icon

Silná trauma - strach zo žien

123nepoviem
29. jún 2022

Dobrý deň
To čo teraz napíšem nevie nikto o mne ale som už zúfalý. Mám 22 som muž. Nikdy som nemal frajerku ani sex. Keď som bol malý prebehla šikana vyzliekali ma v škole a iné somariny. Trestali ma za to ze som masturboval ked som bol malý. Rodičia sú katolici až veľmi od mála po mne kričali keď som rozprával o dievčatách aj súrodenci boli na mňa zlý v tomto. Ja sa ničomu nechápal prečo to robia keď to cítim že chcem nejakú. Mama sa mi smiala že chodim von s kamarátmi ako gay. Keď som povedal asi v 19tich že mám kamarátku sestra po mne kricala mama sa smiala ze nikoho nemam ze ja nemozem mat ziadnu. Znenávidel som chlapcov rovesníkov lebo mali frajerky a to bolo pre mňa niečo strašne zle co sa nesmie. Súrodenci mali frajerou frajerky ja som nemal nemohol som všetci mohli žiť ako chceli doma len ja nie. Daktorý kamarati mi tiez vraveli ze som gay len preto lebo som rozpraval divne o zenach. Bývam sám chodim do roboty.... Keď počujem napr sex od susedov tak ja sa dusím plačem ja neviem jak to povedať strašne hnusný pocit nenávisť voci nim. Som vo fáze že som sa znenávidel nulove sebavedomie a nedokazem sa dievcatu ziadnemu pozriet do oči. Ja už takto nevydržím ďalej, som zo žien úplné hotový o tom som nikdy ani neváhal (keby mal dakto zase sproste komentare ze som na muzov ). Keď vidim vonku 15 rocnych za ruky ide mi srdce puknúť zatiaľ čo si iný uzivali ja som bol uplne zdeptany a ja som bol doma za zleho. Najviac ma sralo ked kazdy rozpraval v kole o sexe oni si uzivali a mna za to trestali !!!!!!!!😠😠😠 Chcem byť ako ostatný muži nech sa mi ta hlava odblokuje prosim už 😭. Nikde som nenašiel niekoho s takým problémom ako ja. Čo mám robiť ? Len nikto nepiste ze mam 22 a mam cas tu ide o ten problem celkovo. Ak si toto leto nenajdem ziadnu ja neviem co bude dalej asi mi rupnu nervy a zacnem robit vsetko na truc zaplatim si eskort a zacnem chodit po baroch a ... je mi to jedno aj keď takýto život nechcem viesť.

Strana
z2
123nepoviem
autor
29. jún 2022

@0silvia0 som škaredý to mi veľmi vadí bojím sa odmietnutí veľa v tom spočíva aj veľmi veľa strachu byť uvoľnenejší medzi ľuďmi

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
29. jún 2022

@123nepoviem myslím, že by si mal vyhľadať psychoterapeuta.

lalala94
29. jún 2022

Prosím ťa, nerieš žiadne štetky ani bary. Toto je problém psychiky. To ako ti bolo ubližované od detstva rodičmi, súrodencami a okolím treba riešiť s odborníkom - ideálne treba začať u psychológa, ktorý ťa vypočuje a ktorému sa budeš môcť zdôveriť. Si mladý, sám si uvedomuješ, že to, čo sa ti dialo nebolo normálne. Dá sa s tým pracovať. Určite budeš môcť mať normálny pekný vzťah so ženou, ale eskort ti nepomôže. Super je, že si sa odstrihol od svojej divnej rodiny a žiješ sám. Určite nevyzeráš ani tak zle, chce to len trocha sebavedomia - máš 22, si sebestačný, žiješ sám, pracuješ. Kopa 30tnikov ešte sedí doma s rodičmi. Nie si hlúpy ani neschopný, to dáš. Držím palce! 🙂

0silvia0
29. jún 2022

@123nepoviem urcite nie si zasa Quasimodo, ani zeny nie su vsetky krasavice. Ked sa najdete dvaja ktori si porozumeju, tak to moze byt fajn.
Jednoducho nezufaj, ale zas sa neupinaj, ze toto leto to pride... Moj muz si mna nasiel az ako 36 rocny, dovtedy moc nerandil...

luccija
29. jún 2022

@123nepoviem denne tu je prispevok o introvertoch ako si nevedia nikoho najst.Neboj sa najdes si niekoho nie kazdy je lamac zenskych srdc ja som tiez musela muza zbalit🙂)odkial si?

