Sklamanie zo ženy
Ahojte..manželka sa mi nedávno priznala že si píše a volala z muzom mojej sestry popri tom sme celá rodina nič netušili a oni sa tvárili že sa nič nedeje aj to som zistil len tak ze jej viem vrátiť na watssape vymazane správy lebo som to proste cítil že mi niečo tají aj som to videl ze tak divne sa správajú chvíľu pred tým mi ešte tvrdila ze sa nič nedeje že mi nič netají že to som ja na chybe že som proste ziarlivec...neviem co si mam o tom myslieť stále mi chodia hlavou zle myšlienky že s ním niečo mala..Ona mi tvrdí že by ma nikdy nepodviedla ani že sa sním nikdy nestretla že len občas pred skôlkov a aj na našu malú prisahala že ju to strašne ťažilo len sa mi to bála povedať skrz mojej žiarlivosti že budem vysádzať..Ja som to cítil ci už pri milovaní ale aj správaní hlavne keď tam bol aj on že nieje taka prítulná...riešime aj poradňu ale ja sa s tým neviem nejak vyrovnať..že proste ona sa len potrebovala vykecat a že si sadli ako ľudia že nič viac tam nebolo ale ze vie ze to nebolo spravne lebo bola z malou dlho doma a ja som bol v práci až do večera..neviem proste co si mam o tom myslieť hovorí mi že to už ukončila a že chce pokračovať v našej budúcnosti len chce odomna aby som jej dôveroval a vážil si ju..ďakujem za každú odpoveď
ako pozeram som asi jedina ktora veri ze si pisali len o neznych veciach. to fakt akekolvek pisaie musi byt hned s bocnymi umyslami? priznam sa ze mna by to vobec nenapadlo riesit a uz vobec nie to vidiet akoze nieco spolu hned maju. ja si pisem s bratrancom mojho muza - moj muz si s nim nikdy nepise 😀 v zivote nikdy by som ho nevidela ako nejaky objekt tuzby. nikdy ani naznakom. piseme si o detoch, pochvalime si dovolenkove fotky, opytame sa ako sa mame. nic viac nic menej. mozno aj toto bol taky pripad. preco nie?
@pralinka25 Suhlasim s tym co si napisala 🙂...ale velmi pekny preklep sa ti podaril..pisat si s niekym o neznych veciach namiesto beznych ❤️...to si prosim aj ja ❤️
@pralinka25
@pralinka25 no pekne si to napísala aj ona mi to tak vysvetlila že preberali len deti a problémy nič iné..a ze by ma nikdy nepodviedla ze sa nikdy nestretavali ze bola proste doma sama z malou a ze sa potrebovala vykecat..aj na malú prisahala ze tam nebola nevera..riešime aj poradňu ale ja to nejak nezvládam ona len chce aby som jej dôveroval a neziarlil ze ona chce byť somnou a zachrániť rodinu..ale aj keď bola doma mala stále vypnuté zvonenia a teras keď je preč už ich ma zapnuté aj to nechápem..vysvetlenie bolo ze aby som sa nerozculoval keď jej príde nejaká správa..takže nemám nič za tým vidieť aj keď mi to tajila rok a pol?a nepriznala sa mi k tomu sama len tak
@dadis 😀 vidis nevsimla som si sranda bezne - nezne 😂
@dusan0788 A Tvojej žene nevadí, že si tu píšeš s inými viacerými ženami? To je v poriadku? Aký je rozdiel, že ona písala s jedným človekom, švagrom? Načo robíš z komára somára? Riešiš to v manželskej poradni, riešiš to na MK, kde ešte? Veď sa už ukľudni, chlape. Je tvoja žena. Nepodviedla Ťa. Nechce sa rozviesť. Čo ešte chceš počuť?
@dusan0788 pracujes na sebe? chodis na terapie? budujes sebavedomie?
ano, urobila chybu, ze ti to nepovedala, ale cudujes sa? s takym spravanim.
chce zachranit rodinu, tak sup na parovu terapiu. tam sa o sebe vela dozviete, a naucite komunikovat.
