Sestra nakazila moju rodinu Covidom-19
Ja viem,ze covid rozdeluje v nazoroch spolocnost, ale snad ma pochopia aspon matky, co zazivaju nieco ako ja.Bola som 5 rokov na materskej,hned na to prisiel covid,cize do prace som sa popri tom,ako su vkuse deti doma nedostala.Snazime sa chranit,neohrozovat clenov rodiny, dodrziavat opatrenia.Moja sestra,teta mojich deti ma pracu,kde aj napriek covidu denne chodi a navstevuje mnoho ludi.Jej nazor na covid je z mojho pohladu nezodpovedny,ma to v pazi,vsetci vraj prehaname.Moju doveru si neziskala.Aj napriek mojim obavam navstevuje stale moju rodinu a objima moje deti.Vsetko by bolo ok,ale teraz je POZITIVNA a bola chora uz cez vikend,ked zase prisla k nam.Nikto nechape moje nervy a zufalost,ze zase budem 2 tyzdne doma zatvorena ucit deti.Sestra zije sama,covid je pre nu dovolenka s knihou v ruke a v posteli,ale ja ci mam horucky, ci som nespala sa staram o deti ( uz chore) a rodinu...A teraz problem v rodine, v navale zufalstva som jej vynadala,ze je pre mna nezodpovedna sebecka osoba, a uuuz som ja ta zla, lebo ona nemoze za to,ze je pozitivna.Ale moze za to,ze chodi k nam !!! Som uz vycerpana zeny.
@viktorka48 Jasné a poslali virtuálnu injekciu na uvoľnenie seknuteho chrbta 😁
Ja už radšej vypínam upozornenia na túto diskusiu, lebo fakt takéto doťahovačky nemusím 😏 Je to každého vec názoru, len škoda, že 90% ľudí si názor robí na základe toho "čo povedali v správach, čo napísali v novinách" atď.
@viktorka48 by si sa cudovala kde su ake opatrenia. Spolupracujeme s ludmi z roznych krajin. Takze viem. A protestovat urcite nepojdem. Mne viac zalezi na zivote mojich blizkych ako to ci sa to niekomu paci alebo nie. Nam z toho nehrabe. Zijeme si podla seba.
@mima172
@viktorka48 ale zeny, ja neodcudzujem vas nazor, ani nezazeram na ludi na ulici, ked maju tricko s napisom: covid neexistuje....ale ak sa ma to ma tykat osobne, tak nechcem byt v kontakte s niekym, kto nedodrziava opatrenia, resp.komu to nemysli aspon do takej miery, ze tecie mi sopel ( to k
je jedno,ci covidovy sopel) tak nepridem k nikomu
@viktorka48 dobre 😅
Ako sa máte? Ako ste to zvladli celé?
@danim Ahoj, dakujeme, nastastie sme boli chori len my s muzom, lahky priebeh, ale karantena bola hrozna deti nesli vydrzat. Sestra ma taky stredne tazky priebeh,stale nie je ok, a uz vzdycha,ze by to viac nechcela, lebo to nie je chripocka.Takze asi tak sa mame, vztahy to na nejaku dobu urcite poznacilo...
A mama? To som rada, že hlavne vy ste to takto zvladli.
Sestre sa to prejavilo ako?
Ja ti plne rozumiem.Ona je nezodpovedna osoba,nema ti byt co luto.Je kazdeho osobna vec ako sa stavia ku covidu,beriem,ale zaroven kazdeho sloboda konci tam kde zacina sloboda druheho.Absolutne u Vas nemala co hladat,je to nanajvys neohladuplne a po takejto bezohladnej reakcii a mamy by som sa s nimi ja urcite povadila a dali by sme si od seba nejaku dobu pauzu.Ona u Vas nemala co hladat a asi by dom zakrocila konecne raznejsie lebo ta evidentne nerespektuju.Ty mas zodpovednost za zdravie svojej rodiny a asvoje a ak to oni nemienia chapat a respektovat tak ze je ti to luto ale v tvojom dome platia tvoje pravidla.