Silná trauma - strach zo žien
Dobrý deň
To čo teraz napíšem nevie nikto o mne ale som už zúfalý. Mám 22 som muž. Nikdy som nemal frajerku ani sex. Keď som bol malý prebehla šikana vyzliekali ma v škole a iné somariny. Trestali ma za to ze som masturboval ked som bol malý. Rodičia sú katolici až veľmi od mála po mne kričali keď som rozprával o dievčatách aj súrodenci boli na mňa zlý v tomto. Ja sa ničomu nechápal prečo to robia keď to cítim že chcem nejakú. Mama sa mi smiala že chodim von s kamarátmi ako gay. Keď som povedal asi v 19tich že mám kamarátku sestra po mne kricala mama sa smiala ze nikoho nemam ze ja nemozem mat ziadnu. Znenávidel som chlapcov rovesníkov lebo mali frajerky a to bolo pre mňa niečo strašne zle co sa nesmie. Súrodenci mali frajerou frajerky ja som nemal nemohol som všetci mohli žiť ako chceli doma len ja nie. Daktorý kamarati mi tiez vraveli ze som gay len preto lebo som rozpraval divne o zenach. Bývam sám chodim do roboty.... Keď počujem napr sex od susedov tak ja sa dusím plačem ja neviem jak to povedať strašne hnusný pocit nenávisť voci nim. Som vo fáze že som sa znenávidel nulove sebavedomie a nedokazem sa dievcatu ziadnemu pozriet do oči. Ja už takto nevydržím ďalej, som zo žien úplné hotový o tom som nikdy ani neváhal (keby mal dakto zase sproste komentare ze som na muzov ). Keď vidim vonku 15 rocnych za ruky ide mi srdce puknúť zatiaľ čo si iný uzivali ja som bol uplne zdeptany a ja som bol doma za zleho. Najviac ma sralo ked kazdy rozpraval v kole o sexe oni si uzivali a mna za to trestali !!!!!!!!😠😠😠 Chcem byť ako ostatný muži nech sa mi ta hlava odblokuje prosim už 😭. Nikde som nenašiel niekoho s takým problémom ako ja. Čo mám robiť ? Len nikto nepiste ze mam 22 a mam cas tu ide o ten problem celkovo. Ak si toto leto nenajdem ziadnu ja neviem co bude dalej asi mi rupnu nervy a zacnem robit vsetko na truc zaplatim si eskort a zacnem chodit po baroch a ... je mi to jedno aj keď takýto život nechcem viesť.
@123nepoviem určite si nájdeš ženu..ale začni najskôr sebou, musíš si veriť len potom príde perspektívny vzťah. Podľa mňa navstiv psychológa, vyrozprávaj sa mu a on ti ukáže sebelasku. Prečítaj si pár kníh o mužoch a ženách, o Tom ako ľúbiť samého seba
Čo najďalej od rodiny, obklop sa namiesto toho normálnymi ľuďmi, do toho trochu psychoterapie a do roka máš priateľku, sex a lepší život. Takže, bude lepšie. Len fakt od tej rodiny najlepšie do zahraničia alebo niekam, ako vieš prestrihnut kontakt a nestretávat ich
@zoro9836 žijem sám už
@123nepoviem Máš 23, pracuješ, nejakú skúsenú slečnu si zaplať a vyriešiš tým minimálne 50% svojich problémov a komplexov.
V prvom rade terapia. Na tebe sa teda rodina riadne vyriadila. Normálne mi smutno ostalo, aj keď to samozrejme môže byť vymyslene. Ty si myslíš, že vidíš problém -nemáš frajerku, ale tvoj problém je úplne inde. Musíš popracovať na tých blokoch v hlave, na spracovani nenávisti voči úplne irelevantnym veciam a naučiť sa mat rad. Inak máš úžasnú sancu na toxicky vzťah a potom si budeš myslieť ze inak to ani nejde. A rodinu na dobrú chvíľu, kým sa dáš dokopy odstrihni
@heleninamama bojím sa že sa nakazim to je jediná vec ktorej sa bojím 😐
@123nepoviem však prezervatív ta ochráni pred nákazou
@123nepoviem nie kazdy musi mat v tvojom veku frajerku a sex. Zacni viac zit s kamaratmi, kolegami, chod medzi rovesnikov.
Prečo ti to rodina robila? Len Tebe? Súrodencom nie?
@zun len mne, surodneci mali každý dakoho. Neviem prečo nechápem vznikly mi psychické problemi z tej šikany možno si mysleli že nebudem môcť mat nikoho keď som chorý tak ma takto chránili od sveta
@zoro9836 ja si moc nenavyberam keďze nie som pekný muž aspon ja si to o sebe myslim 🙈😂
@123nepoviem mas nejaku diagnozu, kvoli ktorej ta chceli chranit? Tak robili to zle, nespravne. Ale neziv kvoli tomu nenavist, skus sa toho vsetkeho zbavit, pochopit, spracovat. Skus nejakeho terapeuta, ktory ta prevedie tymto obdobim.
Hlavne sa nepodcenuj tymi recami, ze si nenavyberas...
@123nepoviem Nakaziť sa môžeš aj od diskotékovej krásavice 😂 Nájdi si profesionálku, ktorá to robí s kondómom a nemáš sa čoho báť ani hanbiť. Nie si jediný panic na svete a keď začneš, už to pôjde.
@123nepoviem smer psychológ. Treba odblokovať nejaké vzorce správania.
@heleninamama neviem si predstavit muza, ktory sa hanbi beznej dievciny ako sa nebude hanbit profesionalky a hlavne ako ju oslovi a bude komunikovat...
@0silvia0 generalizovanu uzkostnu poruchu a ocd
@123nepoviem Akože čím sa nakazíš?
Predpokladam, že nehľadáš zenu na jednu noc a na prvom rande o sex nepôjde.
Ak nejakú ženu budeš poznať par mesiacov, tak budeš vedieť aká je a či mala partnerov alebo nie. Ak nie, tak sa ani nemáš čím nakaziť. Hľadaj si normálnu slušnú ženu a bude to okej.
@123nepoviem je fajn, ze si sa z toxickej rodiny odstrihol. Skus tu terapiu, skus zit ako rovesnici, netlac tak na to, ze frajerka toto leto byt musi. No nemusi, nie vzdy ide zivot tak ako si planujeme...
@0silvia0 keď mám byť úprimný tak raz jediný raz som bol v živote von s dievčaťom zavolala má ona písali sme.si na pokeci. Ja by som ju von určite nezavolal bál by som sa. Ale vravela že aj ona sa hanbí že sa budeme hanbiť obidvaja. Zobral som auto a šli sme kde nás napadlo do očí som veľmi nevedel pozerať jej ale rozprávali sme sa smiali bolo to strašne super bolo mi perfektne. Ale už sa to nezopakovalo bola z ďaleka. Preto mám veľmi rad keď si píšem z nejakym dievčaťom čo je veselé dáva aj ona otázky nemám taký strach veľa takých som nenašiel
@lenkakravcova tu mu zeny nukali vyskusat profesionalku a on pise, ze sa boji ze sa od nej nakazi... aspon ze ma chalan k tomu takyto spravny postoj...
@123nepoviem no skoda ze ste dalej nepokracovali... vidis, nasla sa jedna, najde sa aj dalsia...
@0silvia0 Jaaj, všetky komentáre som nečítala.

Si dospely, hladaj si priatelku ostatne pride.Tvoja rodina je vadna prepac...ak mas odvahu o tom rozpravat najdi si psychologicku.Nie si jediny co nemal v 22 r sex hlavu hore🙂ku vztahu patri sex