Sex, z ktorého nič nemám
Babule.. chcem Vás poprosiť o pomoc prípadne sa vyrozprávať , prípadne radu ako by ste to vy riešili. S partnerom sme spolu takmer 4 roky a plánujeme svadbu budúci rok. Všetko je perfektné...skrátka je milý, pozorný, pracovitý, nepije, nebehá za ženami, nefajči...povahovo si perfektne vyhovujem a dopĺňame sa. Problém je však v sexe. Tiež nie som moc skúsená nakoľko predtým som mala jedného partnera s ktorým sme dokopy ani moc nespávali, z partnerovej strany som ja bola pre neho prvá. Vždy som si predstavovala milovanie ktoré má zahŕňať dotyky, predohru, bozkávanie po celom tele...no naše vyzerá asi tak že sa minútu venuje mojim prsiam, a do ďalšej minúty je hotový. A koniec. Ja z toho absolútne nič nemám. Najprv mi to to nevadilo, nakoľko som to brala že je neskúsený no ani po takmer 3 rokoch sexuálneho života to nemá žiaden efekt. Z toho hľadiska nemám už ani ja chuť na sex lebo viem presne ako to dopadne. Ďalšia vec je že keď som mu presne povedala čo by sa mi páčilo, napr. skúsiť orálny sex absolútne nič nezmenil. Vždy rovnaký postup. Skúšala som sa sním X krát rozprávať, povedala som mu čo sa mi páči no efekt žiadny, vypočuje si ma no absolútne nič žiadna zmena. ☹ Som už z toho naprosto zúfalá ☹ Tiež som skúšala či nechce ísť za odborníkom, prípadne nejaký gél aby dlhšie vydržal, no odozva žiadna . Tiež by som ocenila keby aj keď nie sex začal sa venovať iným činnostiam, skrátka veď sa dá ženu priviesť k vrcholu aj inak ako stykom, no tiež žiadna odozva. Vypočuje no nič sa tým nezmení. ☹ Milujem ho no veľmi ma deprimuje a zraňuje ako ženu že ma som v podstate len na uspokojenie jeho keď ma chuť on bez toho aby bral ohľad aj na mňa ☹ Viem že sa hovorí že sex nieje je všetko, ale ako každá žena túžim aj ja po normálnom milovaní . A hlavne keď je to teraz také pochybujem žeby sa do budúcna čosi zmenilo .Prosím Vás ako by ste to vy riešili ? Ďakujem

@vejula mas vtom pravdu:tak ako aj v zivote to chodi co das to dostanes, tak to je aj pri milovani ako milujes tak budes milovana