icon

Sklamanie z prístupu mojej matky na narodeniny

14. máj 2026

Ahojte,
neviem ani ci potrebujem radu alebo sa sa len vyrozpravat. Ide o to, ze nedavno som mala narodeniny. Mamca mi nezavolala, oca neriesim,s nim nie som v kontakte. Volala som jej ja, zeby sme si mohli spravit nejaky pekny den, niekam sa vybrat. Mala blbu naladu a ledva rozpravala, som z toho pristupu sklamana. Necakam ziadne darceky ani nic, len aby sme napr. si niekam isli sadnut. Mam brata a on uz ma rodinu a deti. Budu mat coskoro narodeniny, a uz teraz sa riesi, co budu robit, kedy pridu. Pride mi to nefer. Ked bolo den matiek, zavolala som jej, popriala ku sviatku.

martinmmartin
14. máj 2026

@anonym_autor nevies co ma ona a mozno by bolo nefer k nej aby sa tvarila nutene ze aka je stastna ze ti moze zagratulovat

autor
14. máj 2026
@martinmmartin

@anonym_autor nevies co ma ona a mozno by bolo nefer k nej aby sa tvarila nutene ze aka je stastna ze ti moze zagratulovat

@martinmmartin riesi oca, ten ma vsetko na haku,nikoho nema rad, vkuse len v robote alebo vecer s kamaratmi v krcme. Mne ublizil dost nemam k nemu vztah ziadny a umelo ho ani vytvarat nebudem , aby sme boli dobra rodina.

anonym_0a36ca
14. máj 2026
@anonym_autor

@martinmmartin riesi oca, ten ma vsetko na haku,nikoho nema rad, vkuse len v robote alebo vecer s kamaratmi v krcme. Mne ublizil dost nemam k nemu vztah ziadny a umelo ho ani vytvarat nebudem , aby sme boli dobra rodina.

@anonym_autor hmm tak mozno tvoja mama tiez ocakavala, ze namiesto jedneho telefonatu ju na den matiek prides pozriet a zajdete si niekam.

autor
14. máj 2026
@anonym_0a36ca

@anonym_autor hmm tak mozno tvoja mama tiez ocakavala, ze namiesto jedneho telefonatu ju na den matiek prides pozriet a zajdete si niekam.

@anonym_0a36ca bola som odcestovana

anonym_719202
14. máj 2026

Tie výrazy: mamča, oco...Koľko máš rokov? 19?

anonym_e104bf
14. máj 2026
@anonym_719202

@anonym_719202 podľa mňa ešte menej ....

biba_18
14. máj 2026

@anonym_719202 tak práve preto by s ňou mama mala ešte sviatky zdieľať…

anonym_18da91
14. máj 2026

Chcela by som ťa za dcéru 🥺

anonym_d155fd
15. máj 2026

@anonym_autor vsak jej to povedz

autor
15. máj 2026
@anonym_719202

@anonym_719202 po 20 tke . Ja som ich tak stale volala, od mala. Oslovenie mama sa mi nepaci. A otec uz vobec nie. Mam kamosku co svojich rodicov vola menom .

anonym_d778dd
15. máj 2026

Mamča je pekne,alebo maminka tak hovorí mne môj muž
Ale....co sa týka tvojho pristupu k mame je fakt detské, nevieš čo ju trápi a už si sklamaná
Treba si normálne povedať, že ti chýba a hotovo
Ja som si vždy s mamou povedala aj ona mne a to sme boli staré kozy a som rada, lebo už tu nieje medzi nami
Takže môj názor je... normálne si povedzte

anonym_0dbef4
15. máj 2026

Zamrzi to ,uplne ta chapem

autor
15. máj 2026
@anonym_d778dd

Ale....co sa týka tvojho pristupu k mame je fakt detské, nevieš čo ju trápi a už si sklamaná
Ja som si vždy s mamou povedala aj ona mne a to sme boli staré kozy a som rada, lebo už tu nieje medzi nami

@anonym_d778dd ako som spominala trapi ju spravanie oca, ale vie ze ho nezmeni. Ze on bude zasity v robote a s kamaratmi pripadne. On na svoje deti kasle. Ju to trapilo viac menej stale , neviem ci sa s tym nevie zmierit , ist dalej. On uz iny nebude. A ja tiez osobne nebudem teraz sa mu vnucovat, len zato lebo je to oco. Ja sa cudujem, ze od neho neodisla. A to on sa prepiskol voci mne neraz. Ale stale toto iste dookola pocuvam je to moj rodic, a podobne. Cele zle. Poviem jej konstruktivnu kritiku, tak to vedie len k hadke.

anonym_f6ad12
15. máj 2026
@anonym_719202

@anonym_719202 preco je to dolezite?

