce s tým privyrobiť ok ale popri normálnom zamestnaní..ešte tam má takú svoju "vedúcu" a tá jej už úplne vymyva mozog..

sasha10
14. sep 2021

Pretože pri LR sa to dá vyšplhať do takého štádia že to vie nahradiť stálu prácu a vyvážajú sa na drahých autách ktoré dostanú za nejaké splnené limity. Keď chodí na tie ich stretnutia a tam vidí všetkých tých "úspešných" čo na tom slušne zarábajú a vozia sa na Mercedese tak asi ona dostala vidinu že to dosiahne. Len je rozdiel ak niekto začal vtedy na začiatku kým sa LR dostavalo na slovensko a teraz ked je tam registrovaný každý druhý... Noo súhlasím s komentom vyššie, vyskúša si možno platiť účty sama a uvidí či to dokáže, je to jej životná situácia a asi to nikto nezmení iba ona sama keď to okúsi...

moonlight1210
14. sep 2021

kolegyne toto robia popri praci. bezne sa tym neda uzivit. ibazeby si ziskala naozaj velku klientelu. lenze tu ziska prave prijemnym nevtieravym chovanim a kamaratstvom zalozenym na viacerych rovnach.
a popri tom moze obcas pochvalit LR. to ich skor nakriatne nieco z toho skusit.

nie tymto sposobom.

ale vsak ju nechajte. ked pridu prive financne problemy, mozno sa preberie, ze niet z coho chleba kupit.

maris5
14. sep 2021

Normalne som sa zacala smiat. Nie, tvoj prispevok nie je vtipny. Ale mam na IG dve co robia LR a presne tie iste keci, ako treba vyjst z komfortnej zony, ako si vies krasne zarobit, ako dostanes auto.... Jedna dostala hodinky, tak basnila ake uzastne hodinky (mne sa na nich nic nepacilo).
Jedine ju nechat vymachat sa v tom....

marcellka32
14. sep 2021

Tieto úžasné citáty som počula aj u mary Kay poradkyniach, niektoré sú doslova fanaticky, pritom nič moc kozmetika

kittykat22
14. sep 2021

no nespoliehaj sa, ze z toho "vyrastie". Ja mam v rodine najskor OVB maniacku kt. presla potom k Partners - a je tomu uz sialenych 17 rokov. Keby si vedela to PEKLO ktore koli tomu je a bolo. Obvolavanie spoluziakov celej rodiny, chodenie k nim domov, same hypoteky, poistky ... dotycna stretla moje byvale spoluziacky na ulici a uz sa dala do reci a nahovarat na produkty. Spoluziacky ktore ja som 10 rokov nevidela. A ako nevysvetlis, ani za nic, ze je to debilita. Ja v rodnom meste ani tvar nemozem ukazat. Je mi trapne ako psovi. Uvery, hypoteky, poistky vsade kam sa pozries. Ja uz k nikomu ani na kavu v rodnom meste nemozem. A tie kecy o tom ako su vsetci financne sprosti. O tom ze mi nicomu nerozumieme - fin. poradcovia maju cas a peniaze a my sme ovce vo firmach. Ako ti ja (zial bohu) rozumiem.

fleur1111
14. sep 2021

Čím skôr od toho upustí, tým lepšie. Bohužiaľ mám podobnú skúsenosť. Tiež som pracovala v podobnom smere a kto to prirovnáva k sekte, tak ani nevie ako dobre to vystihuje tento pojem. To, že manažéri, ktorí pôsobia v danej oblasti roky, si mozu dovoliť luxusne auta a dovolenky, je snáď jasne každému prečo. Čím viac ľudí nahovoria, tým majú väčší príjem z nich. Tlcu in do hlavy nezmysly ako každý sa môže dostať tam, kde sú oni a tiež žiť v luxuse, ale v realite to tak nefunguje. Sestra bude dlhodobo zháňať len klientov a predávať produkty, na to ju potrebuju. Ak bude stagnovať, tak bude pre nich len “sracka” čo sa neposúva ďalej. A pokial je psychicky labilnejsia, bude si namyslat, že je neschopná. Našťastie veľa ľudí vie, že to takto funguje a pevne verím, že si to časom uvedomí, keď nebude z čoho platiť základne životne potreby.

autor
14. sep 2021

Nedávno nás navštívila sesternica z Prahy ktorú sme roky nevideli hadam aj 10 rokov a ségra k nám dofrcala s tým že ju chce tiež pozdraviť ale rovno s katalógom produktov 🙈 žiadne ahoj ako sa máš ako žiješ..hneď sa jej pýtala na zdravotné problémy aby vedela ktoré produkty jej odporučiť 🤦

acrobaleno
14. sep 2021

Čo je LR kozmetika? To je niečo ako Amway? To si pamätám tak 13 rokov do zadu. Raz ma odchytila mamina kamarátka s ešte jednou. Kokos ako jehovisti. Ja som vtedy ani príjem nemala poriadny a mala som sa na to dať. Ako sa budem mať dobre. Aj to bola pekná pyramída. A pritom produkty nič moc.

fleur1111
14. sep 2021

@autorka Presne tento štýl fungovania - treba využiť každú príležitosť, každého človeka 🙈 ja len ďakujem Bohu, že som sa neznížila vtedy až k takýmto praktikám. Keď príde na to, že to bola totálna hlúposť, ani nechcem vedieť ako trápne jej bude...