123nepoviem
autor
29. jún 2022

@luccija Spišská Nová Ves 😂

majah212
29. jún 2022

Najdi si psychoterapeuta chlapa a začni riešiť svoje traumy pokial ich nedokážeš spracovať a vyrovnať sa s nimi tak sa objavia v tu najnevhodnejšiu chvilu. Nevyrieši sa to tým že si nájdeš priateľku, pretoze to nemáš v sebe spracované, áno budeš mat frajerku, sex ale nezmaže to tvoje negatívne zážitky z minulosti. Investuj čas do seba a začni terapiou a popritom príde aj dievča ☀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
123nepoviem
autor
29. jún 2022

@zoro9836 teraz mám ženu a čo ja viem je mladá fest pekná 🤣 ťažko rozprávať o takých trápnych veciach s ňou. Radšej by som to povedal dajakemu 50 ročnému chlapovi 😂

lenusiatko
29. jún 2022

Uprimne, myslim si, ze potrebujes psychologa, nie je to ziadna hanba, prezil si tazke detstvo a potrebujes sa z toho dostat. Ziadne platenie zien, ziadne bary a opijanie, ziadne skratky. Ked si tieto veci nedas do poriadku, rokmi ta to bude viac a viac prenasledovat a ubijat. Ludia, cim su starsi, tym su kritickejsi k svojej rodine a hladaju vsetko, co ich v rodine zranovalo. Psycholog ta naviguje, da ti vela dobrych rad, ako so sebou pracovat po mentalnej stranke, ako najst sebauctu, ako reagovat v situaciach, ktore ta deptaju. Musis uverit tomu, ze si dobry clovek, vazit si sam seba, pracovat na sebe. Zenam sa paci zdrave sebavedomie ked je clovek sam sebou. Ked nebudes uprimny, nenajdes ani taku zenu. Dnes sa vsetci hraju na bezchybnych a dokonalych, ale svet taky nie je. Nemas nikoho, kto ti je blizky, komu by si sa vyrozpraval? Aj o sexualite sa da rozpravat uprimne. Si este celkom mlady, urcite ti nic neuslo, ani neujde. Ja som svojho muza stretla, ked mal skoro 30, vsetci jeho kamosi uz mali deti a rodiny, len on bol dost iny. Teraz bezne vidim ludi, ktori sa zoznamuju daleko po 30, tak nezufaj, ako sa hovori stare prislovie - na kazdu dieru sa najde zaplata.

123nepoviem
autor
29. jún 2022

@lenusiatko nemám nikoho naozaj len psychologičku jej verím zlata je. Ale nepovedal som jej to lebo sa hanbím ale poviem jej to lebo chcem už

lenusiatko
29. jún 2022

@123nepoviem to je super, ak mas k nej doveru a citis, ze ti vie pomoct. Skaredost je velmi relativny pojem, niekto ti priamo povedal, ze si skaredy? Lebo to vacsinou hovoria rodicia detom. Vy muzi to mate lahsie v tom, ze ked sa o seba starate fyzicky aj mentalne, tak skaredi ani nedokazete byt.

123nepoviem
autor
29. jún 2022

@lenusiatko nepovedal mi to nikdy nikto že som škaredý

lenusiatko
29. jún 2022

@123nepoviem tak je to len v tvojej hlave nastastie, isto tomu never.

