Sex s manželom mojej sestry
Ahojte baby.Dostala som sa do velkej a neprijemnej situacii..A neviem ako z toho vonku.Byvam zo sestrou a jej manzelom .Zo sestrou mam super vztah a mam ju velmi rada vzdy sme si vsetko hovorili a hovorime.Jedneho dna spoznala svojho manzela a vela sme sa o nom rozpravali, zdal sa mi dokonaly aspon z jej rozpravania.Vzdy som tuzila po chlapovy akeho nasla ona.Jedneho dna ked sestra bola na nocnej , prisiel jej manzel domov v nalade.. Nebol velmi opyty a neslusny, dlho sme sa rozpravali a ani sama neviem, skoncili sme v posteli.Obaja sme to olutovali,ale ako sa zda jemu to az tak luto nebolo,Od vtedy somnou spava a neviem ako povedat nie.. Vravy ak neurobim to alebo to, tak povie mojej sestre ze som ho zviedla.Rodina by ma zavrhnlaa moja sestra by mi to nikdy neodpustila..Chcela som ist do vlastneho ale nemam stabilnu pracu a sama by som to nezvladla utiahnut.Ma ma vhrsti a ja neviem ako z toho von.. Ak ked pojdem prec tak budem musiet prist ked je sestra na nocnej, pretoze vravel ze si spravil video a ze ho posle celej nasej rodine , znici mi zivot..Minuli mesiac som sa snim vyspala hadam kazdy druhy den a vzdy bez ochrany , zacala som brat tabletky aj ked nemam priatela.Jedine riesenie by bolo odist do zahranicia ale nemam ku komu, co mam robit? Mam sa sestre priznat ze pravidelne spavam s jej manzelom ?Znicit jej manzelstvo, ked tomu chrapunovy to je uplne jedno? Prosim pomozte co mam robit uz to dalej nezvladam som z toho psychycky vycerpana a nevladzem uz robit sluzku,a ublizovat svojej sestre .Nedokazem sa jej pozriet do oci..Uz nikdy((
@sokoliarka ozyvat je s "y" 😉
@romanovic zivala ked pisala,ze sa nema ozyvat 😉 😀 😀
Sex tape...novy film, ale si asi pozerala, ze? Lebo aj to je o nahravke, ktora ide po priateloch 😀
nechces jej znicit manzelstvo?? prepac, ale to je uz davno znicene...jej manzel je trvale neverny, vydierac a chrapun...ty si myslis,ze je to dokonaly chlap s ktorym bude aj nadalej tvoja sestra stastna...? ak je to tak, ako pises...tak ci to uz povies alebo nie, sestra ma trvanie manzelstva aj tak spocitane...raz na to pride...Na tvojom ieste by som sa pekne pozbierala a odisla svoj zivot zit inde, mas sa za co hanbit, aj on....ona na to dojde, rozdiel bude len v tom, ci dostanes sancu sa jej raz pozriet do oci, a ospravednit a dufat v odpustenie rodiny..
@sokoliarka
a ty si nesvojpravna, ze nevies odist? najst si pracu, byt za seba zodpovedna, najst si najom...
aspon to tu nehraj!!
si dost velka na to, aby si vedela za seba prijat zodpovednost a postarat sa o seba..
tvoju sestru lutujem, muza ma kurevnika a sestru bezcharakternu zenu... ☹
@sokoliarka Koľko som písala že máš rokov? 15-17 ? Pardon. Max.13
Mama je v robote a ty sa tak veľmi nudíš, že? Čudujem sa, že ťa Admin nevymaže...
Neviem, preco som sa vobec na vas obracala lebo jedine co som tu od vas dostala je vysmech mojej gramatiky a nemam 13 ale 19, ocividne neviete v akej som situacii,a mozem vam kazdej na hlavu nadavat , stare zakomplexovane babizne
to je tragikomické... nemám slov...
@mima4 prepac, ale vobec som necakala ze sa to takto bude,ja som to nechcela a nespavam snim roky ale len par mesiacov ale cim dalej tym intenzivnejsie a nebavi ma to..kde mam ist? ku komu, ?, moja mamka byva s novym priatelom a otec dost casto popija..moj brat ma manzelku knim nemozem a druhy brat studuje,bojim sa ist niekde ,chlapa nepoznam ktory by ma zobral k sebe.. ja viem ze je to svinstvo , a chcem to zmenit"""!!!
@sokoliarka ty akoze nemozes byvat sama????
vies kolko mladych ludi v tvojom veku funguje v single domacnosti!!
a nevyhovaraj sa, si svojpravna a ty si zodpovedna za svoje konanie, nie niekto iny...
@vianne :(((( nechcem prist o rodinu, chcem ist prec ale nemam kam ist, mozem sa nastahovat k tebe?pridem aj zajtra.