@dusan0788 ja neviem nepoznam ju. len pisem ze naozaj to nemusi byt nic ine. neviem ako si na tom ty ked sa rozpravas s nejakou zenou. vidis v nej hned sexualny objekt? ja napriklad nie ked sa bavim s muzmi nevidim v nich opacne pohlavie. vidim v nich ludi ktori maju mozno v niecom skusenost co sa mi zide, alebo maju zmysel pre humor mne blizky, alebo maju nejaky pohlad a nazor na vec co si chcem vypocut. alebo mame spolocny konicek, bavime sa o filmoch, hudbe, knihách, detoch, dovolenkách ... neviem no ... ja nemyslim kazde tri sekundy na sex bavim sa s ludmi rad radom. cierny biely zlty (kludne aj zeleny muzicek ak by tu bol) chlap, zena, homo, hetero ....... a ja verim ze ludia s ludmi mozu normalne komunikovat bez toho aby za tym hned bolo nieco sexualneho.
fakt neveris na vztah bez toho? ziadny?
odplasis ju tymto. aj ta poradna mne to pride cez. nechcela by som zit s niekym kto mi neveri, kto ma stale upodozrieva. moj muz by uz musel byt sialeny ak by bol ako ty. a prave tym ze mi veri, mam v sebe mechanizmus ze nechcem sklamat jeho doveru tak konam tak aby sa nic take nestalo. vies nechciet sklamat doveru je vnutorne presvedcenie samotneho cloveka. a je viac motivujuce ako keby si on uzurpoval ze nesmiem robit to ci ono. ak by si to vynucoval u mna by to mozno chvilu fungovalo ale viem ze casom by prisiel zlom a revolta a to by bola jasna cesta do pekla. vies co sa hovori o zakazanom ovoci. cim viac tlacis tym viac jej to vlastne predkladas. brnkas na strunu a ona praskne.
aky mas ty vztah so svagrom?
@pralinka25 ja som s nim mal dobrý vztach bral som ho od detstva ako brata lebo oni zo segrou sú už dlho spolu ale teras ho už nikdy nechcem vidieť...ono ss to kazilo ako som to začal tušiť
@pralinka25 preco myslis, že je terapia cez? potrebuju na sebe pracovat - obaja.
@dusan0788 tak ho poznas a myslis si ze by to vazne urobil? mozno si si pokazil vztah pre nic za nic. akoze nehovorim ze mas mat klapky na ociach to zas nie ale si si isty ze naozaj je tam moznost ze by mali o seba zaujem?
@oranzovyvevericnik ja neviem. pokial by som nic neurobila len si pisala s niekym o beznych veciach bavili sme sa o detoch atd a niekto by ma kvoli tomu vlacil po terapiach bolo by to pre mna cez ciaru. mozno maju aj ine problemy a ak ano tak jasne ze nech idu ale ak je o takto tak na terapiu by mal ist hlavne najprv on lebo s tymto pristupom si znici nie len manzelstvo ale aj ine vztahy a este aj vztahy inym.
@pralinka25 zvykli sme spolu ako rodina hrávať žolika a pár krát som si všimol že si pozerali uprene do očí a ani si nič nerozprával...
Úplne jedno, či si pozerali do očí alebo inde. Ty zabíjaš váš čas svojou žiarlivosťou a dávaš zároveň dôvod, aby sa od teba oslobodila. Hľadáš, pátraš, sliediš, nedôveruješ.
@dusan0788 a keby si si skusl pokecat s nim ako chlap s chlapom? pri pive alebo tak? mozno by si sa medzi recou dozvedel aj co nepovie. chapes?
@pralinka25 rozumiem, a chapem aj ju preco mu to nepovedala...ale urobila chybu. na terapii by sa naucila ako komunikovat...aj ked ako citam...na moju otazku, ci na sebe pracuje ani neodpovedal a pozeranie do oci je pre neho signal nevery.
@oranzovyvevericnik ved ona musi mat s nim strasny zivot, ked aj pribuzneho podozrieva, ako sa diva na jeho zenu. Ako to bude, ked pojde do prace a bude mat kolegov? Ved sa zblazni od ziarlivosti.
@dusan0788 nikdy v zivote aj keby som hovorila pravdu by som neprisahala na zivot svojho dietata, je to ubohe. Za dalsie, preco mala tvoja zena potrebu sa rozpravat o detoch a beznych veciach so svojim svagrom a nie s tebou? Prepac ale mne sa to nechce verit, ze sa bavili o hlupostiach, tam muselo byt nieco viac, preco by inak mazala vsetko co si pisali ked to bolo take nevinne. Osobne si myslim, ze ona sa na neho namotala, kedze si pisal, ze svagor ma s tymto skusenost.
