Skúsenosti so šarlatánom Vyletelom z Lučenca
Mate niekto skusenost s tymto clovekom? Prezentuje sa ako filozof a tvari sa ze pomaha ludom a samozrejme berie za to peniaze. Tvari sa ako ich precistuje (energeticky) a vymyva mozgy roznymi teoriami.
Podla mna si kompenzuje nieco, hladi mu to ego a citi sa ako " pan ". By ho bolo chytit a riadne vytrieskat chuja jedneho...
Ja som raz pozerala dokument o jednom ,,zázračníkovi,,, ktorý tvrdil o sebe, že je inkarnovaný Ježiš..no a samozrejme používal brainwashing a podobné diabolské manipulácie so svojími ,,učeníkmi,,..taktiež to dopadlo tak, že rozbil preveľa vzťahov... po pozretí mi prebehol mráz po chrbte, že koľko psychopatov, sociopatov a diabolských narcisov chodí po svete a stále sa nájdu ľudia, ktorí im uveria...a prečo?..lebo topiaci sa aj slamky chytá a je veľa opustených smutných ľudí a hľadajú svetlo na konci tunela...lenže žiaľ to svetlo je mnohokrát len ilúzia...
@ozzik123 Áno žiaľ, musím konštatovať, že za mojich 34 rokov som stretla možno 3 osoby, ktoré pomáhali ľuďom naozaj, úprimne bez toho, že by za to vôbec niečo čakali...naopak oni za pomoc sa stretli s veľkým nevďakom od mnohých...no žiaľ..ľudia dedia hriechy po predkoch, preto sú z pokolenia na pokolenie ťažšie životy a hriechy silnejšie.
baby na tomto funguju aj umeli oplodnovatelia len prachy beru legalne. pozrite sa na to, co "viera" spravi s clovekom... oni ti napriklad povedia ze nikdy prirodzene neotehotnies samozrejme ze to povedia len preto aby si uz o tyzden u nich zvonila a skladala im prachy za umele oplodnenie. oni su ako predajcovia hrncov len o tom este nikto nepisal. a takto to fici vsade aj pri predaji poistiek. maju pripravene pribehy o tom kolko zivotov zachranili kolko domov zhorelo a ludia ostali na dlazbe. vsetko toto ma spolocne jedno. je to obchod so strachom.

S tymto konkretnym panom skusenost nemam, ale s podobnymi som mala cest a az som nechapala, ze su ludia, co im doveruju.