Sex, z ktorého nič nemám
Babule.. chcem Vás poprosiť o pomoc prípadne sa vyrozprávať , prípadne radu ako by ste to vy riešili. S partnerom sme spolu takmer 4 roky a plánujeme svadbu budúci rok. Všetko je perfektné...skrátka je milý, pozorný, pracovitý, nepije, nebehá za ženami, nefajči...povahovo si perfektne vyhovujem a dopĺňame sa. Problém je však v sexe. Tiež nie som moc skúsená nakoľko predtým som mala jedného partnera s ktorým sme dokopy ani moc nespávali, z partnerovej strany som ja bola pre neho prvá. Vždy som si predstavovala milovanie ktoré má zahŕňať dotyky, predohru, bozkávanie po celom tele...no naše vyzerá asi tak že sa minútu venuje mojim prsiam, a do ďalšej minúty je hotový. A koniec. Ja z toho absolútne nič nemám. Najprv mi to to nevadilo, nakoľko som to brala že je neskúsený no ani po takmer 3 rokoch sexuálneho života to nemá žiaden efekt. Z toho hľadiska nemám už ani ja chuť na sex lebo viem presne ako to dopadne. Ďalšia vec je že keď som mu presne povedala čo by sa mi páčilo, napr. skúsiť orálny sex absolútne nič nezmenil. Vždy rovnaký postup. Skúšala som sa sním X krát rozprávať, povedala som mu čo sa mi páči no efekt žiadny, vypočuje si ma no absolútne nič žiadna zmena. ☹ Som už z toho naprosto zúfalá ☹ Tiež som skúšala či nechce ísť za odborníkom, prípadne nejaký gél aby dlhšie vydržal, no odozva žiadna . Tiež by som ocenila keby aj keď nie sex začal sa venovať iným činnostiam, skrátka veď sa dá ženu priviesť k vrcholu aj inak ako stykom, no tiež žiadna odozva. Vypočuje no nič sa tým nezmení. ☹ Milujem ho no veľmi ma deprimuje a zraňuje ako ženu že ma som v podstate len na uspokojenie jeho keď ma chuť on bez toho aby bral ohľad aj na mňa ☹ Viem že sa hovorí že sex nieje je všetko, ale ako každá žena túžim aj ja po normálnom milovaní . A hlavne keď je to teraz také pochybujem žeby sa do budúcna čosi zmenilo .Prosím Vás ako by ste to vy riešili ? Ďakujem
@zorkaa ach jaj, to je tazko...nezavidim ti tvoju situaciu....presne ako pisu baby, aby sa raz nestalo ze si najdes niekoho ineho mimo vztah a zazijes skutocne čaro sexu so vsetkym co k tomu patri.....
radsej si tu svadbu rozmysli...
viem že sex nie je prvoradou vecou vo vztahu, su ovela dolezitejsie aspekty spoločneho spoluzitia, ale aj ten sex je velmi dolezity, ak toto nefunguje uz teraz, tak čo za desat, dvadsat rokov? ked nema snahu teraz, tak čo bude potom?
@zorkaa čo tak aj si niečo o tom naštudovať.....akoze si nemala orgazmus? Mala si. To ze si nemala vyginálny orgazmus je uplne bezná vec - ten ma naozaj velmi malo zien. Zvyčajne je potrebna stimulácia klitorisu na dosiahnutie orgazmu aj ked je ,,kocur v trube,,.
podla mna existuju proste rozne typy muzov a prave tento nema k sexu nejaky extra vztah. berie ho mozno ako len svoju zakaldnu potrebu, ktoru rychlo uspokoji a hotovo. Pri mojom prvom som dokonca mala pocit, ze sa mu oral hnusi, ale on si ho nechal robit rad. Mne raz za cas a nepomahalo ani poriadne naznacovanie...A potom mu este bolo luto, ze preco nemame sex castejsie, no preco asi....Podla mna ho bud treba brat takto ako je, alebo ho nebrat vobec. 4 roky su dost dlha doba, aby nabral skusenosti, skusal a badal. Vsak dnes je navod na nete na vsetko..
,@sardinka335 nastudovať myslim že nesuhlasim on je po minute hotovy a nehladi na nu a ona ma si niečo nastudovať? nesuhlasim
@ruza112 ale prdlajs. ja také pi*oviny dávno neriešim, čo ti to napadlo. čudné. no k téme. kdeže. on môže mať nechuť voči orálu. keď si vypije, môže byť - netvrdím že bude - proste povoľnejší. dôsledok - zistí, že to nie je také strašné, postupne si na to zvykne. možno áno, možno nie. potom alkohol nebude potrebovať.