sisa_s
14. sep 2021

@acrobaleno a teraz je to vsade 😀 LR, farmasi, avon, oriflame, dedra, BE, doterra, nuskin, herbalife, mary kay, tupperware, atd atd 😀

marcellka32
14. sep 2021

@acrobaleno áno, ako amway, LR, marykay, pyramída

acrobaleno
14. sep 2021

@sisa_s
@marcellka32
to farmasi som videla po FB kolovať a Mary Kay neznášam. Tie premotivované predavačky mi strašne lezú na nervy.

marcellka32
14. sep 2021

@acrobaleno predavačky 🤣keby ťa počuli...to su kozmetické poradkyne 😀

autor
14. sep 2021

Jej muž sa odsťahoval s tým že sa nenastahuje nazad kým s tým LR fanatizmom neprestane

rawmamka
14. sep 2021

Aspoň muž vyzerá byť múdry 👍.

simca06022011
14. sep 2021

No.. prejde ju to. Ja mam jeden priklad, ked pani co to propagovala intenzivne zomrela na vaznu chorobu, s ktorou jej to malo pomoct (teiz som s LR robila, cize naozaj to vymyvanie mozgov je tam intezivne, podtrhnute odporucaniami a skusenostami lekara atd, kopa diagnoz na ktore to zazracne pomoze... marketing funguje a naozaj clovek co MLM vidi prvykrat je z toho paf). Mne osobne ona na to, ked som sa postazovala, ze ale tie aloe gely robia aj mne aj par ludom okolo mna zle, proste zaludocne problemy, palenie zahy atd, povedala vraj to ta carovna aloe nasla ze tam mame nieco zle a teraz nas lieci. No skoncili sme s tym vsetci velmi rychlo,a j ked par kozmetickych veci mali aj fajn... ale tiez pomer kvalita-efekt/cena nebol velmi dobry.
No ale chcela som o tom, ze ju to prejde. Tie auta to nemaju len tak zo srandy, prijmy tiez nemaju len tak.. postupne bud si vytvori svoju pyramidu alebo s tym prestane.

evica17
14. sep 2021

@rawmamka aj svokra je LR fanusicka. Ale iba nakupuje tiebalie vera produkty, a ked je muzovi daco, tak mu da hned ten aloe vera emergency spray, ze ten je na vsetko 😀 ( muz zapichnuta trieska v ruke, taka velka a ze tu si striekaj to ti vyhnisa. A na pohotovosti mu ju vyberali, ze to riadnu si zapichol)

simca06022011
14. sep 2021

@marcellka32 len napr. amway ma aspon dobre cistiace :DDD

schokolade1988
14. sep 2021

@evica17 😂😂😂😂 .... Chudák

liusa82
14. sep 2021

ja si zas rada objednám bud avon alebo oriflame ak ma tam niečo zaujme.Aj som tam registrovaná.Ale to si objednávam iba pre seba.Nikomu nepchám katalogy ako spomínaná dotyčná.Dokonca ani po rodine nie.Ale ked čitam v brožurach tie motivačné články tak dobre sa nasmejem 😀 Minule tam bolo dokonca foneticky v angličtine vyslovovane názvov produktov

karolinakr
14. sep 2021

To už radšéj nech chodi dôchodcom biolampy za 2000e ponúkať

nikaeli
14. sep 2021

ja som už na "LR" alergická 🤦🏻‍♀️ som v jednej bylinkovej skupine, kde si ľudia radia aké bylinky sú vhodné na aké neduhy, ako ich spracovať a tak.. 3x som tam hľadala odpoveď, či radu - raz na dcérin fľak na krku (ktorý bol nakoniec nejakou plesňou), raz na môj vysoký tep (ktorý sa najskôr tváril ako post.covid, až sa z neho vykľula tetánia) a raz na štipnutie včelou.. vždy, naozaj vždy sa nájde niekto, kto hneď odporúča aloe vera a keď sa pýtam na bližšie info, odrazu to nie je žiadna babka bylinkárka, ale LR predajca 😠 ja hlavne neverím, že jeden produkt vylieči všetko.. to sa môže celý farma priemysel zrušiť 😁

simca06022011
14. sep 2021

@nikaeli tak aloe vera je dobra :DD a ona na nejake veci urcite pomoze, napr. stipance, kozne veci, popaleniny :D Len to LRkove, je rovnake zlodejstvo na konecnom zakaznikovi ako vsetky tieto katalogove produkty. Okrem toho otravne. Ked si clove vezme, ze v tych vyrobkoch je cely ten kolos financovany, plus mercedesy predajcom a zisk.. tak realne aku hodnotu ma taka flasa aloe, alebo krem? 🙂

nominativ
14. sep 2021

Poznám ľudí, čo robia pre Just a už sú vzdelanejší, ako po štúdiu medicíny. Ja nezatracujem výrobky (hoci ceny sú určite super nadhodene aj v LR aj v Just) a nejaké veci mám, resp.skusila som. Ja osobne len neznášam, keď si niekto myslí, že je múdrejší ako doktor pre to, ze robí predavačku pre tieto firmy.

stary_ujco
14. sep 2021

Stále čakám na komentár od prvej LR amvej oriflejm lejdy, ako sme všetci tupé ovce a nerozumieme tomu...

rawmamka
14. sep 2021

@evica17 Presne ten spray máme aj my doma 😀, jedna jediná vec od LR, aj to domov dovliekol muž, ktorého bývalý kolega bol LR kozmetický poradca 😝. Muža nalomil a ten nevedel povedať NIE, ale teda zaprisahala som ho, nech už nič iné takéhoto druhu domov nenosí.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2