@0kristina0 zevraj ja som chodil domou unavený a bol som uzavretý že to bol dôvod a aj ja v tom vidím viac
@0kristina0 boze moj to myslis vazne? ja sa tiez bavim o beznych veciach aj o detoch s inymi ludmi ako s muzom. uplne normalne aj ked stretnem byvaleho spoluziaka sa popytam na decka. postazujeme sa na pubertakov. uplne v pohode preberam choroby s kamoskinym muzom. to sa ona nemoze o beznych veciach bavit aj s niekym inym? muzov nazor poznam a niekedy ma zaujima aj nazor inych ludi. mne to tu pripada ako hon na carodejnice. clovek aby sa bal len na niekoho pozriet a hned za tym niektori ludia vidia aferky. to fakt?
@oli18 suhlasim, a podla toho ako odpisuje len ludom, ktori s nim suhlasia, tak s tym ani nic nerobi, len sa prisiel postazovat a chce, aby mu dali druhi za pravdu, ale vlastnu chybu si neprizna.
@pralinka25 porovnavas neporovnatelne. Oni boli v pravidelnom kontakte rok aj pol s tym, ze muzovi to zatajovala. Este stale v tom nevidis rozdiel? Vyhovorka typu, ze sa bala, ze bude ziarlit su trapne, pretoze pokial si pisali to co tvrdi, nemala ziadny dovod mu to tajit a tie spravy mazat. Prave naopak, nemala ich zmazat a ukazat mu ich ako dokaz, ze to bolo naozaj iba nevinne pisanie. Podla mna mu tam vypisovala aj o svojom muzovi. Inak by nemala dovod zmazat celu konverzaciu.
@0kristina0 mozno pisala aj o muzovi ale kludne to mohlo byt tak ze si potrebovala ulavit v style ze ju trapi trebars jeho cukrovka. ak je on ziarlivec je uplne jasne ze tajila aj obycajnu konverzaciu. ty si takeho cloveka asi za partnera nikdy nemala.nevies si predstavit co to je. bezne uvahy ti tu nepomozu. to co pises by bolo v poho pri normalnom partnerovi nie pri zialivcovi.
v pravidelnom kontakte mohli byt ako som pisala aj ja som v pravidelnom kontakte trebars s tym muzovym bratrancom oni dvaja si nepisu vzdy napise mne ale je to absolutne bez bocnych umyslov z oboch stran. piseme si dlho. lenze ja mam muza ktory chorobne neziarli
si vrcholne majetnícky. to že ti to nepovedala, bolo určtie iba preto, že si takto žiarlivý a podľa mna by si jej neakceptoval rozhovor so žiadnym mužom. možno práve so svagrom sa mala o čom, kedže je v rodine a pozná vzťahy. to že si s ním písala neznamená, že s ním aj niečo mala. zamysli sa nad sebou, ja by som s Tebou už dávno nebola, keby ma takto obmedzuješ.
pamataj že problém máš ty, takže nie že párova poradna ale ty si najdi nejakeho terapeuta, čo ti pomože prekonať žiarlivosť a majetníckosť. ona ti nepatrí, pamataj. ako ani ty nepatríš nikomu.
No, úprimne, myslím, že čisti nie su. Tajili to, vymazavala správy. Tak dlho tajiť nejaký vzťah je skutočne znepokojujúce. Ešte keď píšeš o tých pohľadoch. Myslím si, že medzi nimi bolo niečo viac, ako len priateľstvo. A čo sa týka tvojej žiarlivosti, to už sú len blaboly a výhovorky. Dala ti dôvod. Každý na tvojom mieste by sa správal rovnako...

@dusan0788 Pozri, stále ste spolu, je tvoja žena. Keď muž má nejakú bokovku, tiež sa s tým nejde chváliť manželke. U vás boli len nejaké správy, rozhovory. Nedomýšľaj si viac. Niekedy príde vhod, keď Ti niekto rozumie. Vypočuje, možno poradí. Teraz Ti píšu mnohé neznáme osoby. Čo keby po dopisovaní náhodou preskočí iskra? Iskra je len iskra, nie vatra a nie požiar. So švagrom obmedzíte stretnutia, návštevy a vy dvaja so ženou sa venujte sebe a svojej rodinke.