@mima4 ale kde sama? ako si najdem pracu,? som vyucena casnicka a byt stoji vela penazi, dokonca ani v nasom malom meste si robotu nemozem najst, snazila som sa a pytala..
@sokoliarka a co sa stalo, ze si zrazu precitla ? sak funguj jak doteraz... zazivaj slastne orgazmy so svojim svagrom, a so segrou sa bav ako keby sa nic nedeje. ved si tak fungovala doposial.. co tu teraz riesis ? nechapem niekedy..... ved ked si uz zacala, tak aspon necuvaj a uzi si poriadne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kks to mi je dnes svet.... 😀
@sokoliarka inak.. pises, ze tovj brat ma manzelku, k nim ist nemozes.. a preco ?? mozno ti zachuti aj bratova manzelka.. ani zeny nie su niekedy na zahodenie 😝
😀
@sokoliarka
staci ti izba v byte.. nevyhovaraj sa, ved su tisicky ludi v tvojom veku, co funguju samy...
a ty nepracujes?? 19 rocna zdrava zena???
zbal caky paky a pal prec z tade... zacni zit zivot dospelej zeny..ty nie si dieta...
@lucka1987 prosim? to je akoze rada? a kde by sa to dostalo, To akoze si mam snim soravit dieta a sestru vyradit?Neviem ci by som si na to trufla..a neni to spravne, sestru mam velmi rada mam len ju, ktora mi pomohola po rozovde nasich
Tak tento chlap sa ti zdal dokonalý? tak nech sa páči, škola života.... okamžite mu oznám, že to ideš sama povedať sestre!!!! a može vydierať... neviem, aký význam má pre teba takéto žitie.... otvor karty, nemáš čo stratiť... sestra sa sama rozhodne, čo s vami... načo ti je teraz sestra, keď sa jej nevieš pozrieť do očí? tak aspoň pravdu jej dožič, to je jediná možná cesta a trtko može mať tromfy jaké chce
@sokoliarka omg este ani ironiu nechapes......
hold, smola.. kto chce kam, pomozme mu tam sa hovori...... mala si ju mat rada aj ked si liezla do postele s jej manzelom.... osoba, ktora toto urobi podla mna ma moralne zabrany posunute tak nizko, ze cokolvek urobi, nikdy neprekvapi
Dievcata, asi mate pravdu hnet zajtra sestra ked pride sestra domov tak jej to poviem, dufam ze neskolabuje..Ten smradoch nie je doma,siel niekde von.. Dneska mu naplujem do tvare a vsetko poviem zajtra sestre a ked ma vyhodi z bytu tak skoncim na ulici ..Co uz.Poviem vsetko nanho vsetko je jeho vina a on ma zneuziva, :( odpuste mi ze som taka sprosta.
@sokoliarka No, je to blbé, ale tá gramatika hovorí veľa o človeku.. nejak sa mi to stále potvrdzuje, že to veľa napovie, bohužiaľ....
@sokoliarka čo by si chcela, aby urobila tvoja sestra ak by situácia bola naopak? to presne by si mala urobiť... podraz to je z tvojej strany veľký, ale osobne ja by som radšej uvítala zistiť čo mám za manžela ako byť roky klamaná a ešte od najbližších.
@sokoliarka , nie je to len jeho vina. Bola si pri tom takisto ako on. Skus sa pozriet na to realne. Mas rovnaky podiel viny ako on. Nerob zo seba obet.
A preco mas stale potrebu nam nadavat a urazat nas? Lebo s tebou nesuhlasime? to je dovod na nadavky?
@evelynm ja som ziadala o radu, nie o komentovanie moejj gramatiky
😀 😀 😀 😀 😀
idem si radsej urobit rybaciu pomazanku.. lebo dnes nema uroven ani ta mladez tu na mk 😀 😀 😀 😀
bud teda ja mam vacsiu fantaziu na vymyslanie pribehov, alebo holka sokoliarka si fukla z kybla dobreho matrosu a snazi sa urobit scenar na novu turecku telenovelu.....
ked budete vediet koniec, napiste
Keby moja sestra prisla za mnou s takymto pribehom ako je hore napisany, tak by prva letela z bytu sestra.. Je uplne jedno cim ta vydieral,je uplne jedno ze ste boli opiti.. Zrada od vlastnej sestry , vlastnej rodiny boli vzdy viac ako od nejakeho chlapa, lebo s nim ta nikdy neviaze ziadne pokrvne puto.. Mala by si sa hanbit.. Po niecom takom si zasluzis skoncit na ulici a aby o teba ani pes nezakopol...
@sokoliarka , vies, ked ono vsetko so vsetkym suvisi...
poviem vam vtip...
sestra hovori bratovi : jozo ty sexujes ako tvoj tatko...
jozo odpoveda : viem aj tvoja mamka to hovori
ma tak napadlo pri tejto prilezitosti 😅 😀

cisty fake podla mna... jak z telenvely