anonym_f6ad12
15. máj 2026

@anonym_autor rodicov si nevyberame. Urcite to zaboli, casom.si najdes okruh ludi ktory nezabudnu. Mozno mas narcisticku matku a ty si cierna ovca, brat zlate dieta. Skus si o tom nieco precitat.

osky
15. máj 2026

Toto su hrozne vztahy.
O to viac,ze dievca je este mlade a otec je odron,mala by matka viac o dieta dbat a zaujimat sa
Obzvlast,ak je to dcera....toto nepochopim,aby mne rodic nwpopeial k sviatku....a este ked dievca jasne dalo najavo,ze by o to velmi stalo,keby boli spolu.....a matka ju uplne odpise...hrozne smutne.
Na co maju takyto ludia deti?

anonym_719202
15. máj 2026
@anonym_f6ad12

@anonym_719202 preco je to dolezite?

@anonym_f6ad12 Lebo mi lezú na nervy tieto divné prívlastky. Už som zažil dospelého kolegu (chlapa), ktorý svojho otca volal "ocko". Normálne na facku

anonym_57bc98
15. máj 2026
@anonym_719202

@anonym_f6ad12 Lebo mi lezú na nervy tieto divné prívlastky. Už som zažil dospelého kolegu (chlapa), ktorý svojho otca volal "ocko". Normálne na facku

@anonym_719202 na facku je odsudzovať a poburovat sa nad tým, ako dospelé deti volajú svojich rodičov 🤦.

ankare
15. máj 2026

@anonym_autor Smutné. 😢

anonym_b663ea
16. máj 2026

Smutné, ty si neurobila nič zlé...veď si navrhla stretnutie, keďže odmietla, tak asi s tým viac neurobíš. Ja s mojím otcom tiež nemám skoro žiadny vzťah, no s mamou vychádzam super....byť tebou, dám jej ešte šancu, možno je fakt utrápená z chovania oca. V každej rodine je niečo....žiaľ je to tak

sidicek
16. máj 2026

No zaujimave , matka utrapena z otca sa uz tesi a chysta sa oslavit narodeniny zenateho syna.To bude asi jej oblubene dieta. Kasli na to a oslav s kamaratmi.Sklamanie je uplne na mieste , ale asi to nebolo prvy krat .

anonym_29522a
16. máj 2026
@martinmmartin

@martinmmartin prosim? To co je za blbost co pises? Nech budem v akychkolvek sra..ach, narodeniny mojich deti budu pre mna vzdy velmi vyznamnym dnom. A aj keby som lezala na smrtelnej posteli, pokial by som vedela aky je datum, tak im zagratulujem. Lebo to je to najmenej co moze matka urobit.

Autorka je mi luto ze to takto odignorovali, nemohli na to zabudnut? A teda na tvojom mieste by som aj mame povedala. “Je mi velmi luto, ze si mi ani nezablahozelala na narodeniny. Necakam od teba ziadne hodnotne dary, ale som tvoja dcera. A to je to najmenej co by si mohla urobit. Aj ja som to urobila na tvoj den matiek. Som z toho smutna”. Alebo jej kludne mozes aj sms napisat.

A vsetko najlepsie autorka 🎉🎉🎉

autor
16. máj 2026
@anonym_29522a

@martinmmartin prosim? To co je za blbost co pises? Nech budem v akychkolvek sra..ach, narodeniny mojich deti budu pre mna vzdy velmi vyznamnym dnom. A aj keby som lezala na smrtelnej posteli, pokial by som vedela aky je datum, tak im zagratulujem. Lebo to je to najmenej co moze matka urobit.

Autorka je mi luto ze to takto odignorovali, nemohli na to zabudnut? A teda na tvojom mieste by som aj mame povedala. “Je mi velmi luto, ze si mi ani nezablahozelala na narodeniny. Necakam od teba ziadne hodnotne dary, ale som tvoja dcera. A to je to najmenej co by si mohla urobit. Aj ja som to urobila na tvoj den matiek. Som z toho smutna”. Alebo jej kludne mozes aj sms napisat.

A vsetko najlepsie autorka 🎉🎉🎉

@anonym_29522a dakujeeem velmi pekne ❣

anonym_e7e5b4
16. máj 2026
@anonym_d778dd

@anonym_d778dd Muž ti hovorí maminka ???? Ty si jeho maminka ?

zuzu11166
16. máj 2026
@anonym_57bc98

@anonym_719202 na facku je odsudzovať a poburovat sa nad tým, ako dospelé deti volajú svojich rodičov 🤦.

@anonym_57bc98 aj ka si myslim
Ja mam 52 rokov,s rodicmi som mala vzdy super vztah,mamjnku uz 10 rokov nemam😥 a otec ma 84 rokov a ja mu vravim stale ocinko,ocko alebo nas deduško.lebo som nesmierne rada,ze este je medzi nami a velmi ho lubim a nehanbim sa za to.mame uzasne vztahy,aj s mojim manzelom si velmi rozumeju