@sardinka335 presne tak... veď to by aj on mohol byť urazený, že ona nemá vaginálny org. no a môžu byť navzájom nespokojní.
@sardinka335 no keď ide o samotný orgazmus to viem dosiahnuť aj masturbáciou napríklad...ale to nieje o tom že si to privodím sama alebo prstami, keďže to nenahradí samotný pocit z milovania
No nahodou, pohar dobreho vina by ho mohol uvolnit a ozraty by urcite nebol. Aj by si vsetko pamatal. Zistil by o co vsetko prichadzal :D
@ruza112 kočky zakladna biologia...dotyčna tvrdi, ze nemala orgazmus pri sexe len pri ,,prstami,,. To je uplne normálne. Zensky orgazmus moze byt vaginalny alebo klitoridálny...vaginálny ma velmi malo zien - väčšina potrebuje na uspokojenie stimuláciu klitorisu lebo inak by k vrcholu nedoslo. Takze ja sa čudujem, ze ona sa čuduje....možno ani keby bol ,,kocur v rure,, pol hodinu tak by z toho ziadny orgazmus nebol. Preto by som v tomto nebola až taka ,,tvrda,, ze za to moze len a jedine on. Za nechut niečo meniť a skušať to ok, to je ,,jeho vina,, ale mozno on nema zaujem mať nos zaborený vo fufni ...nemusi to kazdeu chlapovi lahodiť tato myšlienka..Ale uznavam, ze snaziť by sa mal viac- mozno ma predčasnu ejakulaciu ked je tak skoro hotový...kto vie, možno kondom by pomohol jeho vrchol oddialiť - niektorým mužom to pomoze kedze to nie je ,,koža na kozu,, a citlivost je o trochu nižšia.
@zorkaa ak sa nic nezmeni, aj tak by si si nakoniec nasla milenca (po rokoch).
takze aky ma zmysel investovat peniaze do saly, hostiny, siat a zabavy pre X pribuznych? ziaden.
este by si potom aj tak dosla k dalsim problémom ako delenie majetku a poprípade hadanie sa o deti.
a hadanie sa v rodine. (rozvod nemusi rozdelit len manzelov, ale aj celu rodinu.)
prerus plany na svadbu a povedz mu jasne, ze si ho vazis ako chlapa, ze je super a vsetko, co ti na nom vyhovuje.
ale ze pokial sa sex nezmeni, pokial naozaj na tom nezapracuje a ostane len pri tom, co mu vyhovuje, tak sa asi brat nebudete.
ono sa to zda, ale mizerny sex narobi v mladom manzelstve hotovu paseku.
mizerny sex sposobi, ze zena sa prestane citit ziaduca. ma pocit, ze je nedocenena, ignorovana a inventar v dome.
a ma dve cesty - postupne citove ochladnutie k manzelovi (uz je skor dobry spolahlivy kamos, ako zivotna laska) a nasledne milenec (lebo bude vo vytrzeni z toho, ze ju niekto jemne vezme na ruku a da jej hanblivy bozk do vlasov schovany za automatom na kavu na firemnej chodbe.), alebo ziarlivost (kvôli strate sebavedomia), hadky pre hluposti (ventilovanie si nahromadenej frustracie, vytoci ju akakolvek malickost).
navyse - jeho pohodlnost, resp. ignorovanie tvojich poziadaviek, resp. tvrdohlave razenie si svojej cesty, aj ked ty prostetujes, sa onedlho ukaze aj v iných oblastiach.
mozes sa ocitnut v klasickej ulohe, kde si ides pluca vykricat a tvoj chlap si proste urobi po svojom. postav sa na hlavu.
vies, on uz teraz tym svojim postojom ti takpovediac hovori: ber, alebo nechaj tak.
dava ti take male ultimátum.
a je na tebe, co s tym urobis.
mozes skusit sa spytat, ci je hanblivy. preco niektore veci odmieta robit.
neber odpoved: lebo nechcem... neviem...
aj to, ze prizna, ze sa mu to nepaci/hnusi, alebo je to podla neho len pre teplych a lesbicky, je jasnejsia odpoved, ako: toto robit proste nebudem, neziadaj to po mne.