bombulka1987
29. jún 2022

@123nepoviem Sám si zváž, či máš odvahu to so svojou psychologičkou prebrať, alebo by bol lepší muž, starší skúsenejší muž. Naozaj začni riešiť seba, potrebuješ tieto všetky zlé veci čo si zažil spracovať, naučiť sa mať rád seba, ale aj iných ľudí. Čím viac tlačíš na pílu, tým horšie, ženy to vycítia (aj muži samozrejme). Keď sa Ti podaria spracovať veci v sebe, uvoľníš sa a je aj väčšia šanca že príde vzťah a najmä že aj vydrží. Píšeš hlavne o sexe, ale ver, že toto je len jedna zložka vzťahu. Na funkčný vzťah potrebuješ viac, najmä sa so sebou vyrovnať, vedieť milovať, odpúšťať, vedieť si aj nastaviť hranice, vedieť druhému dôverovať atď. A ešte - žiadne také myšlienky, že si nenavyberáš, že si škaredý. Naopak, treba si zdravo premyslieť, ktorá žena je do života, ktorá bude raz dobrou mamou vašich detí a vyberať podľa toho, nie podľa vzhľadu. Pre normálnu ženu je podstatnejšie aký si, ako sa k nej správaš, či sa na Teba môže spoľahnúť, či Ti môže dôverovať, takže aj pracovať na sebe aby si bol takým mužom, čo má žene čo ponúknuť (lásku, starostlivosť, pracovitosť atď.) Čo sa týka vzhľadu - kým dodržuješ hygienu (sprchovať sa, aj sa príjemne navoňať, čisté zuby, nohy čo nepáchnu, čisté oblečenie, buď oholený alebo upravená brada/fúzy, upravené vlasy - stačí že nie si strapatý, nie je potreba žiadny špeci zostrih) tak normálna žena by nemala čo riešiť. Veľmi Ti držím palce! (A hlavne sa neboj, že Ti niečo utečie, neutečie 🙂 )

whatever1
29. jún 2022

@123nepoviem Nerozumiem, pises ze mama sa ti smiala, ze chodis s von s chalanmi ale s babami ti zakazovali? Sestra kricala a surodenci boli na teba zli v tomto? Nerozumiem co konkretne ti robili, ako ti robili zle, co kricali, co si im rozpraval o dievcatach?

123nepoviem
autor
29. jún 2022

@whatever1 napr povedal som že ťa frajerka (imaginárna) má 18 rokov a sestra zjapala že jak že má 18 len a ja že šak čo šak jak som tiež mladý a ona to nemyslíš vážne a úplne ma zložila. Dakto sa má spýtal že aké dievčatá sa mi páčia ja som spustil a ďalšia sestra začala kričať po mne že mám okamžite prestať rozprávať o dievčatách. Proste doma ja som nemohol ziaden náznak o dajakej že je pekná abo neviem čo lebo už bol krik a cítil som sa trápne len vždy. Z mamou je to tazke hej boli momenty že som bol gay pre ňu ale pritom ani dievčatá som nemohol spomenúť. Ja mám chaos z toho v hlave a ostali následky také aké sú ...

whatever1
30. jún 2022

@123nepoviem Preco si im stale vypraval o dievcatach ked ti ich reakcie sposobovali traumu? Ked sa mi v puberte pacil neaky chlapec, nenapadlo ma to riesit s rodicmi alebo so surodencami, skor by som sa zdoverila neakej kamaratke. Ako si im to popisoval? Nebol si az moc otvoreny? Priklad, keby mi moj brat vyprava ze ma rad oholene a ceckate tiez by som ho poslala niekam. Sam si napisal, ze si kamarati mysleli ze si gay, lebo si divne rozpraval o zenach. Ako divne? Ako sa da divne rozpravat o zenach? Mozes byt konkretny? Mozno tu je nieco co nevnimas a nevidis len ty, ale vsetci naokolo ano. To sa obcas stava ze nam proste nieco nedocvakne aj ked je to nieco fakt ocividne. Nemyslis ze by to mohol byt aj tvoj pripad? Ze tvoje reci o dievcatach boli ozaj divne a nebolo im to prijemne pocuvat?

123nepoviem
autor
1. júl 2022

@whatever1 určite nie nerozprával som im vkuse u dievčatách pár krát sa to stalo a potom som sa uzavrel práve. Moji rodičia sú až prehnane veriaci nemohol som sa ani pozerať keď sa dakto pobozkal v tv keď som mal 15 proste úplne choré. A z kamarátmi som bol divný v tom že oni rozprávali o frajerkach o sexe a ja som im hovoril že to je zle prečo to robia a tak preto som bol za debila a gaya. Proste bol som dieťa aj keby čo bolo mali má usmerniť ja mám veľký chaos v hlave zo všetkého ja len chcem byť taký ako iný muži, porozpravam sa o tom všetkom z ocom čo sa dialo zaujíma ma to

Strana
z2