icon

Sestra je LR fanatik už jej to zničilo manželstvo

14. sep 2021

Ahojte ženy chcem poradiť ohľadom sestry. Počas materskej s druhým dieťaťom ju kamarátka nabalachala na predaj LR kozmetiky že si niečo privyrobi popri dieťati spozná nových ľudí ..tak sa do toho dala ale tak že teraz je doslova fanatička..už nič iné ako LR produkt neexistuje aj keď dieťa ochorie netreba lieky ani atb len pchať doňho kolostrum a neviem čo ešte otravuje s tým celú rodinku kamarátky..už v podstate kamaratky ani nemá lebo zakaždým keď sa znovu stretnú vie basnit len o Tom ukazuje katalóg už nám všetkým príde že jej z toho hrablo a najnovšie sa už aj jej muž odsťahoval zo spoločnej domácnosti nakoľko vraj sa s nou už nedá neustále len motivačné citáty o Tom ako to dokázala ako išla za svojím cieľom aké je úžasné vyjsť z komfortnej zóny a otvoriť sa novým možnostiam..a potom nezarobí s tým pomaly ani na slanú vodu teraz jej končí materská a odmietal hľadať novú prácu že ona sa ide živiť LR. Snažíme s akej všetci trochu dohovoriť že takto sa nedá žiť ona už ani lekárov nepočúva lebo všetko sa dá vyliečiť s aloe Vera..máte skúsenosť s ničím takýmto..treba psychiatra už?

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
lululucy
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
14. sep 2021

treba ju nechať padnúť na hubu, to je celé. Mňa keby s tým otravovala, tak ju rovno vyhodím

elizabet173
14. sep 2021

@sisa_s
@marcellka32 už len z princípu si v živote nič z toho nekúpim, neznášam takýto spôsob prezentácie výrobkov

sisa_s
14. sep 2021

@elizabet173 ani ja, ale ponuky z okolia boli 😀 ked som povedala, ze nie som odkazana na take šunty, tak som namyslena fiflena 😀 co uz

merlinja
14. sep 2021

Asi som jediná, čo netuší- Čo je LR? Nechce sa mi celú diskusiu scrolovať

stary_ujco
14. sep 2021

@merlinja nieco ako avon a oriflejm. Ale nie tak kozmetika, ako skôr vyrobky zdravej vyzivy a starostlivosti o dlhovekosť.

Jeden ovb frajer mi vysvetľoval, ako si o pol roka kúpi ďalší byt, vynos z neho pouzije na nákup auta a ja som blbý, lebo nechcem investovať 3 výplaty a nadalej budem muklovat na cudzích. O pol roka sedel oproti mne na pohovore. Chudák, keby vedel kam sa hlási do práce. Muklovat na cudzích...

karolinakr
14. sep 2021

@merlinja ja tiež nie ani som o tom reklamu nevidela nič

sisa_s
14. sep 2021

@merlinja
@karolinakr princip multi level marketing-pyramida...ty si predajkyna, lakas pod seba dalsich ludi a dostavas provizie...cize cim si otravnejsia, tym mozes viac ziskat...v praxi ale je mozno par vyvolenych hore a ostatne baby z toho maju malo, ale tvaria sa ako podnikatelky roka a ze po materskej nemusia ist ani do prace, lebo to vynasa 😀 vsimaj si, ze niekto sa opyta "prosim vas, co na imunitu synceka, ide do skolky" a typicka "podnikatelka" : "kolostrum urcite, viac info v sukromnej sprave" 😀 a aloe vera od popaleniny cez autoimunity az po rakovinu na vsetko

evica17
14. sep 2021

@rawmamka to aj chlapi su poradci ? Som este nepocula.
Nam, teda muzovi svokra objednala este krem aloe vera a ine somariny na holenie, ale ked som videla tu cenu , tak som to nechcela, lebo zaplatit sme to mali my. A tak si to svokra musela vziat a nechat. Ja nie som fanda do tej kozmetiky, ja mam overene svoje znacky, ale skor take obycajne.

karolinakr
14. sep 2021

@sisa_s aloe vera jedine v mydle

sticker
rawmamka
14. sep 2021

@evica17 Zrejme áno 😀, my sme mali "šťastie" iba na tohto jedného, on bol taký metrosexuál, narcis a macho v jednom 😝. V práci boli radi, že sa ho zbavili 🙂.

elizabet173
14. sep 2021

@sisa_s to sme dve, mne prišla známa na kávu, vídali sme sa raz sa päť rokov a zrazu aká kamarátka, hneď som vedela, odkiaľ vietor fúka. Prišla aj s pakšamentami, tak som ju privítala s tým, že nech si to odloží v zádverí na komodu, že sa s ňou rada o všeličom porozprávam pri káve, okrem toho, prečo za mnou prišla, lebo o to nemám záujem. S kyslou tvárou vypila kávu, ani koláč nechcela a išla o dúm dál 😀.

