icon

Skúsenosti so šarlatánom Vyletelom z Lučenca

ozzik123
30. júl 2018

Mate niekto skusenost s tymto clovekom? Prezentuje sa ako filozof a tvari sa ze pomaha ludom a samozrejme berie za to peniaze. Tvari sa ako ich precistuje (energeticky) a vymyva mozgy roznymi teoriami.

oila
30. júl 2018

S tymto konkretnym panom skusenost nemam, ale s podobnymi som mala cest a az som nechapala, ze su ludia, co im doveruju.

ozzik123
autor
30. júl 2018

@oila Ani ja to nechapem. A viete co je s nimi? Este "ordinuju" ?

oli18
31. júl 2018

@oila ak máš skúsenosť, to zn., že si sa musela až osobne presvedčiť o jeho "kvalitách"?

ozzik123
autor
31. júl 2018

@oli18 skor co o nom pocuvam od rodiny pretoze dokonale nici vztahy a tie jeho teorie, neviem kde na to chodi

oli18
31. júl 2018

@ozzik123 pýtala som sa oily 🙂 Ale nevadí. Ja som odporca takýchto samozvaných jasnovidcov a rôznych liečiteľov. Nič také neexistuje, je to len placebo a dobre spracovaný marketing pre naivných ľudí .

ozzik123
autor
31. júl 2018

@oli18 aha 🙂 podobne prezyvky 🙂 No da sa proti tomu nieco urobit? Poslat na nich urad?

oli18
Autor odpoveď zmazal
ccaro
31. júl 2018

@oli18 urady bohuzial nezmozu nic. Vacsinou sa brania tym, ze oni si peniaze nepytaju. Ludia im ho daju len tak akoze. Vid popluhara z kosut. Ma zarobene nemale peniaze, a danovy urad, dokonca ani policia nemoze nic.

oli18
31. júl 2018

@ozzik123 našla som ho na nete, má firmu na výrobu koloidného striebra. Takže je registrovaný na DÚ. Našla som aj prednášku, pustila som si časť, nezaujala ma. Ak je to ten istý človek, tak jedine ho udať, že vyberá odmenu a nevydáva blok z registračnej pokladne.

ozzik123
autor
31. júl 2018

@oli18 ano presne ten, ponuka koloidne striebro. A kde ho treba udat? SOI alebo?

mtsl
Autor odpoveď zmazal
ozzik123
autor
31. júl 2018

@mtsl o tomto neviem, on ma len to koloidne striebro oficialne, ale chodia k nemu ludia, ktori ho slepo uznavaju a nasleduju a pritom z nich len taha prachy...ze sa Boha neboji

nada847
31. júl 2018

@ccaro 😂 len mne nejde do hlavy to ako oni sami so sebou vedia zit, ked tak ludi magoria a este za to beru peniaze. Neni im hlupo? 🙏

ccaro
31. júl 2018

@nada847 asi nie. Ja to tiez nechapem. 😞 tak ale karma je zdarma, snad sa.im to raz vsetko vrati 😁

nada847
31. júl 2018

@ccaro jo, bozie mlyny melu pomaly, ale isto. Ja som takto pocula o jednom panovi, co sa z rakoviny dostal a potom zacal taketo veci robit. Ludia uz len preto, ze poculi, ze sa on z toho dostal, tak k nemu chodili, ze ked dokazal pomoct sebe, ze pomoze aj im 😖

ozzik123
autor
31. júl 2018

Podla mna si kompenzuje nieco, hladi mu to ego a citi sa ako " pan ". By ho bolo chytit a riadne vytrieskat chuja jedneho...

olive777
3. aug 2018

Ja som raz pozerala dokument o jednom ,,zázračníkovi,,, ktorý tvrdil o sebe, že je inkarnovaný Ježiš..no a samozrejme používal brainwashing a podobné diabolské manipulácie so svojími ,,učeníkmi,,..taktiež to dopadlo tak, že rozbil preveľa vzťahov... po pozretí mi prebehol mráz po chrbte, že koľko psychopatov, sociopatov a diabolských narcisov chodí po svete a stále sa nájdu ľudia, ktorí im uveria...a prečo?..lebo topiaci sa aj slamky chytá a je veľa opustených smutných ľudí a hľadajú svetlo na konci tunela...lenže žiaľ to svetlo je mnohokrát len ilúzia...

ozzik123
autor
4. aug 2018

@olive777 suhlasim, oni si vyberaju ludi psychicky zlomenych a presne davaju im falosnu nadej ☹ no je to hnusne

olive777
4. aug 2018

@ozzik123 Áno žiaľ, musím konštatovať, že za mojich 34 rokov som stretla možno 3 osoby, ktoré pomáhali ľuďom naozaj, úprimne bez toho, že by za to vôbec niečo čakali...naopak oni za pomoc sa stretli s veľkým nevďakom od mnohých...no žiaľ..ľudia dedia hriechy po predkoch, preto sú z pokolenia na pokolenie ťažšie životy a hriechy silnejšie.

oli18
4. aug 2018

@olive777 Ako pomáhali? Zaplatili niekomu nedoplatok na elektrike, alebo chudobnému decku štúdium, alebo nebodaj kúpili bývanie, či?

johanna_b
5. aug 2018

baby na tomto funguju aj umeli oplodnovatelia len prachy beru legalne. pozrite sa na to, co "viera" spravi s clovekom... oni ti napriklad povedia ze nikdy prirodzene neotehotnies samozrejme ze to povedia len preto aby si uz o tyzden u nich zvonila a skladala im prachy za umele oplodnenie. oni su ako predajcovia hrncov len o tom este nikto nepisal. a takto to fici vsade aj pri predaji poistiek. maju pripravene pribehy o tom kolko zivotov zachranili kolko domov zhorelo a ludia ostali na dlazbe. vsetko toto ma spolocne jedno. je to obchod so strachom.