@moonlight1210 najlepsi komentar🙂
@lulupilatova nikde nie je napisane, ze on nema chut k sexu, ale ze nemysli na potreby partnerky, to je dost rozdiel.. a alkohol sposobuje, ze clovek strati zabrany, ktore ma za triezveho stavu - neviem co je na tom take poburujce, ze to musis nazyvat bez hlavy a paty..
@sardinka335 používame výhradne len kondóm ( antikoncepciu moc nechcem dopovať telo hormónmi ) keď nieje kondóm...to by bolo úplne hneď...
@zorkaa Ja tu vidím dva rozdielne problémy. Prvý problém je v tom, že tvoj partner je o minútu hotový. Nie je vylúčené že má problém s udržaním erekcie a preto sa snaží urobiť sa skôr ako mu penis zmäkne. (Tomu nasvedčuje aj fakt, že sa mu už po ejakulácii druhý krát nepostaví. Toto sa stáva mnohým mužom, že sa im druhý krát už nechce postaviť ale problém je v tom, že u toho tvojho ani prvá erekcia netrvá dlhšie ako 2-3 minúty.) Toto by mal vo svojom vlastnom záujme a ešte aj v tvojom záujme riešiť u lekára.
Druhý problém je, že on odmieta orálny sex. Tu ti napíšem len toľko, že má na to plné právo. Ak je ochotný dokončiť čo začal aspoň ručne a priviesť ťa k orgazmu má aspoň jeden kladný bod. Teraz je ale otázka, či ťa dokáže vôbec nejako uspokojiť a priviesť k orgazmu alebo nie.
@lulupilatova čo je na tom vedecké prosím ťa? Tak neviem či sa k tomu tu na fore ine zeny ,,priznaju,, ale z radov osobných priateliek nepoznám snad ani jednu, ktora bez problémov dosiahne pri kazdom styku orgazmus len tým, ze je penis vo vagine. Popri tom potrebuej draždenie klitorisu, inak z toho tiež nič nema, resp. nepride k orgazmu...je to normálna a bezna vec.
Skor je to o tom, ze k praxi treba aj kusoček teorie...a hned niektore suvislosti lepšie pochopime.
@lulupilatova šak aj on jej ho privodil - draždením klitorisu...takže to vie.
@lulupilatova a ja pisem o tom, ze MOZNO ma zabrany v triezvom stave a keby to skusili s vinom, tak autorka zisti, ci sa nieco zmeni..
moze mat milion problemov - mozno je sialene hanblivy v tejto sfere, mozno ma poruchu erekcie, mozno mu je oral uplne nechutny /kolkym zenam je a nikoho to tak nesokuje/ nemusi to byt len samolubostou, hoci na mieste zakladatelky by som bola tiez dotknuta, ak by sa nemenil..
@lulupilatova alkohol pomoze vtedy, ak je problemom hanblivost - staci trochu alkoholu a clovek sa lahsie necha ukecat aby skusil nove veci. Ja som bola dlho hanbliva a mali sme take obdobie, ze som uz mala pocit ze to ide kvoli mne dolu vodou, potom sme raz mali sex po 2 poharoch vina a odrazu som nabrala odvahu skusat ine veci. Dost nam to pomohlo, lebo ked som uz raz prekonala zabrany, dalsie razy to slo aj bez alkoholu. Takze moj problem sa prave takto vyriesil. Ak je ale problem v niecom inom, alkohol mu nijako nepomoze. Za pokus to stoji.
prstami to riešil preto lebo to bolo jediné pričom som dosiahla orgazmus keďže keď bol hotový do minúty vtedy som orgazmus nikdy nedosiahla, preto tie prsty, no teraz ma to už absolútne nevzrušuje ani nepriťahuje
hned prvy prispevok - čize on ju ručne k orgazmu privedie..to ze v nej nevydrží je druha vec - zrejme ma predčasnu ejakulaciu, kto vie...
@lulupilatova
Tak uvodný príspevok je napísaný dosť nepresne... ako tak čítam diskusiu, fakt začínam mať o tom celom inu mienku....

@ruza112 prstami to riešil preto lebo to bolo jediné pričom som dosiahla orgazmus keďže keď bol hotový do minúty vtedy som orgazmus nikdy nedosiahla, preto tie prsty, no teraz ma to už absolútne nevzrušuje ani nepriťahuje