merlinja
14. sep 2021

@stary_ujco
@karolinakr
@sisa_s a tak ako vidím, ani som o nič neprišla :o) Na toto by som nemala nervy.

naniki
14. sep 2021

@sisa_s a ešte zázračné TIANDE

veronika65
14. sep 2021

Všetkým tým "poradcom" šibe na jedno kopyto 😂😂😂 je jedno či ti padajú vlasy, máš hemoroidy alebo krivý palec na nohe an všetko majú zázračný prípravok, ktorý ti pomôže do 3 sekúnd 😂😂 a samozrejme nenapíšu o tom zázraku verejne, ale viac v správe (písala som vám správu) 😂😂 strašne sa bavím na nich

sisa_s
14. sep 2021

@veronika65 A my ostatne zavidime, lebo oni si manazuju same svoj cas, zarobia podla sikovnosti, zvladaju to popri 10 detoch, proste najlepsia praca na svete 🙏

tykat
14. sep 2021

Co je LR? V zivote som o tom nepocula... ani o mary kay amway ...vobec nic...zijem v nejakom inom svete 😀

nikaeli
14. sep 2021

@simca06022011 aloe vera mám doma - rastlinku - ktorú používam aj na liečenie.. ale LR jednoducho nemôžem 🤷🏻‍♀️

zuzanaam
14. sep 2021

@kittykat22 presne, ja som kvôli OVB prišla o najlepšieho kamaráta a kamarátku z výšky. Celkom im vymyli mozgy. Človek by neveril, ako veľmi sa môže človek zmeniť. Je to niečo ako Svedkovia Jehovovi.

kittykat22
15. sep 2021

Baby aj vam prisla v noci pozvanka do skupiny LR? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

dkethe
15. sep 2021

Ja som pred 13 rokmi bola na amway stretnuti. Naozaj ako sekta, prezentoval "ten pan s mercedesom". Kamaratka sa k nim dala, a veru prestala byt mojou kamaratkou 🙄 vymyva to hlavu trochu

Inac ale kolostrum je naozaj skvela vec

nelca0510
15. sep 2021

To mne sa tak stalo s kamarátkinou švagrinou,že má skvelé produkty z Herbal Life a chce mi ich ukázať. Tak ja hlúpa,kamarátka prosila, som sla. Nemala som záujem,tak napokon som povedala že si rozmyslim a dám vediet. Na druhý deň sms od tej "švagrinej",že čaká na tých 100 eur za výrobky,lebo že mi ich aj objednala:D Samozrejme,nič som nedala a že ja som sa zle vyjadrila a mala z toho potom problemy,že je to len 100 za úžasné výrobky.

lopka1313
15. sep 2021

@kittykat22 mne dosla! A to som asi len likovala nejake proti nazory, ako to vymyva mozog :O (a zapla upozornenia na tuto temu)

veronika65
15. sep 2021

@sisa_s jasné a v profile práca sám sebe pán 😂😂😂 akurát včera jedna slobodná mamička hľadala nejakú prácu na doma alebo na pár hodín, hneď sa zlietli jak supy a predháňali sa ktorá jej dá "lepšiu" životnú ponuku 😂

janka1011
15. sep 2021

Ja priam žasnem, ako im tam dokážu vymyť mozgy! Ako to robia? Je to priam úžastné!! Akoby som tvoj príspevok čítala o jednej osobe z môjho okolia. Presne tie isté praštené názory, ako to vysoko dotiahne, kam sa dostane a bla bla...a neuvedomuje si, že nezarobí ani na slanú vodu. Naháňa sa s tým celé dni a je celá bez seba keď jej hodia dáky zdrap, že ako postúpila. Je to až na plač, že sa dospelé ženy dajú takto zmanipulovať.

elizabet173
15. sep 2021

@kittykat22 nie, by ma šlahlo

fleur1111
16. sep 2021

@janka1011 bohužiaľ oni sa snažia takto vymývať mozgy čo najdlhšie dokym to ich “obetiam” nedopne, že sú to blbosti. Dnes sa už týmto štýlom nedá nikam posunúť a väčšina ich obetí si to neuvedomuje. Keď to nejde “po dobrom”, tak začnú dotyčného ponižovať v štýle aká je sr*cka, že stagnuje, tento mesiac nezarobil dostatok “jednotiek”, je to malo a či nemá naviac. Ja keď som toto počula ako sa chovajú k ľuďom, a to som tam nebola ani poriadne mesiac, zdvihla som sa a odišla 🙈 taký odpor ako v danej firme som nepociťovala ešte k ničomu. Našťastie som veľmi skoro pochopila o čo im ide… a keď aj získajú pod seba nejakého manažéra, zvycajne mu posúvajú svojich dlhoročných klientov, aby to akože vyzeralo, že sa sám dopracoval na tu pozíciu. A ten dotyčný sa tvári aký je úspešný 🙈 tam su take machinacie s ich systémom že až 😁 proste dnes sa už v MLM nedá dokázať to, čo pred rokmi a hlavne nie poctivo.

Strana
z2