icon

Skrytý - spoločnosťou akceptovaný alkoholizmus

4. júl 2023

sla som z nemocnice o 8.30 a predo mnou matka s kocikom, obe sme zasli do cukrarne, ja som kupovala spice pre manzela ona dva deci vina, mala dieta v kociku, bola velmi peken oblecena, stihla, tvaricku krasne upravenu, napichane pery, kvalitne vlasky...xla do seba ten pohar az my brucho zabolelo, bola velmi nervozna lebo najskor dala pani mne zakusky tak zazerala lebo cakala.
Potom sme sli chvilu rovnakym smerom, zasla do jednej vyvarovne nechala dieta s kocikom vonku a dieta kricalo "mamaaa" este kym som presla za roh. Neviem sa sustredit a stale na to myslim, chcela by som jej pomoct, pomoct jej dietatu, rozmyslam aky mozu mat zivot, ako ta matka mozno veri, ze nema problem, ci to dieta zanedbava....Lutujem, ze som sa nevratila k tomu dietatu....Boze ten alkoholizmus, nepriznany, skryty....je mi z toho smutno.
POmohla som kamaratke co mala problemy z alkoholizmom, tiez ennapadne, slusna ucitelka ale kazdy vecer poharik vina niekedy flasku...na stretnutie ked prisla citila som z nej chlast...pomohla som jej...nevedela ze bola alkoholicka..alebo vedela??

Strana
z5
autor
6. júl 2023

@akje prve dva urcite treti nevime

autor
6. júl 2023

dnes som mamicku stretla v potravinach mala flasu vina a kocis s dietatom pri sebe , citila som bolest a smutok, boze je mi jej tak luto, stretli sa nam pohlady, tvarila sa velmi previnilo a zahanbene ☹ Je mi tak luto takychto zien, zjavne ma potrebu na materksej nieco zapijat ☹

jesenzima
6. júl 2023

Autorka, daj sa liečiť prosím ťa ...
Tvárila sa previnilo 🤦

anonymous87
6. júl 2023

@jesenzima neverim jej ani slovo 🤷‍♀️

eva8
6. júl 2023

Prečo si sa jej neprihovorila?

aurora33
6. júl 2023

Včera to bola cukráreň, dnes potraviny…. Zajtra ju keď stretneš? V kostole, ako si bude s farárom ulievat omšové víno? Sa spamätaj, nie si ty nejaký stalker?

Strana
z5