Skrýva niečo muž, ktorý používa miznúce správy v messengeri?
Zienky mam jednu otázku.Myslite že muž ktorý používa miznúce správy na messengeri niečo skrýva? Zistila som že MM píše jeho kolegyňa z prace keď bol manzel v sprche narýchlo som prebehla jeho messenger ale niektoré vety boli ako nedokončené vôbec nedávali zmysel v kontexte.Vcera som zistila že existuju miznúce správy a to mi už dáva zmysel prečo nedáva zmysel komunikácie.
@sasa1310 no ja ano, pusinky ;-* posielam ked maju sviatky alebo ma niecim velmi potesili 🙂 aj srdiecka <3 v mailoch a spravach posielam :D a zamilovanych smajlikov bezne (so srdciami v ociach) ked sa bavime o dobrom jedle alebo niecom, co zboznujem... A este posielam zamilovanych, ked pisem o svojom chlapovi. A pride mi to normalne. Rovnako ako aj to, ze som s priatelom a on niekomu zavola so slovami: laska moja, svetlo mojich oci, a tak podobne... Proste viem, ze vola kamoske/kamosovi/mame/sestre - niekomu, koho ma rad... Stale vsak vsetci z okolia vedia, ze ja som jeho a on moj. Aj napriek tomu, co piseme ci hovorime inym.
Inak miznuce spravy nepouzivam a priatel neviem, do sprav mu neleziem, maximalne mu obcas dvihnem mobil, pripadne na jeho pokyn niekomu zavolam, napisem akebo poslem hlasovku od neho. My si absolutne doverujeme. A kebyze niekto vidi moje konverzacie s niekym, koho bezne vidam alebo si aj volame, tak by tiez pozeral, ze mu tam chyba nieco. Proste nie vsetko sa povie spravami, medzitym su telefonaty a osobne stretnutia (s kolegami napr aj v praci)

Jeej, konecne viem, o com su tie miznuce spravy 🙂
Mohli pomedzi to byt spolu inak v kontakte. Kebyze chcem pisat nieco tajne, tak nainstalujem aspon Signal