Silné ženy
Ahoj žienky, chcem vám niečo povedať aj keď máte hocijaké problémy nič nestojí zato aby sme vyronili čo i len slzicku, nie sme slabe dusičky, ale silné ženy.
Píšem preto, lebo viem ze viacerí ľudia to vedia pekne využívať. Pekný večer.
A ja si rada poplacem. Nie som ziadna skala, som zena. A necitim sa preto slaba.
Ja len toľko, že vyrevat sa a poriadne z celého stresu či bolesti pomáha viac ako 100 terapii
Aj silne ženy môžu plakať a majú na to právo
@pribinak vyplaviť hnev a negatívne emócie. Určite je potrebné to dostať von a nedusiť v sebe. 👍 Súhlas 🙂
Silní ľudia plačú 😉 slabí sa boja svojich emócií a skrývajú ich.
Sila cloveka je aj o tom, ze si vie priznat slabu chvilu a netvari sa nonstop aky je svet ruzovy.. nepotrebuje sam seba klamat a ked je treba, dostane to zo seba krikom, revom, placom, cimkolvek, cim sebe pomoze a inym neublizi... sila cloveka nie je o tom, ze potlaca svoje emocie, aby mohol hovorit, ze mu nikto a nic za to nestoji!
Keď vidím v shrekovi ten perníček ako sa mu ruky utrhli a padáá do vody a ten malinkatý perníček za ním skáče.. vždy sa mi chce plakať 😄
🤦🏻♀️
@bavaria007 mňa tiež všetko rozplače 🤣🤣
@fadama tak mňa nie všetko ale ten perníček achhhh
Myslela som to v dobrom na povzbudenie 😇
Baby, to fakt niektoré radi plačete? 😯 To ja teda nie, neznášam to. Ani mi to nijako nepomáha, skôr ma ešte z toho rozbolí hlava.
@nikoll29 Ja netvrdím, že nikdy neplačem, niekedy to človek fakt neovplyvní. Ale mne to nejako nepomáha, necítim úľavu, ako som už viackrát počula, či čítala, že "vyplač sa, bude ti lepšie". Mne nie je, väčšinou mi je skôr horšie. (Teraz nemyslím situácie, keď mi zvlhnú oči pri dojímavej scéne vo filme. Ale skôr také tie "srdcervúce" plače kvôli niečomu vážnemu.)
@h2 mne to pomáha veru, raz za čas si dobre porevat, potom sa cítim ako znovuzrodená, muž to zo začiatku nechápal, už si zvykol 😂

To musí byť dobrý punč 😂👌🌲alebo varené vínko?každopádne ďakujeme za povzbudenie 🙏😁